Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vasárnapi séta a felvidéki Csicsva vára alatt a Határok nélkül stábjával

Történelmi távlatokat nyitó beszélgetéseknek lehetnek fültanúi vasárnap a Kossuth Rádió hallgatói Veres Emese Gyöngyvér szerkesztő kalauzolásával. Az életben mindenki eljut addig a pontig, amikor kíváncsi lesz arra, hogy kik voltak a felmenői.  Így volt ezzel Szapáry György, a Magyar Nemzeti Bank egykori alelnöke, Magyarország volt washingtoni…

A színek, a szagok és a depresszió hatással vannak egymásra!

24.hu
-
  Ma 00:00 Színes

A szezonális depresszió jellemzően télen bukkan fel, amikor az időjárás miatt sokkal szívesebben választjuk az otthon melegét, ahelyett hogy kimozdulnánk szeretteinkkel, barátainkkal. Az alapból is érzékenyebb személyekre ilyenkor gyakrabban törhet rá depresszió vagy szorongás. Sok jele lehet annak, ha valaki ebben a betegségben szenved.

Harminckét határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

Harminckét határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 31., szo - 23:01 A Mezőgyán Nagygyanté településrészének határában feltartóztatott csoport tagjai nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök…

Határsértő Hercegszántó-Budzsáknál

Police
-
  Tegnap 22:45 Baleset-bűnügy

Határsértő Hercegszántó-Budzsáknál Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 31., szo - 22:45 A járőrök feltartóztatták az illegális migránst.

Ötös lottó: hatalmas összeget kaszált az, aki négy számot eltalált!

Promotions
-
  Tegnap 20:37 Színes

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 44. héten is megtartották ötös lottó és Joker számsorsolást.

Újabb határsértők Kunbajánál

Police
-
  Tegnap 20:36 Baleset-bűnügy

Újabb határsértők Kunbajánál Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 31., szo - 20:36 A külföldiek Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni.

Hatalmas büszkeség: tarolt a magyar film a díjátadón

Horvát Lili filmje, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre, első magyar alkotásként nyert el három díjat is a rangos spanyolországi filmfesztiválon.

Ezek a legfrissebb számok: ismét hatalmasat ugrott a fertőzöttek száma

Szombatra újabb 3908 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, és 51 beteg elhunyt a kormányzati tájékoztató oldal adatai szerint. Az egy nap alatt elvégzett laborvizsgálatok majdnem minden negyedik esetben fertőzöttséget igazoltak. Szombatra 3908 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést…

Egy hónappal meghosszabbították a határzárat

Behír
-
  Tegnap 19:16 Belföld

Döntés született a határellenőrzés meghosszabbításáról.

Egy pillanatra hátat fordított a vevő, két nő ellopta a pénztárcáját a bevásárlókocsijából

A nő pénzét, iratait és egy pár aranyfülbevalóját lopták el a tolvajok, a rendőrség keresi őket.

Hátborzongató szellemfalu áll a két Korea határán

NLC
-
  Tegnap 18:41 Utazás

Bár Észak-Korea azt állítja, a demilitarizált övezetben álló Kidzsong-tongnak mintegy kétszáz lakosa van, valójában senki sem él a Propagandafaluban. A látszatot azonban igyekeznek fenntartani.

Jota döntött, a Liverpool hatalmasat küzdve legyőzte a WHU-t

Óriási küzdelemben 2–1-re legyőzte a Liverpool a West Ham Unitedet az angol Premier League 7. fordulójában. Ezzel a „vörösök” – az Everton vasárnapi mérkőzéséig biztosan – a tabella élére ugrottak, és beállították az 1978–1980-as klubrekordot.

Az aktív életmód és gyaloglás élettani hatásai

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 18:16 Életmód

Vajon mi számít aktív életmódnak? Dr. Szőnyi Mihály gasztroenterológus írásából kiderül.

Határsértőket fogtak el Bátorligeten

A külföldiek Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni.