Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 70 hír

Hol tart az ország az MNB Versenyképességi programjának végrehajtásában? Itt a válasz a jegybanktól

Hazánk versenyképességének további erősítése a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak kezelése idején is kiemelt fontosságú, mivel az a gazdaság helyreállítását és az elmúlt évek sikeres felzárkózásának folytatását egyaránt támogatja-írja közleményében a Magyar Nemzeti Bank.

Újabb képeket vásárolt a jegybank

Ezúttal 42 darab Konok Tamás-képet vásárolt az MNB-Ingatlan Kft. 109 millió forintért. A jegybank idén eddig közel 1,4 milliárdért vásárolt műkincseket.

Újabb képeket vásárolt a jegybank

Ezúttal 42 darab Konok Tamás-képet vásárolt az MNB-Ingatlan Kft. 109 millió forintért. A jegybank idén eddig közel 1,4 milliárdért vásárolt műkincseket.

Szerbiában nem lesz kötelező a koronavírus elleni védőoltás

Zlatibor Lončar egészségügyi miniszter szerdán kijelentette, hogy Szerbiában nem lesz kötelező a koronavírus elleni vakcina felvétele – írja a 021.rs. Lončar a Happy TV-ben azt

Pozitív elbírálást kapott a KÖBE a jegybanktól

A Magyar Nemzeti Bank pozitívan bírálta el a Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás programra pályázatot benyújtó Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesületet.

Bezárhatják az iskolákat, a szigorítás ellenére sem gyengül a járvány Szerbiában

Az eddigi korlátozó intézkedések, egyelőre nem hoztak látható eredményt, egyre növekszik az új fertőzöttek száma a szomszédos országban.

Szerbiában bezárhatják az iskolákat

Megközelítette a hétezret az új fertőzöttek száma.

Bezárhatnak az iskolák és az óvodák Szerbiában

Egy nap alatt megközelítette a hétezret az újonnan regisztrált fertőzöttek száma az országban, ezért bezárhatják az iskolákat és az óvodákat Szerbiában – idézi Ana Brnabić miniszterelnök szavait az MTI. Brnabić elmondta, hogy a válságstáb szerdán újra összeül, és a kormány újabb korlátozásokat vezethet be. Az eddigi intézkedések, a…

Közel hétezer új fertőzöttet találtak Szerbiában, bezárhatják az iskolákat

A vendéglátóhelyeket már bezárták, de így is rekordmértékben terjed a fertőzés.

Közel hétezer új fertőzöttet találtak egy nap alatt Szerbiában, bezárhatják az iskolákat

444.hu
-
 Tegnap 08:58Külföld

Az eddigi intézkedések: a vendéglátóhelyek, színházak és mozik nyitva tartásának lerövidítése nem hoztak látható eredményt.

Az iskolákat és az óvodákat is bezárhatják Szerbiában

Egy nap alatt megközelítette a hétezret az újonnan regisztrált fertőzöttek száma az országban.

Szerbiában megközelítette a hétezret az új fertőzöttek száma, bezárhatják az iskolákat

Promenad
-
 Tegnap 08:43SzínesSzerbia

Bezárhatják az iskolákat és az óvodákat Szerbiában, miután egy nap alatt megközelítette a hétezret az újonnan regisztrált fertőzöttek száma az országban - jelentette be Ana Brnabic miniszterelnök a szerbiai közszolgálati televízió szerda reggeli híradójának beszámolója szerint.

Szerbiában rohamosan nő a koronavírus-fertőzöttek száma

A regisztrált fertőzöttek száma szerdára Szerbiában 6842-vel 133 029-re emelkedett. Bezárhatják az iskolákat és az óvodákat Szerbiában, miután egy nap alatt megközelítette a hétezret az újonnan regisztrált fertőzöttek száma az országban – jelentette be Ana Brnabic miniszterelnök a szerbiai közszolgálati televízió szerda reggeli híradójának beszám

Bezárhatják az iskolákat Szerbiában

Origo
-
 Tegnap 08:38KülföldSzerbia

Egy nap alatt közel hétezer új fertőzöttet regisztráltak.