Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 285 hír

Szijjártó megoldotta már a Sputnik és az AstraZeneca vakcina is bevetésre áll

Engedélyezték a magyar hatóságok a brit AstraZeneca és az orosz Szputnyik V koronavírus elleni vakcinákat. Így Az Eu tagországok közül nálunk indulhat be ezen oltóanyagokkal a várva várt tömeges oltás. Természetesen a külügyminiszter nélkül ez sem jöhetett volna létre. Szijjártó Péter  már arról egyeztet a gyártókkal, hogy  mikor…

A kiváló genetikusból lett miniszterünk Mátyás-király nyomában

A kiváló genetikus és magyarságkutató szaktekintély, az EMMI minisztere Mátyás-királyunk nyomába eredt. Így hamarosan azonosíthatják a legendás királyunk földi maradványait. Kásler Miklós a tettek mezejére lépett és Corvin János maradványait hívta segítségül.   Fény derülhet a Hunyadi-család származására, Corvin János…

A GOG most kiváló szerepjátékokat akciózott le

GameStar
-
 Tegnap 21:59Gaming

Komoly kedvezménnyel zsebelhetünk be olyan címeket, mint a Pillars of Eternity, a Divinity: Original Sin, a Disco Elysium vagy a The Witcher 3: GOTY.

Čaputová bízik benne, hogy Biden hivatalba lépése megerősíti Szlovákia és az USA közti kapcsolatokat

Parameter
-
 Tegnap 21:13Határtalan

Čaputová levelében megköszönte Bidennek, hogy hosszú ideje érdeklődik Közép-Európa iránt. Egyúttal örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az új amerikai elnök szeretné, ha az USA ismét csatlakozna a párizsi klímaegyezményhez. „Szorítok Biden elnök úrnak és csapatának, hogy sikerüljön összefognia az amerikai társadalmat a…

Újjászülető EU-amerikai kapcsolatok Biden elnöksége alatt

Európa abban bízik, hogy Joe Biden elnöksége alatt megújulnak a kapcsolatok Európa és az Egyesült Államok között több területen is. Van, ami könnyebbnek ígérkezik, de például Kína még nyitott kérdés.

Komoly károkat szenvedett a brüsszeli kulturális élet központja

Azonnali
-
 Tegnap 20:37Vélemény

A Képzőművészeti Központ épülete hétfőn gyulladt ki, a pár éve felújított orgonát is kérdéses, hogy meg lehet-e menteni.

Vučić gratulált Bidennek: Az együttműködés erősítéséért

Aleksandar Vučić szerb államfő gratulált Joseph Biden újonnan hivatalába lépő amerikai elnöknek.

Egyből Három – Temesvár és a görög Elefsina is kulturális főváros lesz 2023-ban

Veszprém Kukac
-
 Tegnap 20:08Megyei

A járványhelyzet mellett Temesvár felkészületlensége is közrejátszott abban, hogy a város 2021 helyett 2023-ban lesz Európa Kulturális Fővárosa – adta hírül még októberben a kronikaonline.ro. Az Európai Parlament kulturális bizottsága ugyancsak kétéves halasztással, 2023-ra adta meg a programsorozat megrendezésének lehetőségét a…

Szijjártó: megérkezett az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet

Megérkezett a koronavírus elleni orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet - közölte a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a kormányülés szünetében az MTI-vel.

Orbán: A magyar kormány továbbra is elkötelezett marad a magyar–amerikai kapcsolatok erősítése mellett

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fejezte ki gratulációját és jókívánságait Joe Bidennek az Amerikai Egyesült Államok elnökévé történt beiktatása alkalmából – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár szerdán este.

Orosz vakcina – Szijjártó: megérkezett a beszerzésről szóló szerződéstervezet

Megérkezett a koronavírus elleni orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet - közölte a külgazdasági és külügyminiszter a kormányülés szünetében. A Szputnyik V vakcina az index híre szerint megkapta vészhelyzeti használati engedélyt a magyar hatóságtól.

Szijjártó Péter elhagyta a kormányülést, elmondta miért

Ripost
-
 Tegnap 18:35Belföld

Munkás napok vannak mögötte és előtte.

Szijjártó: megérkezett az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet

Megérkezett a koronavírus elleni orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet – közölte a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a kormányülés szünetében az MTI-vel.

Szijjártó Péter: megjött a szerződéstervezet az orosz vakcináról

Megérkezett a koronavírus elleni orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet - közölte a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a kormányülés szünetében az MTI-vel.