Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

A rendelők rendbetételével kezdik Újbudán

ATV
-
  Tegnap 16:00 Belföld

Egészségügyi szakemberként az egészségügyre fókuszálna első körben Újbuda megválasztott polgármestere – erről az ATV Start című műsorban beszélt László Imre. A politikus optimista, bízik a csapatában és Karácsony Gergelyre vonatkoztatva azt is szerencsésnek tartja, hogy van kivel tárgyalni, ha szükséges lenne.

Fidesz: Péterffyék törvénysértéssel kezdik ténykedésüket

Bama
-
  Tegnap 11:19 BelföldFideszPécs

Már az első 48 órában becsapják a nyertesek a pécsieket – írják a közleményben.

Fidesz: Péterffyék törvénysértéssel kezdik ténykedésüket Pécsett

Már az első 48 órában becsapják a nyertesek a pécsieket, és agresszív, törvénysértő leveleket küldözgetnek a közszolgáltató városi cégek vezetőinek, olvasható a Fidesz Pécsi Szervezetének szerdai közleményében.     "Péterffy Attila megválasztott, de hivatalba még nem lépett, ennek megfelelően intézkedési joggal még nem rendelkező pécsi…

Végre megcsinálják a Nyugati tetejét, ekkor kezdik a felújítási munkát

Ripost
-
  Tegnap 06:50 Belföld

Kritikus állapotba került a fővárosi Nyugati pályaudvar. Nem csak a piszok és a fejetlenség emészti fel, de zivatarosabb időben nem árt az esernyőt odabent is nyitva tartani. Most körbeállványozzák, de a tető felújítása csak jövőre kezdődik. Megnéztük milyen állapotok uralkodnak a forgalmas fejpályaudvaron.

Napokon belül árulni kezdik a Huawei újabb jó kamerás mobilját

HVG
-
  19.10.15 09:36 Mobiltech

Eldőlt, mikortól kapható a Huawei Enjoy 10 nevű okostelefonja. A kínai gyártó október 18-tól forgalmazza a többek közt nyolcmagos processzorral felszerelt készüléket.

Az ecuadori elnök megpróbálja rendezni a miatta kialakult válságot

Origo
-
  19.10.15 04:23 Külföld

Új megoldást keresnek a költségvetési hiány csökkentésére.

Most kezdik el lenyeletni a keserű pirulákat

Napi
-
  19.10.14 19:20 Pénzügy

Indul az amerikai cégeknél a harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon, s a várakozások szerint most már a számokban is komolyan látszódik majd a lassulás és a kereskedelmi háború együttes hatása. A tőzsdei cégek nyeresége csökkenhet, erre régóta nem volt példa.

Lezárult az önkormányzati választás, kezdik a szavazatok számolását

Ripost
-
  19.10.13 19:15 Választás

Este 7 órakor befejeződött az önkormányzati és nemzetiségi képviselők választása, bezárultak a szavazókörök. A Szavazat Számláló Bizottságok tagjai neki kezdenek a számlálásnak.

Az alakuló ülés után kezdik meg hivatalosan a munkát

Beol
-
  19.10.13 07:30 Vélemény

A jelenlegi polgármesterek és képviselő-testületek mandátuma vasárnap, vagyis október 13-án szűnik meg.

Kántor Sándor tanítványai ellen kezdik az extraligát

Sonline
-
  19.10.11 18:11 Sport

Kemény mérkőzés vár Kaposvár női és férfi élvonalbeli röplabdacsapatára is; a hölgyek hazai pályán az UTE, míg az urak idegenben a Pénzügyőrrel csapnak össze.

Hamarosan tesztelni kezdik a Samsung Galaxy S11 periszkópos kameráját

NapiDroid
-
  19.10.11 09:12 Mobiltech

Friss jelentések szerint a Samsung hamarosan olyan tesztelő eszközöket fog kapni, amelyekkel a Samsung Galaxy S11-be szánt periszkópos kamerákat fogják ellenőrizni. A teszteléshez használt alkatrészeket szintén egy dél-koreai cég készíti, a MediaTech Systems. Az eszközök arra szolgálnak, hogy a gyártó meg tudja vizsgálni az új kamerák…

A hallei támadó "mészárlást" akart rendezni

Szélsőjobboldali terrorcselekmény volt a németországi Halle zsinagógája ellen intézett szerdai támadás és a városban történt lövöldözés, a bűncselekménnyel egyetlen személyt gyanúsítanak - közölte Christine Lambrecht német szövetségi igazságügyi miniszter a szövetségi legfőbb ügyészség karlsruhei székházában, a nyomozás első…

Vestager: mihamarabb rendezni kell a digitális adó kérdését

Ismét napirendre kell venni az európai uniós digitális adó kérdését, amennyiben erről nem születik globális egyezmény a jövő év végéig, az internetes nagyvállalatoknak ugyanis ott is adózniuk kellene, ahol a nyereségük keletkezik – jelentette ki Margrethe Vestager, az új Európai Bizottság egyik ügyvezető alelnök-jelöltje. Meghallgatásán kiemelte, h