Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 323 hír

Teljesen szabad az út Olaszországon belül

Beindult a forgalom a sztrádákon, az Unión belülről érkezőknek nem kell karanténba vonulniuk.

Sass Dani szexi carbonáráját egy isteni desszerttel fokozta

Nosalty
-
  Ma 14:24 Recept

Sass Dani, műsorvezető olyan olasz klasszikust rittyentett, hogy azonnal nekiállsz te is elkészíteni. A #HÁZIMENZA LIVE-ban még egy fenséges banánkenyeret is sütött!

Kívül-belül teljesen megújul a naszályi művelődési ház

Kemma
-
  Ma 14:12 Belföld

A Magyar Falu Program keretében 15 millió forintból korszerűsítik a kulturális és közösségi programoknak helyet adó intézményt.

Teljesen átalkulhatnak ősztől a magyar iskolák: három forgatókönyv is lehetséges

Pénzcentrum
-
  Ma 12:29 Gazdaság

Az iskolák és egyetemek soha nem látott kihívással szembesültek, amikor márciusban néhány nap alatt digitális oktatásra kellett átállniuk. A távoktatás egyik legnagyobb kérdése a gyakorlati órák, kurzusok megtartása, az intézmények

Azonnali beavatkozásra van szükség a Balatoni úti felüljárón

fmc
-
  Ma 11:36 Megyei

A vizsgálatok megállapították, hogy a töltés állékonysága nem felel meg a megnövekedett forgalom okozta hatásoknak, a leszivárgó csapadékvíz folyamatosan rongálja az útalapot. A munkálatok már júliusban elkezdődnek.

Teljesen megújul jövőre a Mol Bubi közbringarendszer

KamaraOnline
-
  Ma 11:10 Gazdaság

Teljesen megújul jövőre a Mol Bubi közbringarendszer: új mobilapplikáció bevezetése, könnyebben tekerhető kerékpárok, valamint a többszintű árazás és a rugalmasabb használat bevezetése is a tervek között szerepel - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Egy teljesen új karakter fogja magára ölteni Batwoman jelmezét

Puliwood
-
  Ma 11:00 Film

Nem keresnek új színésznőt Ruby Rose karakterére.

Egy dal, melyben 12 ország közös Beatles-szívvel dobog

MyMusic
-
  Ma 10:00 ZeneHimnusz911

A magyar The BlackBirds Beatles Emlékzenekar által kezdeményezett nemzetközi összefogás révén, a világ 12 országából csatlakoztak Beatles rajongó zenészek, hogy távol egymástól, mégis egy zenekarként énekeljék el Paul McCartney Freedom című béke-dalát.

3931 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma, és elhunyt 2 idős, krónikus beteg

Újabb 10 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3931 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 2 idős, krónikus beteg.

3931 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

Az aktív fertőzöttek száma 1207 főre csökkent.

3931 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

Újabb 10 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3931 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

3931 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma, elhunyt 2 idős, krónikus beteg

Újabb 10 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3931 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 2 idős, krónikus beteg. Ezzel 534 főre emelkedett az elhunytak száma, 2190-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 1207 főre csökkent. Az aktív fertőzöttek 41%-a, az elhunytak…

3931 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

Újabb 10 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3931 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 2 idős, krónikus beteg.

3931 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma, és elhunyt 2 idős beteg

Újabb 10 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3931 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 2 idős, krónikus beteg. Ezzel 534 főre emelkedett az elhunytak száma, 2190-en pedig már meggyógyultak.