Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 45 hír

Szijjártó Kijevben: Értelmetlen mindenféle szeparatizmussal kapcsolatos vád

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter munkalátogatáson vesz részt Kijevben ukrán hivatali partnere, Dmitro Kuleba meghívására. A reggeli tárgyalást követően a két tárcavezető online sajtótájékoztatót tartott.

A járvánnyal és oktatással kapcsolatos szavakra kerestünk legtöbbször 2020-ban

A koronavírus-járvánnyal, az oktatással és a filmekkel kapcsolatos kifejezések voltak a legnépszerűbbek 2020-ban a magyarok Google-kereséseiben - derül ki a BP Digital SEO ügynökség kutatásából.

Szijjártó Péter: Nem szabad megfeledkezni a biztonsággal kapcsolatos kihívásokról

Szijjártó Péter hangsúlyozta: az egyre komolyabbá váló háborúk és konfliktusok tömeges migrációs hullámokat idézhetnek elő.

Szijjártó: Nem szabad megfeledkezni a biztonsággal kapcsolatos kihívásokról sem

A világ számára jelenleg a koronavírus-járvány jelenti a fő kihívást, de nem szabad megfeledkezni a biztonsággal kapcsolatos kihívásokról sem – mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden az ENSZ Békeépítési Alapjának online konferenciáján. Szijjártó Péter hangsúlyozta, hogy az egyre komolyabbá váló háborúk és konfliktusok tömeges…

Koronavírus – Szijjártó: nem szabad megfeledkezni a biztonsággal kapcsolatos kihívásokról sem

A világ számára jelenleg a koronavírus-járvány jelenti a fő kihívást, de nem szabad megfeledkezni a biztonsággal kapcsolatos kihívásokról sem – mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden az ENSZ Békeépítési Alapjának online konferenciáján.

Szijjártó: Nem szabad megfeledkezni a biztonsággal kapcsolatos kihívásokról sem

„Az egyre komolyabbá váló háborúk és konfliktusok tömeges migrációs hullámokat idéznek elő” + VIDEÓ.

Nem szabad megfeledkezni a biztonsággal kapcsolatos kihívásokról sem

A világ számára jelenleg a koronavírus-járvány jelenti a fő kihívást, de nem szabad megfeledkezni a biztonsággal kapcsolatos kihívásokról sem.

Életmentés, vagy magánbiznisz? – Az orosz vakcinával kapcsolatos minden hír igaz. Vagy nem!

Mielőtt a fényességes médiahatóság körmöst osztana ki portálunknak mindenféle álhírek terjesztése miatt, előre bocsátom, hogy az alább összegezett hírcsokor valamennyi elemét elhiszem, vagyis igaznak tartom. Legfeljebb súlyos kétségeim vannak.

Így történnek Fehérváron az elhunytakkal kapcsolatos kegyeleti feladatok

Feol
-
 Tegnap 14:15Megyei

Nem nagyon szeretünk foglalkozni azzal, hogy mi történik az elhunytak testével a halál után, pedig komoly infrastruktúrát kell működtetni ahhoz, hogy tisztességgel, emberséggel búcsúzhassunk el szeretteinktől.

Ezekből a tippekből lendületet nyerhetsz a fenntarthatósággal kapcsolatos fogadalmaid teljesítéséhez

Lassan eltelik az év első hónapja, így itt az ideje, hogy számba vegyünk az életmódunkkal kapcsolatos fogadalmaink alakulását. Legyen szó tudatosabb vásárlásról, egy fenntarthatóbb ruhatár kialakításáról vagy a húsfogyasztásunk visszanyeséséről, a viselkedéskutatók tanácsaiból merítve sokkal nagyobb esélyünk lehet a sikerre.

Utazás: Az EU-n belüli szabad mozgás korlátozásával kapcsolatos intézkedések aktualizálását javasolja a Bizottság

Debreceni Nap
-
 Tegnap 07:36Külföld

Tekintettel az új koronavírus-mutációk felbukkanására és arra, hogy sok tagállamban igen magas az új fertőzések száma, határozottan vissza kell szorítani a nem alapvetően szükséges utazást, ugyanakkor el kell kerülni a határok lezárását és általános utazási tilalom életbe léptetését, mindeközben pedig biztosítani kell az egységes piac és az…

Szijjártó Péter: az orosz oltóanyaggal kapcsolatos együttműködés fontos Európában

Magyarország nemzeti érdeke, hogy felgyorsítsa a koronavírus elleni oltás folyamatát, és erre készen áll, a kérdés pusztán az, hogy mikor érkezik nagyobb mennyiségű oltóanyag az országba - közölte a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az uniós tagországok külügyminisztereinek egynapos ülése szünetében.

NAV: nyomtatvány a helyi iparűzési adóval kapcsolatos adóelőleg-kedvezményhez

Adózóna
-
 21.01.25 16:40Cégvilág

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján ad tájékoztatást arról, hogy 2021. január 25-én elérhetővé vált a 21NYHIPA jelű nyilatkozat, melynek benyújtásával a 639/2020. kormányrendelet alapján a mikro-, kis- és középvállalkozások 2021. február 25-éig elektronikusan nyilatkozhatnak helyi iparűzési adóval kapcsolatos…

Putyin reagált a 400 milliárd forintot érő titkos palotával kapcsolatos hírekre

Az orosz elnök is megszólalt az ügyben, miután olyan hírek jelentek meg, hogy a Fekete-tenger partján lévő titkos palota az ő tulajdonát képezi.

Magyarország véleménye szerint az orosz oltóanyaggal kapcsolatos együttműködés fontos Európában

Magyarország nemzeti érdeke, hogy felgyorsítsa a koronavírus elleni oltás folyamatát, és erre készen áll, a kérdés pusztán az, hogy mikor érkezik nagyobb mennyiségű oltóanyag az országba – közölte a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az uniós tagországok külügyminisztereinek egynapos ülése szünetében.