Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 422 hír

Felfüggesztett fogházat kapott a gondatlan, halasi kutyatartó

Tárgyalás nélkül két év felfüggesztett fogházra ítélte a Kecskeméti Törvényszék azt a halasi férfit, akinek elkóborolt kutyái tavaly életveszélyesen összeharapdáltak egy idős férfit.

Emily farát látva még a kutyája is nyüszíteni kezdett

tízpertíz
-
  Ma 15:05 Színes

Emily Ratajkowski nemrég saját ruhakollekciójával került az újságokba, miután a darabok konkrétan olyanok lettek, hogy nem takarnak semmi olyat, amit kellene. Most azonban nem ilyesmi történt vele a karanténban, hanem egészen más: barátaival összeadták a kutyáikat. “Együtt karanténozunk, szóval miért ne házasítsuk össze a…

Lovas, bringás és kutyás rendőrök is lesznek nyáron a Velencei-tó és a Balaton partján

fmc
-
  Ma 14:46 Megyei

A turisztikai szempontból kiemelt nyári célpontokon működő renőrkapitányságok feladatairól egyeztettek szerdán. Ne lepődjünk meg, ha a Velencei-tó vagy a Balaton partján lovakon járőröző rendőrökkel találkozunk a következő hónapokban.

Hazánk legnagyobb YouTube portfóliója jött létre az új partnerség eredményeképpen

Közös együttműködésbe kezd a Star Network és a 4Kids Network, ezáltal Magyarország legnagyobb elérésű YouTube portfólióját értékesíthetik majd a jövőben. A szoros együttműködés középpontjában az értékesítés és a rendezvényszervezés áll.

Mit tudtunk meg a The Last of Us: Part II-ról tegnap este?

A State of Play legújabb részében bő 23 percben meséltek a játékról a készítők.

Elfogott szökevények: a fehér ló, és a fehér kutya

Elfogott szökevények: a fehér ló, és a fehér kutyaBorsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 28., cs - 14:18 A járőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével helyezték biztonságba az elcsatangolt állatokat Miskolcon.

Rendkívüli: Meglett az elveszett póni és kutya gazdája

Néhány órával felfedezésük után jelentkezett az elkóborolt póni és kutyus gazdája, akikre reggel a miskolci tűzoltóság épülete előtt bukkantak. Az állatok épségben hazakerültek.

Egyedi The Last of Us Part 2 PS4 Pro, kontroller és headset érkezik - mutatjuk a legjobb árakat!

A Sony nemrég jelentette be, hogy készülnek egy egyedi PlayStation 4-es pakkal a The Last of Us Part 2-höz kapcsolódóan, hogy a rajongók egy különleges konzolon élhessék majd át azt az élményt, amit a várva várt játék kínál. Mit is tartalmaz pontosan ez a csomag? Egy matt felületű, egyedi kialakítású PS4 Pro konzollal talál...

Lovat és kutyát találtak a tűzoltóság előtt – meglett a gazda

Egyik állatnak sem esett bántódása a kirándulás alatt.  Kora reggel egy fehér lovat, és ugyancsak fehér kutyát találtak a miskolci laktanya épülete előtt – számolt be az esetről a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a Facebook oldalán. Mivel a gazdáját nem találták a könyéken, ezért a laktanya udvarára vezették az állatokat, ahol el is látták őket. Ké

Tűzgömb ragyogta be az eget a Fekete-tenger partján

Hatalmas tűzgömb ragyogott fel tegnap este Törökország északi része felett.

Őrző-védő feladatokra képezték szolgálati kutyáikat a polgárőrök

Szoljon
-
  Ma 11:30 Belföld

Szokásos szinten tartó kutyaképzésüket tartották a tiszazugi polgárőrök. Fegyelmező és őrző-védő gyakorlatokra képezték az ebeket a napokban Cserkén.

Besétált egy kutya és egy ló a miskolci tűzoltóságra

Furcsa párosra lettek figyelmesek a miskolci tűzoltók: a tűzoltóság előtt egy fehér kutya és egy fehér póni ácsorgott.

És akkor hirtelen egy fehér ló és egy nagy fehér kutya bukkant fel a miskolci tűzoltóságon

„Kora reggel váratlan vendégek érkeztek a miskolci tűzoltóságra. Egy fehér ló és egy fehér kutya állt az épület előtt. A tűzoltók ideiglenesen a laktanya udvarára vezették a két állatot és egy kis ellátmányban részesítették őket" – írta a Facebookon a Katasztrófavédelem:

Extra hatalommal ruházták fel a kínai kommunista pártot

A kínai parlament csütörtökön elfogadta a Hongkongra vonatkozó nemzetbiztonsági törvényt, amely többek között betiltja a lázadást. Tajvan segítséget nyújtana a hongkongi menedékkérőknek.