Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Növelné a hozamot? Taposson kevesebbet!

Megéri állandó művelőutakat alkalmazni a táblákon? Egy új dán kutatás is azt támasztja alá, hogy a csökkentett talajtaposás a terméshozamban, a gyökértömegben és a növények nitrogénhasznosításában is növekedést eredményez.

Több tízezren tüntettek Bécsben a lezárások és korlátozások ellen

Közel húszezren vonultak utcára szombaton Ausztria fővárosában, hogy kifejezzék nemtetszésüket a Sebastian Kurz és kabinetje által érvénybe léptetett járványügyi megszorításokkal kapcsolatban.

Orbán fontos gólja, Szalai egyre több szerepe, Nagy öröme

NB1
-
 Tegnap 21:43Foci

Langék olyan sikert arattak, mint még soha.

Kevesebb emésztési panaszt okoz az A2-es típusú tej

Szimpatika
-
 Tegnap 21:35Tudomány

A Debreceni Egyetem (De) kutatói szerint az A2-es tej az utóbbi évek legnagyobb tejipari innovációja.

Peter Sagan több csapattársát elütötték edzés közben

Hét kerékpáros volt érintett a balesetben, hármat kellett kórházba szállítani.

Ebben sokkal több volt

Szon
-
 Tegnap 20:46Sport

A Kisvárda a végjátékban maradt alul az MTK elleni mérkőzésen.

Több szabadság = több központi szabályozás?

Parameter
-
 Tegnap 20:46Határtalan

Ebből azt lehetett leszűrni, hogy Jourová a sajtószabadság oldalán áll. Ám hogy közhelyet mondjak, a politika bonyolult, és bár abban az ügyben nagy vonalakban igazat kellett adnom az alelnök asszonynak, motoszkált bennem valami kétely az elvi következetessége felől (alább majd szóba hozom, miért). A héten abból az alkalomból szólalt meg,…

Koronavírus – Németországban már több mint egymillióan kapták meg a védőoltást

Körkép
-
 Tegnap 20:29Külföld

A német Robert Koch Intézet adatai alapján már egymillió embert oltottak be Németországban a koronavírus okozta COVID-19 ellen. Egészen pontosan 1 048 160 személy kapta meg a vakcina első adagját, ami a német lakosság 1,3 százaléka.   A vakcina minél jobb hatékonyságát biztosító emlékeztető oltást három hét után kell beadni.  

Egyre több részlet derül ki a vakcinaútlevélről

Márciustól már megkezdik a nagyobb nemzetközi légitársaságok a Covid–19 elleni oltottság igazolására szolgáló Travel Pass digitális egészségügyi rendszer alkalmazását, amely lépés globálisan felgyorsíthatja a határok újranyitását, a légi közlekedés, a korábban élénk utasforgalom helyreállítását az egyes országok között - írja a Magyar…

Szörnyű! Kifakadt a gyönyörű színésznő: „Soha többé ne szólítsatok így”

Blikk
-
 Tegnap 20:13Bulvár

Elege lett a világsztárnak. Pontot tett az ügy végére!

Az EU révén csak kevesebb mint félmillió embernek elég vakcina érkezik

Hallgassa meg a legfrissebb híreket, tényleg csak pár perc! A közélet, gazdaság aktuális híreiről, a társadalmat érintő változásokról röviden szól a friss hírek podcastunk.

Dömötör Csaba: Szeptemberig is maradhatnak a korlátozások, ha nem érkezik több helyről vakcina

A magyar orvosok csak olyan vakcinával oltanak, amit a magyar egészségügyi hatóságok biztonságosnak ítélnek és amit Magyarországon kívül más országban is használnak – mondta szombati videóközleményében a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára.

Rendelet is van a munkahelyi gyermekfelügyeletről – Több vasi városban érdeklődtünk

Vaol
-
 Tegnap 20:00Megyei

Egy hónapja született újabb rendelet arról, hogy milyen szabályok szerint szervezhetik meg a cégek a dolgozók gyermekei számára a napközbeni felügyeletet. A veszélyhelyzet ideje alatt a munkahelyükre bejáró szülőknek könnyebbséget hozhat a lehetőség.

Onoda Hiroo a társaival több évtizedig gerillaháborút vívott

Duol
-
 Tegnap 20:00Megyei

Kilencvenkét éves korában, 2014. január 16-án hunyt el Onoda Hiroo, második világháborús japán hős, aki a japán kapituláció után még 29 évig harcolt a Fülöp-szigeteki dzsungelekben.