Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szent Lukács evangélista ünnepe

Székelyhon
-
  Ma 10:12 Határtalan

A harmadik evangélium és az Apostolok cselekedeteinek szerzőjére, Szent Pál apostol munkatársára emlékezik ma a római katolikus egyház.

Szívszorító vallomás: Így búcsúzott özvegye a veronai tragédia hős tanárától

"Remélem, van mennyország, ahol majd találkozhat a gyerekeinkkel" - így búcsúzott özvegye Vígh Györgytől, a veronai buszbaleset hős tanárától.

Szentendrei f(l)ess mob

kultura.hu
-
  Ma 10:00 Kultúra

A közös festésen elkészült munkák a hétvégén megtekinthetők Szentendre sétálóutcáinak kirakataiban.

Vasárnap hajnalban szünetelnek az útdíjfizetési rendszer értékesítési szolgáltatásai

Dehir
-
  Ma 09:49 MegyeiÚtdíj

Budapest - Informatikai fejlesztés miatt vasárnap hajnalban 1 órától 5 óráig az útdíjfizetési rendszerben nem lehet vásárolni és egyenleget feltölteni.

Vigyázz! - Vasárnap hajnalban szünetelnek az útdíjfizetési rendszer értékesítési szolgáltatásai

Informatikai fejlesztés miatt vasárnap hajnalban 1 órától 5 óráig az útdíjfizetési rendszerben nem lehet vásárolni és egyenleget feltölteni - közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. az MTI-vel.

Vasárnap órákra leáll egy fontos rendszer

24
-
  Ma 09:34 Belföld

Informatikai fejlesztés miatt.

Vasárnap hajnalban szünetelnek az útdíjfizetési rendszer értékesítési szolgáltatásai

Promenad
-
  Ma 09:32 Megyei

Informatikai fejlesztés miatt vasárnap hajnalban 1 órától 5 óráig az útdíjfizetési rendszerben nem lehet vásárolni és egyenleget feltölteni - közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. az MTI-vel.

Dr. Dávid Ferenc: Szent István versus Horthy

Mandiner
-
  Ma 09:30 Vélemény

Horthy valóban korszakos kormányzó volt, de rögtön tegyük hozzá, hogy ez hazánk történelmének egyik legsötétebb időszaka.

Vasárnap hajnalban szünetel az útdíjfizetési rendszer

A fizetős útszakaszokat a rendszerfejlesztés idején sem lehet ingyenesen igénybe venni.

Körmenettel ünnepelték a terézvárosi Avilai Szent Teréz-templom búcsúját

Gondola
-
  Ma 09:22 Kultúra

Horváth Zoltán István protonotárius kanonok, esperes, plébános felkérésére Márfi Gyula nyugalmazott veszprémi érsek mutatott be búcsúi szentmisét Budapesten, az Avilai Nagy Szent Teréz-plébániatemplomban

Szent István versus Horthy

Népszava
-
  Ma 09:19 Belföld

Tisztelt Polgármester Úr!

Vasárnap filmet forgatnak a Pázmány sétányon, ne hagyd ott a kocsidat

Filmforgatás miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz október 20-án.Szakaszosan és időszakosan lezárják reggel öttől nyolcig a Pázmány Péter sétányt a Goldmann György tér és a Magyar tudósok körútja közötti szakaszon, és a Goldmann György tér lehajtó ágát.Bár a rendőrség megállási és várakozási tilalmat nem jelzett erre az időre,…

Vásárhelyi Mária kemény írása!

Tudom, hogy teljesen történelmietlen, de mégis elgondolkodtató, hogy vajon hogyan végződtek volna az önkormányzati választások, ha nincs ilyen elképesztő egyenlőtlenség a kormánypártok és az ellenzék lehetőségei, erőforrásai között? Ha egy viszonylag kiegyensúlyozott médiahelyzetben, nagyjából azonos erőforrásokkal és pártatlan, elfogulatlan…

Vasárnap NATO-futás, hírek és közlekedési információ

A NATO-futófesztivált 2006 óta rendezik meg, minden évben kora ősszel.És nem csak a fegyveres erők tagjainak, az eseményen bárki részt vehet, aki velük futna. Vagy bevállalja a nem túl hosszú, de annál meredekebb Vár-futást. Bár előre kellett volna nevezni, ha kedvet kaptál - vasárnapra napos, 20-25 fok körüli időt ígérnek - lehet még a…