Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Trump megy, ha mennie kell, nehéz napok várnak Bidenre

Trump szívesen megbocsájtaná saját bűneit, de azzal el is ismerné azokat. A következő kormányzatot már jobbról és balról is bírálják.

Ha apró lépésekben újítasz fel, akár 3 millió Ft-od is lehet 2022 végére az új állami támogatással

Nem kell ahhoz feltétlenül 6 millió Ft megtakarítással rendelkeznünk, hogy maximálisan kihasználhassuk a Lakásfelújítási támogatást, pontosabban nem gond, ha egy összegben nincs meg a szükséges forrás. Megmutatjuk a lehetőségeidet. A Lakásfelújítási támogatás mindenképpen a következő két év nagy durranása lesz, hiszen az…

VV Gina ezúttal nem saját magát, hanem VV Robit simogatta

A ValóVilág10 legtöbb villantását bemutató VV Gina ezúttal egy szexi öltáncot adott.

Püspöki köszöntő –Két államtitkár köszöntötte a frissen kinevezett pécsi püspököt

Orbán Viktor miniszterelnök levelét olvasta fel, majd köszöntötte dr. Szabó Tünde és Soltész Miklós államtitkár, a Nyíregyházától búcsúzó új pécsi püspököt, Felföldi Lászlót.

Egyre jobban fenyegeti az egyetemeket a baloldali iszlamizmus

Sok egyetem vezetősége nyíltan támogatja a migránsokat, aminek az oktatók és a hallgatók látják kárát.

Eszközvásárlás és útfelújítás is szerepel a tervek között Nemesnépen

Zaol
-
 Ma 15:00Megyei

A temető karbantartására eszközbeszerzést, és a közlekedési infrastruktúra további fejlesztését tűzte ki legfőbb céljául 2021-re az önkormányzat – részben a közmeghallgatáson is elhangzott lakossági vélemények alapján.

Bőrápolástól egészen az ajtónyikorgásig: a vazelin szinte mindenre jó, csak épp ajakápolásra nem?

egy.hu
-
 Ma 15:00Divat

A vazelin (más néven: petrolátum, puha paraffin) egy filléres termék, ami praktikusságából kifolyólag széles körben használható otthon – legyen szó akár bőrápolásról, ajtónyikorgásról, parfümillat tartósításáról vagy copfkészítésről. 

Rácz Jenőnek csukott szemmel kell főznie A Konyhafőnök VIP-ben

Nagyon kíváncsian várjuk, hogy ezt hogyan fogja megoldani a sztárséf.

A Lufthansa nem köti majd oltáshoz a repülést

A Quantas légitársasággal ellentétben a Lufthansánál a koronavírus elleni védőoltás beadása nélkül is lehet majd repülni. A cég igazgatósági tagja szerint ők felnőttként kezelik az utasokat, a már meglévő óvintézkedések viszont kötelezőek.

Ennyit (nem) látni egy gyalogosból a sötétben (fotók, videó)

Nool
-
 Ma 14:55Belföld

A gyenge látási viszonyok, a pára, a köd és a korai sötétedés megnehezíti az autósok dolgát. Tudatos felkészülést igényel a balesetek elkerülése az autósoktól, a kerékpárral közlekedőktől és a gyalogosoktól egyaránt.

Újra él a vásárlási idősáv: nem lepte meg az embereket az intézkedés

Kedden lépett hatályba az a kormányrendelet, amely alapján csak a 65 év felettiek vásárolhatnak hétköznap 9 és 11, szombaton és vasárnap pedig 8 és 10 óra között az élelmiszerüzletekben, drogériákban, gyógyszertárakban. A vásárlókat nem lepte meg az intézkedés, a legtöbben már alkalmazkodtak a tavaszihoz hasonló szabályokhoz.

Négy hete nem jelentettek fertőzést az ausztráliai Victoria államból

Négy hete nem jelentettek új koronavírus-fertőzöttet az ausztráliai Victoria államból - derült ki az állam közegészségügyi hatóságainak pénteki bejelentéséből, amelyben hozzátették, hogy az elmúlt 24 órában 9828 tesztet végeztek el.

Német kormányszóvivő: nagyon nehéz megoldást találni

„Európában a sértegetések soha nem vezetnek valamennyi félnek kedvező eredményekre” – mondta a kormányszóvivő.

Teszt-eredmény: egy gyöngyösi óvodás csoportnak kellett karanténba mennie

A héten Gyöngyösön is tesztelték a szociális és oktatási intézményekben dolgozókat. A tesztelés célja az volt, hogy pontosabb képet kapjanak az egyes szakmai csoportok átfertőzöttségéről, hogy az intézményekben biztonságosan folyhasson a munka.