Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Online tartják meg a 28. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált

Új időpontban és rendhagyó körülmények között rendezik meg a 28. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált. A járványügyi rendelkezésekre figyelemmel, a július elejéről december első hétvégéjére halasztott fesztivált élő közvetítéssel kísérheti figyelemmel a közönség december 4-6-ig mindennap 15 és 24 óra között.

BKK: három hónappal meghosszabbítják a díjmentes kerékpárszállítást

Hétvégenként továbbra is ingyenes. Három hónappal meghosszabbodik a díjmentes kerékpárszállítás szeptemberben indult tesztidőszaka – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel. , szombaton és vasárnap továbbra sem kell külön a kerékpárszállításért fizetni azoknak, akik rendelkeznek az utazásukhoz szükséges…

A lengyel kormány kész megszavazni az uniós költségvetést és a válságalapot

Orbán Viktor egyedül maradhatott a vétószándékkal, hiszen a lengyel miniszterelnök-helyettes bejelentette: "tudatosult bennünk, hogy ha vétót emelünk, akkor az új büdzsé helyett egy olyan megoldás lép életbe, ami nem lenne előnyös a számunkra". Cikkünk frissül.

Palvin Barbi szétnyílt köntöse alól kikandikál csipkés melltartója: nagyon szexi

Life
-
 Ma 20:32Életmód

A csinos modellről ezúttal egy teljesen természetes fotó készült, amin Palvin Barbi otthon a körmét reszelgeti egy köntösben, amely látni engedi szexi fehérneműjét is.

Megvan a VSS Unity új kilövési dátuma

A Virgin Galactic a jövő héten repülhet a szuborbitális űrbe, ha minden a tervek szerint alakul, ugyanis december 11-én megnyílnak a kapuk a VSS Unity rajtja előtt, ami az űrügynökség legújabb SpaceShipTwo űrrepülőgépének harmadik legénységi űrrepülése lesz. A próbarepülést, amely az új-mexikói Spaceport America felől indul

Rekordsokan, 993-an haltak meg egy nap alatt Olaszországban

Lakosságarányosan azonban még így is kevesebben, mint Magyarországon.

Súlyosan megsérült a Telekom Veszprém játékosa

Súlyosan megsérült Rasmus Lauge Schmidt, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának világ- és Európa-bajnok dán irányítója. A 29 éves Lauge térde szerdán, a német THW Kiel ellen 41-33-ra megnyert Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés második félidejében sérült meg. A dán TV2 csütörtök esti beszámolója szerint a sérülés annyira súlyos,…

Mindenkit megdöbbentett az elhalálozottak száma

Kacziba Andi Dunaújvárosban született, jelenleg, Milánóban él. A koronavírus okozta helyzetről ír egy blogot, amelyet megosztunk önökkel:

Az adóemelési stop nem jelent hátrányt az önkormányzatoknak

A hirado.hu számos önkormányzatot megkérdezett, hogyan érinti őket az új rendelet.

Három hónappal meghosszabbodik a díjmentes kerékpárszállítás időszaka

Három hónappal meghosszabbodik a díjmentes kerékpárszállítás szeptemberben indult tesztidőszaka.

Hogyan halt meg József Attila? Öngyilkosság vagy tragikus baleset: máig nem tudjuk biztosan

ma7.sk
-
 Ma 20:07Könyv

„József Attila, a kiváló költő vonat elé vetette magát és meghalt!”- írta főcímében az 1937. december 5-én megjelenő vezető újság, az Est.

Megérkezett az utolsó két Leopard 2A4 harckocsi

Megérkezett Tatára a 12 Leopard 2A4 harckocsi közül az utolsó kettő, a páncélosok első lövései csütörtök délután dördültek el a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár szomódi lőterén.

Moszkvában pénteken megkezdődik a tömeges védőoltás

Moszkvában pénteken megkezdődik a koronavírus elleni tömeges védőoltás beadása, amelyre aznaptól lehet online feliratkozni - közölte Szergej Szobjanyin, az orosz főváros polgármestere csütörtöki blogbejegyzésében.