Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 114 hír

Célba értek az afrikai rallysok

Tapolcai Média
-
  Tegnap 16:47 Megyei

Célba értek a Budapest - Bamako 2020 rally tapolcai résztvevői.

Durian, mangosztán, afrikai szarvasuborka és társai

Életforma
-
  Tegnap 15:38 Recept

Olyan gyümölcsökről lesz szó, amelyeket szinte sosem láthatunk magyar piacokon. Physalist már lehet néha kapni, de a többivel csak egzotikus országokban találkozhatunk.

A magyar közéletben megjelent a liberális rasszizmus

A lenéző, végtelenül gőgös és pökhendi magatartásformáról szobrot lehetne formázni.

Édes-csípős afrikai harcsa

Életforma
-
  Tegnap 13:38 Recept

Sokszor találkozunk ezzel a felhívással, de igazából ez mondat mindig elsikkad. Amúgy meg milyen halat? Itt van például az afrikai harcsa. Tömör a húsa, nincs iszap íze, bátran lehet sütni, főzni, párolni. Érdemes kipróbálni, megkóstolni. Ezt a finomságot tálalhatod párolt rizzsel vagy zöldsalátával - ajánlja a maxkonyhaja.hu!

Megjelent a TERRA Hírújság februári száma

Felvidék.ma
-
  Tegnap 13:00 Határtalan

A februári kiadás címlapja a hónap utolsó napján megtartandó parlamenti választásokon való részvételre buzdít, de a hirdetések száma is az esemény jelentőségét jelzi. A vidék történései közül ezúttal Deáki, Farkasd, Negyed, Galánta, Felsőszeli és Diószeg egy-egy sikeres rendezvényéről olvashatunk. A Csemadok-oldalakon a magyar kultúra napja…

Meglepő géneket találtak afrikai népeknél

HáziPatika
-
  Tegnap 11:02 Egészség

Négy nyugat-afrikai népcsoport olyan géneket hordoz, amelyek egy eddig ismeretlen emberelődtől származhatnak egy új genetikai elemzés szerint.

Napi büntetés: megjelent minden nő álma, a Jason Momoa színező

GameStar
-
  Tegnap 10:58 Film

Akár megkésett Valentin-napi ajándéknak is tökéletes lehet a nők bálványának színezőfüzete.

Megjelent az Óvodai iránytű!

Ittlakunk
-
  Tegnap 09:05 Budapest 03. ker

Az óvodaválasztásához kíván segítséget és támpontokat nyújtani a kisgyermekes szülők részére az Óvodai iránytű című óbudai kiadvány - írja az önkormányzat. Az online kiadványban megtalálhatják a szülők többek között az óvodák felvételi körzeteit utcajegyzékkel, a nyílt napok időpontjait és természetesen a III. kerületi óvodák teljes…

A magyar közéletben megjelent a liberális rasszizmus

Ha a fehér férfiak elnyomók, akkor ezt az elnyomást meg kell szüntetni, jöhet a lázadás és a forradalom. Niedermüller Péter hírhedt megnyilvánulása ebbe a sorba illeszkedik.

Megjelent a Miután második részének előzetese

Starity
-
  20.02.15 23:59 Bulvár

A trilógia második részének előzetese tegnap jelent meg, Miután összecsaptunk címmel.

Súlyos élelmiszerválságra figyelmeztet az ENSZ több afrikai országban

HVG
-
  20.02.15 21:55 Külföld

A válság leginkább Etiópiát, Kenyát, Ugandát, Tanzániát és Szomáliát érinti.

Megjelent a róla szóló lakossági fórumon Simonka György

ATV
-
  20.02.15 19:33 Belföld

Megjelent a róla szóló lakossági fórumon Simonka György. A csalással vádolt kormánypárti képviselő vitatható pályázatairól Hadházy Ákos tartott előadást a DK által szervezett eseményen, Orosházán. Simonka György azt mondta, azért jött, mert az arcával hirdették az eseményt, ahol megválaszolhatja a neki címzett kérdéseket. További részletek a…

Afrikai eredetű meleg árasztja el kontinensünket

Kiderül
-
  20.02.15 11:31 Időjárás

A hétvégén rendkívül erős melegedés zajlik Közép-Európában, majd a jövő hét elején Kelet-Európában és a Balkán-félszigeten kell extrém meleg időre számítani. 

Overwatch helyett – Megjelent a Shadowgun War Games

iMagazin
-
  20.02.15 11:00 Infotech

A cseh Madfinger Games ezúttal az Overwatch-szerű élményre áhítókat célozza a legújabb mobilos lövöldéjével. A két éve megjelent ingyenes Shadowgun Legends egész szép sikereket könyvelt el. A mobilokra fejlesztett FPS nem csak gyönyörű grafikát, de a többjátékos mód mellé egyjátékos kampányt is kínált, méghozzá tisztességes történettel.…