Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 176 hír

Péntek este kezdődik a Gastroblues Fesztivál

Az esemény ugyan a járványhelyzet miatt zártkörű lesz, de élő, valós idejű közvetítések zajlanak mindennap 15 és 24 óra között az interneten és a televíziós csatornákon.

Online tartják meg a 28. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált

Új időpontban és rendhagyó körülmények között rendezik meg a 28. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált. A járványügyi rendelkezésekre figyelemmel, a július elejéről december első hétvégéjére halasztott fesztivált élő közvetítéssel kísérheti figyelemmel a közönség december 4-6-ig mindennap 15 és 24 óra között.

Kecskék és levendulakert – Szigetelik a sóstóhegyi iskolát

Több mint 33 millió forintért az önkormányzat, a tankerület, illetve az iskolát segítő Szabó Lőrinc Támogatói Kör anyagi és fizikai adakozásából gyarapodik és korszerűsödik a sóstóhegyi iskola. Energetikai megújítást kezdtek, és épül az állatsimogató.

Brüsszel támogatja az új migráns befogadó központ létesítését Leszbosz szigetén

Az Európai Bizottság csütörtökön bejelentette, hogy a görög hatóságokkal együttműködve új központot létesítenek a migránsok fogadására a görögországi Leszbosz szigetén, miután a Moria tábort szeptember elején felgyújtották a bentlakók.

Gerendai: Nem biztos, hogy lesz jövőre Sziget, közel 500 milliómba került eddig a válság

Forbes
-
 Ma 18:32Gazdaság

Európa egyik legnagyobb fesztiváljának alapítója a harmadik Forbes Élő vendége volt.

Az EB új befogadó központot létesít a bevándorlóknak Leszbosz szigetén

A tervek szerint jövő év szeptemberére készülne el az új létesítmény.

Az Európai Bizottság támogatja az új befogadó központ létesítését Leszbosz szigetén

Az Európai Bizottság csütörtökön bejelentette, hogy a görög hatóságokkal együttműködve új központot létesítnek a migránsok fogadására a görögországi Leszbosz szigetén, miután a Moria tábor szeptember elején a tűzvész martalékává vált. Az új központot, amelyet a tervek szerint jövő év szeptemberére építenek fel, a bizottság elképzelései…

Árokba csúszott egy autó Szigethalmon

Árokba csúszott egy személyautó Szigethalmon, a Lajos utca és a Hunyadi János utca találkozásánál. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet. A helyszínre a mentőt is kértek.

Szél és sok más érdekesség a pénteki időjárás kínálatában

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 5 és 11 fok között várható.

Kreatív szolgáltatásokat kínál a Somogyi-könyvtár

SzegedMa
-
 Ma 15:49Kultúra

Számos programmal kedveskedik az érdelődőknek.

Rezzil futball szimulátor a Viveport kínálatában

Kütyü
-
 Ma 15:42Mobiltech

A HTC Vive megvásárolta a Rezzil Player 21 játékot, így ez már a Viveport áruház kínálatát bővíti – ezentúl akár te is otthonról csiszolhatod a foci-tudásodat a Rezzil profi VR technológiája segítségével, akárcsak világszerte a nagy klubok professzionális játékosai.

Gastroblues fesztivál – online koncertek három napon át

Új időpontban és rendhagyó körülmények között rendezik meg a 28. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált. A járványügyi rendelkezésekre figyelemmel, a július elejéről december első hétvégéjére halasztott fesztivált élő közvetítéssel kísérheti figyelemmel a közönség december 4-6-ig mindennap 15 és 24 óra között az interneten...

2030-ra teljesen elektromossá válhat a Volvo kínálata

Hakan Samuelsson vezérigazgató szerint egy évtizeden belül búcsút inthetnek a belső égésű motoroknak.