Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Devizahiteles ügyben döntött a Kúria

A deviza alapú fogyasztói kölcsönszerződések részleges semmissége miatt szükséges elszámolási kötelezettséget előíró 2014. évi XL. törvény szerinti elszámolás nem zárja ki, hogy a bíróság a polgári jog szabályai szerint utólag vizsgálja, hogy alapos volt-e a pénzintézet részéről a szerződésnek az adós fizetési késedelmére alapított felmondása.

Az EMA hamarosan dönt a jelenleg értékelés alatt álló oltóanyagok, köztük a Szputnyik V engedélyezéséról

Marco Cavaleri, az Európai Unió gyógyszerfelügyeleti hatóságának szerepét betöltő, amszterdami székhelyű uniós ügynökség illetékese sajtótájékoztató...

Drágulás: 9 évvel ezelőtti rekordot dönthet meg az üzemanyag ára

Múlt héten mindkét üzemanyag árát emelték 7 forinttal: a benzin literje 431, a gázolajé 430 forint - egyelőre nem látják a végét a drágulásnak.

Gyurcsány Ferenc: "Lassú felfogásúak ezek a kormánygyerekek?"

Ismét lehet időpontot foglalni a Pfizer-vakcinára. A DK-elnöke ennek kapcsán idézte fel, hogy ő már korábban is kérte a kormányt, hogy „legyen minden nap szabad vakcinaválasztás”.

Kiszámoltuk: ennyivel rövidülnének meg a családok a baloldal kormányra kerülése esetén

HírTV
-
 Ma 11:55Vélemény

Nem igaz, amit Dobrev Klára állít, miszerint a többkulcsos adó bevezetése csak az átlagon felül keresőket érintené negatívan.

Ismét a döntősök között vannak a nógrádi cukrászok az Országtorta-versenyen

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete jubileumi, tizenötödik alkalommal hirdette meg a „Magyarország Tortája” versenyt augusztus 20-i nemzeti ünnepünk alkalmából. A döntősök között pedig újra Nógrád megyei pályázóra is bukkanhatunk.

Kormányinfó: Az oltási ütemtől függetlenül május 28-tól lehet lakodalmakat tartani

Az oltások száma közelít a 4 és félmillióhoz – mondta Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón, amelyről a HVG.hu tudósított. Pünkösd után lesz meg az ötmillió beoltott, így a jövő héten dönt a kormány a további enyhítésekről. Az esküvőkkel kapcsolatosan elmondta, hogy május 27-e éjféltől lehetőség van a…

Kormányinfó: védettségi igazolvány a külföldön beoltott magyaroknak is, hamarosan lehet lagzit tartani

Az oltások száma közelít a 4 és félmillióhoz – mondta Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón. Gulyás elmondta, hogy ma kezdődik a 16-18 évesek oltása, 96 ezren regisztráltak, keddig oltják őket. A 144 ezer megmaradt Pfizer vakcinát is felhasználják, erre az SMS-t kapók regisztrálhatnak – írja…

Kormányinfó: május 28-tól lehet lakodalmat tartani

A mostani számítások szerint a pünkösd utáni héten fogjuk elérni az ötmillió oltást, ezért a kormány jövő héten tárgyal az enyhítésekről. Függetlenül attól, hogy ezt sikerül-e elérni, május 28-tól lehet lakodalmakat rendezni, mondta Gulyás Gergely miniszter a kormányinfón. 

Az autósok egy emberként kapnak a szívükhöz ezután: rekordot dönthet a benzinár Magyarországon

Blikk
-
 Ma 11:43Belföld

A magyarországi üzemanyagárak 2 hónapon belül megdönthetik a kilenc évvel ezelőtti rekordot.

Kormányinfó: Pünkösd után érhetjük el az ötmillió első oltást

Az oltások számától függetlenül május 28-tól megtarthatók a lakodalmak.

Dr. Márton Roland: a kormány lemondott 3500 milliárd EU-s pénzről

A képviselő szerint ennek okán a kormány "aljas és kegyetlen". 

300 milliárdos piacot fehéríthet ki a kormány

Az új kriptodeviza-szabály növelheti az érdeklődést Magyarország iránt. Több tízezer embernek lehet ilyen megtakarítása, összességében akár háromszázmilliárd forint értékben - írta a Magyar Nemzet.