Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Romgaz román állami cég részesülne a fekete-tengeri földgázból

VG
-
  Ma 17:49 Gazdaság

A Fekete-tenger Neptun talapzatában több milliárd köbméter gázmennyiség rejlik, amelynek kitermelésében Magyarország is érdekelt.

Jennifer Lopez egy lyukas garast sem kapott a sztriptíztáncosos filmjéért

Port
-
  Ma 17:45 Film

Ő volt a film producere, nem akart fizetni saját magának. A Wall Street pillangói egy szerelemprojekt volt a számára.

Pénzügyminisztérium: Nincs szükség semmiféle megszorításra

Magyar Nemzet
-
  Ma 17:27 Gazdaság

A magyar kormány szerint a stabil hazai makrogazdasági és költségvetési folyamatok mellett ahogy eddig, ezt követően sincs szükség semmiféle kiigazításra, megszorításra – közölte a Pénzügyminisztérium.

Újabb ismert arc csatlakozott Gyurcsányéhoz

Dr. Komáromi Zoltán, Trippon Norbert és Kálmán Olga után Dávid Ferenc, a Vállalkozások és Munkáltatók Szövetségének korábbi főtitkára csatlakozott a Demokratikus Koalícióhoz. A szerda délután tartott sajtótájékoztatóban Gyurcsány Ferenc elmondta: az októberi választás lehetőséget adott az ellenzéknek egy új Magyarország építésére, és…

Az Orbán-kormány nem tett semmit, hogy teljesítse az Európai Bizottság javaslatait, pedig 400 milliárdot kellene megspó…

Magyarország nem hozott hatékony intézkedéseket, hogy teljesítse az EU-tagállamok kormányait tömörítő tanács költségvetési ajánlásait – írta az Európai Bizottság jelentésében, amelyet a hvg.hu szemlézett.

Putyin: Oroszország senkit sem szándékozik megtámadni

Oroszország senkit sem kíván megtámadni, az “orosz fenyegetés” puszta kitaláció

Nincs még minden veszve: ez kell, hogy a magyar válogatott kijusson az Eb-re

A Wales elleni kiábrándító 2-0-s vereség után biztossá vált, hogy egyenesen ágon nem jutott ki a magyar labdarúgó-válogatott a részben budapesti rendezésű 2020-as Európa-bajnokságra. Ám még mindig nem kell temetni az Eb-álmokat! Annak köszönhetően, hogy szinte már a fél kontinens részt vehet a tornán, jövő márciusban kap még…

Gothár Pétert rúgták ki a zaklatási botrány miatt a Katona Színházból

Gothár Péter közleményben jelentette be a Katona József Színház Facebook-oldalán, hogy ő az elmúlt napokban kirobbant zaklatási ügy miatt kitiltott rendező.

Putyin: Oroszország senkit sem szándékozik megtámadni

Oroszország senkit sem kíván megtámadni, az "orosz fenyegetés" puszta kitaláció - mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Növekedésre és beruházásokra készülnek a magyar cégek

Kedvező a hazai gazdaság állapota, így a közeljövőben nem kell váratlan adóváltozásokra számítani – hangzott el az Ey 2020-as adóváltozásokról szóló szakmai konferenciáján.

Tízezer cikk közül válogathatnak a cégek

Több mint háromszáz oldalon, tízezer munkavédelmi terméket mutat be egy frissen megjelent katalógus.