Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az olasz kormány 400 milliárd euróval segíti a vállalkozásokat 

Dehir
-
  Ma 07:09 Megyei

Róma - A miniszterelnök precedens nélküli pénzügyi injekciónak nevezte a teljesen leállt cégek újraindítására szánt milliárdokat.

Intenzív osztályon a brit kormányfő

Intenzív osztályon kezelik Boris Johnson brit miniszterelnököt, akit az új koronavírus okozta betegség miatt szállítottak kórházba. A Downing Street hétfő este közölte, hogy Johnson állapota romlott, de jelenleg nem szorul művi lélegeztetésre.

Hogyan nőtt ki a T-95-ből az Armata?

moszkvater
-
  Ma 07:08 Vélemény

A T-95 program is jól mutatja, hogy az orosz hadsereg fejlesztései sokszor meghaladják a korukat, ám az esetek jelentős részében kapacitás hiányában csupán a prototípus vagy a tervezőasztal fázisáig jutnak.

Hogyan készül a húsvéti sonkás kenyér?

Női NetCafe
-
  Ma 07:08 Recept

Hozzávalók: 50 dkg finomliszt, 30-35 dkg főtt füstölt sonka (vagy nem zsíros, kicsontozott füstölt csülök), 2 dkg friss élesztő, 3 csapott teáskanál porcukor, 1 1/2 dl tej, 3 dkg vaj, 1 mokkáskanál só, nagyon kevés szódavíz.

400 milliárd euróval segíti a vállalkozásokat az olasz kormány

A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a vállalatok után a kormány a családoknak is hasonló súlyú pénzügyi csomaggal fog segíteni.

A kormányzati kommunikáció új főellenséget szerzett: Most nem a migránsoktól, hanem az idősektől kell félni

Borsod24
-
  Ma 07:03 Megyei

A koronavírus-járvány legnagyobb kockázatú lakossági csoportját az idősek alkotják, ám az elmúlt hetekből a veszélyeztetett rétegből első számú közellenség lett. Egy ország fordult szembe az idős emberekkel, akiknek keményen beszólogatnak már. Hol csúszott ennyire félre a kommunikáció és mennyire volt szándékos? Elemi igényünk van a…

A harmadik helyről várják a folytatást a sümegiek

Veol
-
  Ma 07:00 Sport

A másodosztályú röplabdabajnokságban éremre esélyes Sümegi RE, amely kevesebb lejátszott bajnoki találkozója miatt a negyedik helyről várja, hogy lesz-e folytatás.

Folytatják a migránsok mentését Líbia partjainál

Százötven migránst vett fedélzetére Líbia partjainál hétfőn az Alan Kurdi nevű hajó, amelyet a német Sea-Eye nem kormányzati szervezet (Ngo) üzemeltet.

Hatalmas csomaggal menti a vállalkozásokat az olasz kormány

24
-
  Ma 06:56 Külföld

16-szor akkora a mentőöv csak a cégek számára, mint amennyit a magyar kormány idehaza bejelentett az országra.

3 csillagjegy szülötteinek nem kell aggódniuk, hogy megszűnik az állásuk!

Kinek ne rándulna görcsbe a gyomra, ha arra gondol, hogy egyik napról a másikra elveszítheti az állását. Sajnos a mai koronavírussal nehezített életünkben ez bárkivel megeshet. Persze jó vannak olyanok, akiket a csillagjegy, amiben születtek megóvhat ettől. Hinni kell és…. A most következő 3 csillagjegy szülötteinek attól függetlenül, hogy…

Egyelőre nincs szó arról, hogy lefújnák a szezont

Teol
-
  Ma 06:55 Sport

A bajnokság belgiumihoz hasonló lezárásával komolyabban egyelőre nem foglalkozik a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) NB I.-es bizottsága.

Az olasz kormány 400 milliárd euróval segíti a vállalkozásokat

Conte hangsúlyozta, hogy a vállalatok után a kormány a családoknak is hasonló súlyú pénzügyi csomaggal fog segíteni

Úgy tűnik, az út szélén hagy pár százezer munkanélkülit a kormány egy időre

Hiába javasolják sokan a munkájukat elvesztők rendkívüli megsegítését, eddigi bejelentései alapján a kormány semmi ilyesmit nem tervez.

New Yorkban annyi a halott, hogy parkokban fogják eltemetni az embereket

Az Egyesült Államoknak alaposan meggyűlik a baja a koronavírussal.

Intenzíven a brit kormányfő, de nem szorul lélegeztetőgépre

Intenzív osztályon kezelik Boris Johnson brit miniszterelnököt, akit az új koronavírus okozta betegség miatt szállítottak kórházba. A Downing Street hétfő este közölte, hogy Johnson állapota romlott, de jelenleg nem szorul művi lélegeztetésre.