Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nevelt fia udvarán találták meg az eltűnt bárnai férfi holttestét

Novemberben vitatkozott össze a két férfi, emberölés lett a vége.

A házuk mellett ásta el nevelőapját egy bárnai férfi (videó)

A Nógrád megyei nyomozók őrizetbe vették azt az 58 éves bárnai férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta 75 éves nevelőapját, hogy az sérüléseibe belehalt.

Megölte nevelőapját egy bárnai férfi

Telex
-
 Ma 06:59Belföld

Az idős embert november óta nem látták a Nógrád megyei faluban.

Halálra verte nevelőapját, majd a testet elásta a kertben egy férfi

A Nógrád megyei nyomozók őrizetbe vették azt az 58 éves bárnai férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta 75 éves nevelőapját, hogy az sérüléseibe belehalt. A rendőrségre lakossági bejelentés érkezett 2021. január 26-án a délutáni órákban, miszerint egy bárnai férfit régen nem láttak már, nincs a lakóhelyén sem. A rendőrök az…

Az eltűnt nógrádi férfit agyonverte nevelt fia

A 75 éves bárnai férfi elásott holttestét megtalálták.

A rendőrség kereste az eltűnt férfit, és kiderült, hogy gyilkosság történt

A Nógrád megyei nyomozók őrizetbe vették azt az 58 éves bárnai férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta 75 éves nevelőapját, hogy az sérüléseibe belehalt.

Halálra verte 75 éves nevelőapját a nógrádi férfi, majd elásta a kertben

A Nógrád megyei nyomozók őrizetbe vették azt az 58 éves bárnai férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta 75 éves nevelőapját, hogy az sérüléseibe belehalt.

Az újpesti rendőrök befejezték annak a férfinak az ügyét, aki a megalapozott gyanú szerint lakásában álnéven árulta a k…

Az újpesti rendőrök befejezték annak a férfinak az ügyét, aki a megalapozott gyanú szerint lakásában álnéven árulta a kábítószert Budapesti Rendőr-főkapitányság2021. 01. 27., sze - 06:30 A 34 éves Sz. Pétert kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják, a lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke meghaladja az ötmillió forintot.

Halálra verte a nevelőapját, majd a testet elásta a kertben egy bárnai férfi

A Nógrád megyei nyomozók őrizetbe vették azt az 58 éves bárnai férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta 75 éves nevelőapját, hogy az a sérüléseibe belehalt.

Holtan találták meg a rendőrök az eltűnt férfit

Holtan találták meg a rendőrök az eltűnt férfit Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 27., sze - 05:57 A Nógrád megyei nyomozók őrizetbe vették azt az 58 éves bárnai férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta 75 éves nevelőapját, hogy az sérüléseibe belehalt.

Szerdai sportműsor: A Budafok a Ferencváros csapatát fogadja

Sport365
-
 Ma 05:28Sport

Labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, jégkorong, lósport a kínálatban.

Koronavírus – Szlovákiában meghalt egy idős férfi, miután beoltották

Szlovákiában meghalt egy idős férfi, miután beoltották a koronavírus elleni vakcinával – jelentette a Tasr szlovák közszolgálati hírügynökség kedden. A 79 éves férfi több krónikus megbetegedésben is szenvedett, és a boncolás során azt állapították meg, hogy ezek voltak a halálának elsődleges okai, ugyanakkor az oltás nemkívánatos…

Szerdai online buli

Port
-
 Ma 00:00Kultúra

Jó híreim vannak. Míg az internetfa felfedezésére vártam, kaptam az értesülést, hogy immár az internetkézre kell várjak, mert továbbfejlesztették a tervrajzot. Nini, most már egykézen meg tudják mutatni, mi várható a világban szerdán. Hát, jelentem, minden. Csinos emberkoszorú hangszerrel, meg magában egy lány is, bábosok, újságírók, és a…