Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 300 hír

1767-re emelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma Nógrád megyében

Az elmúlt 24 órában 56 ember szervezetében mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, így összesen 1767 igazolt fertőzöttet tartanak számon Nógrád megyében.

Listeria baktériummal szennyezett Serrano sonkát von ki a forgalomból az Aldi

A Listeria gyomor/emésztőrendszeri megbetegedéseket és influenzához hasonló tüneteket okozhat.

Balesetek Nógrád megyében

Police
-
  Ma 08:40 Baleset-bűnügy

Balesetek Nógrád megyében Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 30., p - 08:40

Illegális migránsokat fogtak Baranyában

A rendőrök október 30-án 3 órakor három, majd 3 óra 45 perckor egy további illegális migránst tartóztattak fel Lapáncsa térségében. A férfiakból álló csoport tagjai szír, líbiai és libanoni állampolgároknak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően…

Figyelem! Veszélyes baktériummal szennyezett sonkát hívott vissza polcairól az Aldi

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. és a Principe di San Daniele Spa visszahívja a Hol

Ismét gyorshajtókat fogtak Nógrád megyében

Ismét gyorshajtókat fogtak Nógrád megyében Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 30., p - 08:29 Három járművezetővel szemben szabtak ki közigazgatási bírságot a rendőrök.

A szomszédos megyében már rettentő rossz a vírushelyzet, a veszélyeztetett korú háziorvosokat is berendelték kórházi…

Korra való tekintet nélkül, tömegesen kezdték berendelni kórházi munkára azokat a háziorvosokat is, akik maguk is veszélyeztetettek, például életkoruk okán. Szabolcsban már borzalmas a járványhelyzet, a járványgörbe meredeken emelkedik. A 444 több forrásból megerősített információja szerint Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a…

Nem sok örömünk lesz a pénteki időjárásban – Az esőé lesz a főszerep Vas megyében

Vaol
-
  Ma 07:15 Időjárás

Borús, hűvös, csapadékos péntek elé nézünk megyénkben.

Lángoló családi házat oltanak a tűzoltók Baranyában

Teljes terjedelmében ég egy családi ház tetőszerkezete és egy melléképület Beremenden, a Kossuth utcában. A siklósi és a határszéli tűzoltók három vízsugárral megkezdték a lángok oltását. A tűzesethez riasztott siklósi hivatásos és határszéli önkéntes tűzoltók három vízsugárral megkezdték a lángok oltását.

Szép borok érnek, befejeződött az idei szüret a megyében

Teol
-
  Ma 07:00 Gazdaság

Gyakorlatilag befejeződött a szüret a megye két borvidékén. A termelők mára csak kisebb tételeket, az úgynevezett prémium borok alapanyagait hagyták fenn a tőkéken.

Nem kerülhet sor karantén enyhítésre egyetlen megyében sem Ukrajnában

Ukrajnában a 14 nap alatti 100 ezer főre eső koronavírusos

Két határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

Két határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 30., p - 05:54 A magukat tunéziai állampolgárnak valló férfiakat Tótkomlóson, a vasútállomáson tartóztatták fel.

Tizenkét kilométeres kerékpárút épül Zala megyében

Csaknem 12 kilométer hosszú kerékpárútvonalat építenek, mintegy 650 millió forint európai uniós pályázati támogatással Zala megyében. A Kerékpárral a romantikus Zalában című projekt elősegíti a

Szabolcs megyében már nagy a baj

A megyei kórházban annyira súlyosak a létszámgondok, hogy a Covid-osztályon a 444.hu értesülései szerint eleve szolgálnak már ideirányított pszichiáterek és ortopéd orvosok is Több forrásból is úgy értesült a 444.hu, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a kormányhivatal – korra való tekintet nélkül – elkezdte 24 órás határidővel…