Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 431 hír

Tizenkét napja áram nélkül egy szerbiai település

A Leskovac községhez tartozó Grdelica település közelében található kis falu lakosai már 12 napja áram nélkül vannak. Nesvrtava falu több mint harminc lakója tizenkét napja

A csehek kötelezővé tennék a reszpirátor viselését a boltokban és a tömegközlekedési eszközökön

Andrej Babiš cseh kormányfő és Jan Blatný egészségügyi miniszter kötelezővé tenné a reszpirátor viselését a boltokban és a tömegközlekedési eszközökön.   Ennek oka a fertőzőbb brit koronavírus-mutáció terjedése, melynek meggátolására Németországban és Ausztriában már elfogadtak hasonló óvintézkedést.   „Erősen…

Matovič: A felnőtt lakosság 85 százalékának elegendő vakcinát kötött le Szlovákia

Elegendő Pfizer/BioNTech- és Moderna-vakcina áll majd rendelkezésre Szlovákiában. A felnőttek 85 százalékát be lehet oltani – mondta sajtótájékoztatóján Igor Matovič (OĽaNO) miniszterelnök.

Meghosszabbodik a szarvasmarha tej-állatjóléti felhívás kötelezettségvállalási időszaka

A 2020 utáni Közös Agrárpolitikával kapcsolatos jogalkotási eljárás elhúzódása miatt az Agrárminisztérium (AM) - az átmeneti időszak áthidalása érdekében - egy évvel meghosszabbította „A tejágazat szerkezetátalakítását kísérő állatjóléti támogatás” pályázati felhívás kötelezettségvállalási időszakát.

Nem kötelező biztosítani a hozzátartozók számára az intézetekben lakókkal való érintkezést

Ugytudjuk
-
 Ma 18:46Megyei

A Társaság a Szabadságjogokért az országos tisztifőorvoshoz fordult, mivel jelenleg csak egy iránymutatás van érvényben.

A tokiói olimpiát a sportolók kötelező oltása nélkül rendezik meg

A japán kormány azt tervezi, hogy 2021-es tokiói olimpián nem lesz kötelező feltétel a koronavírus elleni oltás megléte a sportolók számára.

Fókuszban a Szegedhez kötődő irodalmárok

Írók, költők Szegedről címmel indított online előadássorozatot a Dugonics Társaság tegnap.

Megvannak a bizonyítékok, hogy törvénytelenül hallgatták le Szerbia elnökét

A Szerbiai Belügyminisztérium munkacsoportja ezidáig jelentős számú személyt hallgatott ki és bizonyítékokat gyűjtött össze, amelyek megerősítették, hogy Szerbia elnökét, Aleksandar Vučićot és családjának tagjait törvénytelen

Több mint négymillió adag vakcinára kötött szerződést hétfőn Szlovákia

„Szlovákiának a felnőtt lakosság 85 százaléka számára elegendő mennyiségű vakcinája van” – jelentette be a kormányfő. A Pfizer és a Moderna oltóanyagairól van szó. Matovič hozzátette, mostantól tehát minden azon múlik, hogy a vakcinagyártók milyen ütemben képesek előállítani az oltóanyagot. A hétfőn megkötött szerződések…

Van, ahol már az FFP2-es maszk a kötelező

Németországban egyelőre február közepéig meghosszabbították és tovább szigorították a járványügyi korlátozásokat. Ezek fő célja az eddiginél fertőzőképesebb, új típusú koronavírus terjedésének megakadályozása, valamint az egészségügyi rendszerre nehezedő terhek enyhítése.

Látványos kötéltechnikai gyakorlaton vett részt a HUNOR mentőszervezet Egerben (fotók)

Háromnapos kötéltechnikai gyakorlatot tartott a Hunor mentőszervezet január 18-20-án Egerben és környékén.