Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 129 hír

Öt autó ütközött össze a ködös, jeges úton Bordány és Szeged között, egy autó teljesen kiégett

Összeütközött öt személyautó a lefagyott, jeges úton Bordány és Szeged között, az 5408-as úton, ketten megsérültek. Információink szerint először egy Ford és egy Opel személygépkocsi rohant egymásba a sűrű ködben, majd beléjük csapódott egy Renault személyautó. Az Opel Meriva az ütközés következtében kigyulladt és teljesen kiégett, a…

Segédmotoros kerékpárral ütközött össze az autó

Segédmotoros kerékpárral ütközött össze az autóZala Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 10:18 A nagykanizsai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Négy autó ütközött az M5-ösön, egy ember meghalt

A karambol a 44-es kilométernél történt, az egyik autó sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Öt autó ütközött reggel Szeged mellett

Három kocsi karambolozott Bordány külterületén, az 5408-as úton – írta kedden reggel a katasztrofavedelem.hu. Az egyik autó kigyulladt, a szegedi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat és áramtalanították a két másik autót. A HELYSZÍNEN MÉG KÉT AUTÓ EGYMÁSBA CSÚSZOTT. A kocsik utasait a mentők vizsgálják. Az érintett…

Szalagkorlátnak ütközött egy autó Vasvárnál

A 147-es kilométernél félpályán halad a forgalom.

Szalagkorlátnak ütközött egy autó a 8-as főúton Vasvárnál

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 8-as főút 147-es kilométerénél, Vasvár térségében. A balesethez a város önkormányzati tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Öt autó ütközött reggel Szeged mellett

Origo
-
 Ma 07:21Belföld

Az egyik kocsi ki is gyulladt.

Több autó ütközött össze Bordánynál

Három gépkocsi karambolozott Bordány külterületén, az 5408-as úton. Az egyik autó kigyulladt, a szegedi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat és áramtalanították a két másik autót. A helyszínen még két jármű egymásba csúszott. Az autók utasait a mentők vizsgálják. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Három autó ütközött Szombathelyen, óriási torlódás lett miatta a belvárosban

Hétfőn késő délután egy Mitsubishi terepjáró haladt a Sörház utcán az Ady tér irányába Szombathelyen, amikor a parkolóból egy Renault személyautó fordult ki elé.

Traktorral ütközött egy autó Végegyházánál

Traktor és személyautó karambolozott a Békés megyei Végegyháza határában, a Kossuth Lajos úton, a Mezőhegyes felé vezető szakaszon. A mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók feszítővágóval megkezdték egy ember kiszabadítását az egyik járműből. A mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták – tájékoztatott a katasztrófavédelem. A…

Pénzszállító ütközött egy autóval a pláza aluljárójában

Index
-
 Tegnap 17:21Belföld

A szállítmányért egy másik páncélautó érkezett, az átrakodást fegyveres őrök felügyelték.