Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 168 hír

Ingyen utazhatnak az Integrált Nappali Szociális Intézmény dolgozói Pécsen

Az intézkedésre azért volt szükség, mert a koronavírus járvány ideje alatt megnőtt a segítséget igénylő pécsiek száma, akiknek az ellátását az INSZI munkatársai a rászorulók otthonában biztosítják. Ehhez az intézmény dolgozóinak rendszeresen buszra kell szállniuk a városban, számukra jelent nagy könnyebbséget az ingyenes és korlátlan utazás.…

Ungár Péter a szociális dolgozókon segítene, a kormány inkább csak kioktat

Ugytudjuk
-
 Ma 15:11Megyei

Az egészségügyben dolgozók ideiglenesen ingyen buszozhatnak, a szintén túlterhelt szociális dolgozóknak azonban ez a segítség sem jár. Az LMP Vas megyei országgyűlési képviselője a minisztériumtól indokok helyett csak félrebeszélést kapott.

A szervezők 18 tesztversenyt terveznek jövő tavaszra

Beol
-
 Ma 15:07Sport

Külföldi versenyzőket az úszás, a műugrás, a röplabda és a torna sportágak teszteseményére hívnak.

A szervezők 18 tesztversenyt terveznek jövő tavaszra

Külföldi versenyzőket az úszás, a műugrás, a röplabda és a torna sportágak teszteseményére hívnak.

Egyetértenek az ágazat nagyjai: az állattartásban is egyre fontosabb lesz az informatika

Az innovációra, az adatok rögzítésére és összekapcsolására az állattartásban is egyre inkább szükség van, derült ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara online agrártechnológiai rendezvényén. A november 19-én rendezett eseményen az állattartásban használt döntéstámogató rendszerekről tartottak előadásokat startupok vezetői és nagyvállalati…

Ingyen utazhatnak a szociális munkások Pécsen

Ingyenesen utazhatnak a helyi járatú autóbuszokon az Integrált Nappali Szociális Intézmény (Inszi) dolgozói. Az önkormányzat a járványügyi veszélyhelyzet megszűnéséig biztosította számukra a korlátlan és ingyenes utazást a Tüke Busz Zrt. járatain.

Tokió 2020: a szervezők 18 tesztversenyt terveznek jövő tavaszra

A jövő évre halasztott tokiói olimpia és paralimpia szervezőbizottsága 18 tesztverseny lebonyolítását tervezi jövő március és május között, és ezek közül legalább négy eseményen külföldi sportolók is részt vehetnek.

Érkezik a szociális tűzifa a házakhoz Tiszafüreden

Szoljon
-
 Ma 14:00Belföld

A héten megkezdődött a szociális tűzifa kiszállítása a városban.

A kertészeti ágazatról készítettek újabb podcastet

Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökének és dr. Mártonffy Béla, a NAK Kertészeti és Beszállítóipari Osztálya elnökének podcast beszélgetése a magyarországi kertészeti ágazat helyzetéről.

Több száz maszkot adott át az izraeli nagykövet zsidó szociális intézményeknek

A napokban Több száz maszkot adott át Yacov Hadas-Handelsman, Izrael Állam magyarországi nagykövete a MASZIHISZ Újpesti Szeretetotthona, illetve a CEDEK EMIH Izraelita Szeretetszolgálata számára. Izrael Állam nagykövete az átadáskor hangsúlyozta, bármennyire is nehéz idők az …

Bálint Gabriella: így rontotta el a városvezető közösség a szociális dolgozók örömét

A Szociális Munka Napjának margójára címmel osztott meg bejegyzést a Facebookon Bálint Gabriella, a Kapcsolat Központ igazgatója. Az írást változtatás nélkül közöljük.

Lesújtó adatokat közölt a pulykaszövetség: válságos helyzetben az ágazat

A pulykaágazat árbevétele az idén 10-15 százalékkal csökken egyebek mellett a termelői árak mérséklődése miatt; az ágazat átlagos éves termelési értéke élőállatból 36-40 milliárd forint, feldolgozott termékekből pedig 70-80 milliárd forint – közölte a Magyar Pulykaszövetség elnöke az MTI-vel.

December 1-jétől megemelik a létminimum összegét, ezzel együtt emelkednek a nyugdíjak és a szociális juttatások

December 1-jétől Ukrajnában megnő a létminimum összege. Ennek eredményeként a vele összefüggő kifizetések is növekedni fognak: nyugdíjak, a munkanélküli-ellátások, a gyermekért járó pótlékok valamint a tartásdíjak.

Borzasztó körülmények között dolgoznak a még megmaradt szociális munkások

Ugytudjuk
-
 Ma 09:02Megyei

60 ember jut egyetlen gondozóra, akinek mindeközben még egyéb feladatai is vannak. Olyan kevés a szakképzett gondozó, hogy koronavírusosan is kénytelenek dolgozni az otthonokban.

Ajándékot kaptak a zalalövői mentőállomás dolgozói

Zaol
-
 Ma 09:00Megyei

A térségben élők ajándékcsomagokkal fejezik ki hálájukat és köszönetüket a helyi mentőállomás és egészségügyi központ, és a megyei kórház koronavírus ellen küzdő dolgozóinak.