Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

340 millió adag koronavírus-vakcinát rendeltek a britek

Külön államtitkárságot hozott létre szombaton a brit kormány az egészségügyi minisztériumon belül a koronavírus-járvány elleni oltási kampány megszervezésére és irányítására.

Nem akarták elhinni, hogy Gulácsi tényleg 25 milliót ad Zsombinak

hirado.hu
-
 Tegnap 20:45Belföld

Folyamatosan érkeznek az adományok az SMA-s beteg kisfiúnak, Zsombinak. Nemrég Gulácsi Péter kapus 25 milliót adott a családnak, amit a szülők nem is akartak elhinni.

Rengetegen lettek szombat este milliomosok

Népszava
-
 Tegnap 20:16Életmód

Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait.

Ötöslottó: Telitalálat nem volt, de így is több millió forint talált gazdára! Mutatjuk a nyerőszámokat

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 48. héten is megtartották ötös lottó és Joker számsorsolást.

10 millió dollárt kapt a majdnem 100 kilós Tyson

Mike Tyson öt kilóval nehezebbnek bizonyult Roy Jones Jr.-nál a mérlegelésen, amelyet a két veterán amerikai bokszlegenda magyar idő szerint vasárnap hajnali összecsapását megelőzően ejtettek meg. 

10 millió dollárt kapt a majdnem 100 kilós Tyson

Mike Tyson öt kilóval nehezebbnek bizonyult Roy Jones Jr.-nál a mérlegelésen, amelyet a két veterán amerikai bokszlegenda magyar idő szerint vasárnap hajnali összecsapását megelőzően ejtettek meg. 

Ha 1980-1999 között született hölgy vagy, akkor kaphatsz 10 millió Ft-ot

ProfitLine
-
 Tegnap 19:00Gazdaság

Napjaink egyik legnépszerűbb pénzügyi terméke az un. Babaváró Hitel, nem véletlenül, hiszen az állami támogatott konstrukció révén nagyon kedvezményesen és gyorsan juthatsz akár 10 millió forinthoz, amit szabadon költheszt lakásra, autóra, gyermeked nevelésére stb. És felejtsd el a tévhitet, hogy 3 gyerek kell a hitelhez! Nézzük át röviden,…

Ausztriát követjük? Letesztelik Bécs több mint 1 millió lakóját

Ausztriában több tartományban, és a fővárosban is tömeges tesztelést hajtanak végre, amire már december elejétől sor kerül - írja a portfolio.hu az oe24.at osztrák oldal információi alapján.

25 milliót ér egy tönkretett női nemiszerv

Esti újság
-
 Tegnap 18:43Színes

Vége a lúgos- doki rémisztő ügyének első fokon. Pont került ugyanis a Fideszes ex-államtitkár rokona által elkövetett rémisztő bűnügyi kártérítési perének is, ahol a doki ex-barátnője Renner Erika 25 millió forintnyi fájdalomdíjra jogosult, amiért bosszúból volt szeretője a nemiszervét savval tönkretette.   Nehéz dolga volt a bíróságnak , hisz…

2,8 millió forintos jutalmat ad saját magának Gyál polgármestere

Közel nettó 3 millió forintos jutalmat ad saját magának Pápai Mihály, a Pest megyei Gyál fideszes polgármestere. A járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetben a helyi képviselőtestület nem is szavazhatott erről. A helyi DK szerint ez sem lett volna akadály: a Fidesz-KDNP többségű testület az elmúlt 11 évben mindig megszavazta a…

Merkely Béla: 1,5 millióan eshettek át a fertőzésen itthon

A Semmelweis Egyetem rektora, Merkely Béla a négy orvosi egyetem adatainak ismeretében, úgy látja, hogy a lakosság 15 százaléka, több mint másfél millió ember eshetett át a fertőzésen. Szerinte nagyjából március-április környékére túl tudunk lenni ezen a koronavírus-járványon.

Rendőrnek adták ki magukat, 12 millió forintot zsákmányoltak

Vádat emeltek három férfi ellen, akik rendőrnek adták ki magukat és így akartak kirabolni egy negyediket Nagykanizsán, még tavaly júliusban. Áldozatuk ellen akkor éppen eljárás folyt, illegális pénzváltás miatt. Erről egyik támadója a sajtóból értesült. Ezután határozta el társaival, hogy kifosztja a férfit, akire egy parkolóban támadtak rá. A dula