Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bizonytalan időszakban a cégeknek sem érdemes kockáztatni?

A jelenlegi gazdasági válság sújtotta időszakban érdemes a vállalatoknak a kezelhető kockázataikkal törődni. Számos olyan szituációra köthető biztosítás, amelyek bekövetkezése esetén a vállalkozás léte is veszélybe kerülhet.

A járványra való tekintettel empatikus magatartást kér az agrárkamara az áruházláncoktól

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) kéri a kiskereskedelmi áruházláncokat, hogy a beszállítóiknál bekövetkező igazolt koronavírus-fertőzések miatti termelési és szállítási problémákat rugalmasan és empátiával kezeljék.

SoulCalibur 6 - Hwang visszatér

Gamekapocs
-
 Ma 10:00Gaming

Végéhez közelít a SoulCalibur 6 második szezonbérlete, a Bandai Namco végre elárulta, hogy kivel bővül a harcosok sora. A bunyós játék veteránjai örülhetnek, ugyanis a széria klasszikus kardforgatója, Hwang lép be a ringbe.

Öt határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

A magukat afgánnak valló külföldiek egy tehervonaton szállított ponyvás pótkocsiban rejtőzködtek.

Visszatért a kikötőbe a földgáz után kutató egyik török hajó

ma7.sk
-
 Ma 09:55Külföld

"Elvégezte kutatásait" és visszatért a törökországi Antalya kikötőjébe hétfőn az Oruc Reis török földtani kutatóhajó, amely a Földközi-tenger keleti medencéjében található földgázkincsről gyűjtött adatokat - közölte a török energiaügyi és természeti erőforrásokért felelős minisztérium a Twitter-fiókján.

Már szinkronnal is megjött Robert De Niro nagy visszatérése

Player
-
 Ma 09:42Film

De Niro és Morgan Freeman A nagy visszatérőkben megpróbálják némi biztosítási pénzért kinyírni filmük főszereplőjét, de mivel ez a főszereplő Tommy Lee Jones, annyira nem lesz könnyű a helyzet. Már ez a trailer is sokkal jobb, mint az átlagos Robert De Niro-filmek többsége.

A hétvégén sem tétlenkedtek a határőrök – Kétszáznál is több határsértőt fogtak el

A határőrök pénteken 65, szombaton 133, vasárnap 26 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel.

Orvosi vélemények a sérült világbajnokról - Mikor tér vissza Marquez?

Nagy a csönd az év elején megsérült Marc Marquez körül, ami sosem jó hír. Már arról pletykálnak, hogy újabb műtétre lesz szükség, és elúszhat a 2021-es szezon is.

Az agrárkamara empatikus magatartást kér az áruházláncoktól

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az elhúzódó peres ügyek elkerülése érdekében azt kéri a kiskereskedelmi áruházláncoktól, hogy a beszállítóknál az igazolt koronavírus fertőzések miatt kialakult termelési és szállítási problémákat a lehető legnagyobb rugalmassággal, empátiával kezeljék.

28 millió forintos engedély nélküli gyógyszerszállítmányt fogtak Gyulánál

A papírok szerint a raktérben autóalkatrészeknek és mobiltartozékoknak kellett volna lennie.

392 ezer forint volt szeptemberben a bruttó átlagkereset

Ez 8,8 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban.

Öt határsértőt fogtak el a rendőrök Lőkösházánál

Öt határsértőt fogtak el a rendőrök 2020. november 30-án 8 óra 45 perc körül Békés megyében, a lőkösházi vasúti határátkelőhelyen. A külföldiek egy ponyvás pótkocsikat szállító tehervonaton, az egyik pótkocsiban rejtőzködtek. Mindannyian afgán állampolgárnak mondták magukat, de a határátlépéshez szükséges okmányokkal nem…