Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Több mint 540 kilométeren van készültség

Áradnak a magyarországi folyók az elmúlt hetek csapadékos időjárása után, és az előrejelzések szerint jön az utánpótlás.

Nagykanizsán is tűz van, itt egy hulladéklerakó lángol

Tűz ütött ki szombat délután Nagykanizsán, a bagolai városrészben található hulladéklerakó-telepen, a fekete füst több kilométeres távolságból is látható a város környékén. Cseresznyés Dániel, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta: mintegy 500 négyezetméternyi területen ég a…

Kiderült, hogy a klímaváltozás rossz hatással van az állatok genetikai sokszínűségére

A havasi mormota genetikai sokszínűségét a jégkorszakhoz köthető klímaesemények során veszítette el, és azóta képtelen volt visszaállítani azt.

Már meg is van a nyár legmenőbb matraca! Ezzel biztosan kitűnsz a strandtömegből

Joy
-
  Ma 18:02 Életmód

Nem csoda, hogy ezt tartják az idei nyár legklasszabb matracának!

Ez jelzi, hogy baj van a pajzsmiriggyel

HáziPatika
-
  Ma 18:00 Egészség

A hajhullás, a fáradékonyság és az alvászavar is utalhat a pajzsmirigy valamilyen megbetegedésére. Endokrinológus beszélt a leggyakoribb pajzsmirigyproblémákról és tüneteikről.

EDÜ volt, EDÜ van, EDÜ lesz!

Május 24-én kezdetét vette az EDÜ, a Gyulai Diákfesztivál, mely idén 28. alkalommal került megrendezésre. Az összművészeti rendezvény, mely 1963 óta két évente kerül megrendezésre, az egyetlen országos középiskolás tehetségkutató verseny a Dunától keletre, mely a mai napig fennmaradt. A tegnapi nap folyamán a fiatalok…

Hatalmas tűz van Jászladányban

Teljes terjedelmében ég egy 1800 négyzetméteres gumi- és műanyaggyártó üzemcsarnok.

Elsőfokú árvízriadó van Hargita és Kovászna megyében

Maszol
-
  Ma 17:24 Határtalan

A riasztás szombat éjfélig van érvényben.

Több mint 540 kilométeren van árvízvédelmi készültség

Már több mint 540 kilométeren van elrendelve árvízvédelmi készültség a magyarországi folyókon - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szombaton az MTI-vel.

Hatalmas tűz van Jászladányban: lángol egy műanyaggyártó üzem

Teljes terjedelmében ég egy 1800 négyzetméteres gumi- és műanyaggyártó üzemcsarnok szombat délután Jászladányban - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyszínen tartózkodó szóvivője az MTI-vel.

Már több mint 540 kilométeren van árvízvédelmi készültség

Már több mint 540 kilométeren van elrendelve árvízvédelmi készültség a magyarországi folyókon - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szombaton az MTI-vel.

Az LMP szerint maga a jövőnk a tét, mert csak 10 évünk van megmenteni a Földet

Valóban a jövőnk a tét az európai parlamenti választáson, mert a klímaváltozás most a legnagyobb kihívás nem csak a kontinensen, de globálisan is – mondta Vágó Gábor, az LMP EP-listavezetője szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón. Természettudományos konszenzus ugyanis, hogy 10 évünk van még beavatkozni a klímaváltozásba, nem…

Hatalmas tűz van Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Napi
-
  Ma 17:12 Baleset-bűnügy

Kigyulladt egy műanyaggyár a jászsági településen.

Már több mint 540 kilométeren van árvízvédelmi készültség

Már több mint 540 kilométeren van elrendelve árvízvédelmi készültség a magyarországi folyókon – közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szombaton az MTI-vel. A hét első felében a Duna vízgyűjtő felső területein jelenős csapadék hullott. A legfrissebb meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban szárazabb időre lehet…

Fotós vándorkiállítást is visz magával a magyar pár a Föld körüli vitorlásútra

Egy fotópályázat legjobb képeit mutatják be, melyekről a magyar népi kultúra és a Balaton ismerhető meg.