Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 23 hír

Személyes márka védelemről szól a 27. Kríziskommunikáció Meetup

Médiapiac
-
  Tegnap 16:27 Gazdaság

A személyes márka védelméről tudhatnak meg többet azok, akik 2020.01.28-án az esti órákat a Kríziskommunikáció Meetup csoport következő szakmai estjén töltik a budapesti UP Centerben 18.00 és 21.00 között.

Harminc éve mesél gyerekeknek, kamaszoknak, felnőtteknek – Szombathelyen járt Bajzáth Mária

Vaol
-
  Tegnap 13:00 Megyei

A mese ezernyi lehetőséget kínál arra, hogy történeteken keresztül mutassuk meg a világot, az érzelmeket, teremtsünk és építsünk újra hagyományokat – mondta Bajzáth Mária, akit legutóbb a Herényiek Házában hallhatott a közönség. A Népmesekincstár mesepedagógiai módszer megalkotója nem először járt a megyeszékhelyen – most is…

Nem vicc: űrállomásról érkezik az esti mese a gyerekeknek

Blikk
-
  20.01.25 13:58 Külföld

Kedves földi gyerekek! Akár így is kezdődhetne az Amerikai Űrkutatási Hivatal (NASA) esti mese szolgáltatása, amely a képzési központja korábbi igazgatójának fejéből pattant ki.

Astrid Lindgren mesehőse segít a háború elől menekülő gyerekeknek

Fidelio
-
  20.01.25 10:45 Könyv

A mai Harisnyás Pippi címmel indít kampányt a gyerekekért Astrid Lindgren lánya és unokái, hogy "a világ legerősebb kislánya" erejével segítsék többek között a Save the Children nevű szervezet munkáját.

Okos, strapabíró játékszőnyeg gyerekeknek

Startlap Vásárlás
-
  20.01.25 05:25 Mobiltech

Nagyban mindent könnyebb megtanulni, főleg, ha a világtérképről van szó. A Funtory nevű, kifejezetten kisgyerekek számára készített játszószőnyeg a mintapéldája ennek. A különböző kontinenseken ott virítanak az őshonos állatok, melyek fölé ha odatartjuk a telefonunkat, az AR technológiának hála, meg is elevenednek.

Magyar mesemusical készült gyerekeknek a Föld megmentéséről

Womagic
-
  20.01.24 16:51 Kultúra

Olyan egyedülálló előadást álmodott meg négy magyar színész, amely napjaink legfontosabb kihívásának, a klímaváltozásnak a hatásaira világít rá a gyermekek számára is érthető nyelven. Gergely Róbert rendező szerint a bolygónk egyre több jelzést küld katasztrófák formájában arról, hogy beteg, és ezt a legkisebbeknek is meg kell érteniük. A…

Győri gyerekeknek is előadtak a soproni művészek

Győr Plusz
-
  20.01.24 16:00 Megyei

A soproni és zalaegerszegi nyitány után Győr-Moson-Sopron megyébe utaztak tovább a művészek. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázati lehetőségének köszönhetően a zenészekből és színészekből álló csapat tagjai a tervek szerint  21 településen – köztük két határon túli helyszínen – összesen 25 előadást tartanak…

Szép emlékké teszi a kórházi látogatást a gyerekeknek ez az orvos

BorsOnline
-
  20.01.23 14:30 Színes

Különleges képességgel rendelkezik az Ohio állambeli Akron Gyermekkórház egyik seb�

Gyerekeknek és kisállatoknak gyűjtöttek

infoVáros
-
  20.01.23 09:02 Megyei

A Tolna Megyei Kormányhivatalban már évek óta hagyomány, hogy adventi időszakban adománygyűjtést szerveznek a kollegák minden szervezeti egységnél.

Különleges orrspray segíthet az autista gyerekeknek?

Női NetCafe
-
  20.01.23 08:09 Egészség

Egy nemrégiben közzétett vizsgálatból kiderült, hogy az autista gyerekek társas készségein javítani lehet, ha oxitocint spriccelnek az orrukba.

Vasárnapi program gyerekeknek – Holle anyóval a Meseboltban

Vaol
-
  20.01.23 07:00 Kultúra

A Holle anyót kínálja vasárnapi matinénak a Mesebolt Bábszínház január 26-án 10 órától. Kamaratermi előadás, 4 éves kortól.

Koszban, szemétben, fűtetlen lakásban kellett élniük az elhanyagolt gyerekeknek

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték a gyermekeiket veszélyeztető szülőket.

Szemétben, koszban és fűtetlen lakásban kellett élniük az érzelmileg elhanyagolt gyerekeknek

Másfél év börtönbüntetésre ítélték - három év próbaidőre felfüggesztve - azokat a szülőket, akik hat gyermekük testi, értelmi, érzelmi és erkölcsi fejlődését veszélyeztették.

Amit kevesen tudnak: három szintű védelem működik a befektetési alapoknál

Bankmonitor
-
  20.01.22 11:57 Gazdaság

Az elmúlt években felértékelődtek az egyes befektetési formák közötti kockázati különbségek. Itt most nem arról van szó, hogy vannak rizikós és kevésbé rizikós befektetések, amelyeknél természetesen az elvárt hozamszint is eltérő, hanem az esetleges csalásokkal szembeni védelemre gondolunk. A befektetési alapok az ilyen típusú…