Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 268 hír

Keményen fagyos éjszakák következnek

A naptári tavasz ellenére éjjelente bőven fagypont alá hűl a levegő a következő napokban. Vasárnap és hétfőn reggel Vásárhelyen -5 fokos minimumokra számíthatunk.

Nem lesz gyermekfelügyelet az iskolákban és az óvodákban

Sem az óvodákban, sem az iskolákban nem szerveznek gyermekfelügyeletet a csütörtökön bejelentett szigorítások időszakában.

Újra legyűri az iskolákat a járvány a nyitás után? Előbb kiderül, mint hinnéd

Az igazsággal sokszor kellemetlen szembenézni. Ahogy a Portfolio a zárás előtt megírta, hogy hogyan fertőzte végig az iskolákat a koronavírus és hogyan váltak ezek az intézmények a járvány gócpontjaivá – ahonnan nagyon sok család fertőződött meg –, most is szembe kell néznünk a fájó ténnyel: ha nem oltják be azonnal a pedagógusokat…

Bezár az ország: Az általános iskolák és az óvodák sem fogadják a gyerekeket

A kormány március 8-tól 22-ig újabb szigorításokat vezet be, mindenütt kötelező lesz például a szájmaszk viselése. Az interneten gyorsan elterjedt, hogy a zárt terekben szlovák és osztrák mintára kizárólag az FFP2- es maszkot fogadják majd el, de ilyen intézkedés nem született.

Általános iskolák: Nem ért senkit váratlanul a bezárás

Március nyolcadikától már nemcsak a középiskolák és az egyetemek, hanem az általános iskolák is átállnak a digitális oktatásra. A járvány harmadik hullámában ugyanis a kormány újabb döntést hozott, mely szerint legalább egy hónapig, az az április hetedikéig bezárnak az általános iskolák és az óvodák is.

Gyurcsány keményen beleszállt a kormányba: "alkalmatlanok vagytok mindenre"

ATV
-
 Tegnap 19:55Belföld

„Szolgálati közlemény: a hétvégi tömeges oltás kompetencia hiányában elmarad. Mert alkalmatlanok vagytok. Mindenre. Is” – írta Facebook-bejegyzésében a Demokratikus Koalíció elnöke, arra reagálva, hogy pénteken az operatív törzs sajtótájékoztatóján bejelentették: az AstraZeneca esetében elmarad a hétvégi tömeges oltás.

Keményen fizet, aki vét a karanténszabályok ellen

Infostart
-
 Tegnap 18:45Belföld

Akár egymillió forintba és egyéves bezárásba is kerülhet, ha az üzemeltető vagy vezető a felelős a szabálytalanságért.

Bénázó EU, hullámlovas Orbán - erős lett az eheti Ripost címlap

Magyarország Kormánya feliratú szörfdeszkáján szlalomozik az oltásellenes Gyurcsány és a vírustagadó Gődény közt. Aztán jött a valóság.

Megtarthatók a szóbeli felvételik - részletek az iskolák bezárásáról

Hétfőtől hatályosak az új intézkedések a köznevelési intézményekben.

Itt vannak a részletek az iskolák és az óvodák bezárásáról

A kormány az emberi életek védelme és a fertőzések számának csökkentése érdekében március 8-tól a köznevelési intézményekben is új intézkedéseket vezet be - tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma pénteken az MTI-t.

Tájékoztatás tantermen kívüli, digitális munkarend ideje alatti gyermekétkeztetésről – iskolák esetében

Az emberi erőforrások minisztere a köznevelési intézmények működését érintő egyes veszélyhelyzeti intézkedésekről szóló 17/2021. (III.5.) EMMI határozatának 3. pontja szerint az iskolákban – beleértve a gyógypedagógiai, konduktív pedagógiai nevelési-oktatási intézmény keretei között működő iskolákat is – 2021. március 8-ától 2021. március…

Hétfőtől egy hónapra bezárnak az óvodák és iskolák: itt vannak a részletek

A kormány az emberi életek védelme és a fertőzések számának csökkentése érdekében március 8-tól a köznevelési intézményekben is új intézkedéseket vezet be - tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma pénteken az MTI-t.

Nem lesz ügyelet az iskolákban és óvodákban, de az önkormányzat az étkezést biztosítja

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által ma kiadott 17/2021. határozata értelmében az óvodák nem tarthatnak ügyeletet a kormány által telrendelt zárlat ideje alatt. A Hegyvidéki Önkormányzat azonban ebben a rendkívüli helyzetben is biztosítja az elviteles étkezést az óvodás gyermekek és az iskolák tanulói számára.Kérik azokat a szülőket,…

Megtarthatók a szóbeli felvételi vizsgák - részletek az iskolák bezárásáról

A gyerekek, tanulók étkeztetését továbbra is biztosítani kell elvitellel vagy kiszállítással.