Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 267 hír

Horváth Éva hazazavarta a Viszkist

Origo
-
 Ma 22:26Bulvár

Ambrus Attila búcsúzott igen csalódottan.

Koronavírus - Horvátország szigorít a beutazási feltételeken

A nem uniós állampolgárok nem utazhatnak be Horvátországba.

Megszegte az előírásokat, lemondott egy horvát államtitkár

Egy olyan rendezvényen volt, amit a járvány miatt meg sem tarthattak volna.

Horvátország szigorít beutazási feltételein, nem tudják kordában tartani a járványt

A horvát kormány hétfői ülésén szigorított a határátlépési feltételeken, éjféltől csak 48 óránál nem régebbi PCR-tesztel lehet beutazni az országba.

Horvátország szigorít a beutazási feltételeken

A horvát kormány hétfői ülésén szigorított a határátlépési feltételeken, éjféltől csak 48 óránál nem régebbi PCR-tesztel lehet beutazni az országba - közölte Davor Bozinovic belügyminiszter.

Megszegte az előírásokat, lemondott a horvát veteránügyi minisztérium államtitkára

Közben kiderült, hogy pozitív lett Andrej Plenkovic kormányfő második koronavírus-tesztje, de a politikus jól érzi magát.

Megszegte a járványügyi előírásokat egy horvát államtitkár, majd lemondott

Lemondott Stjepan Sucic, a horvát veteránügyi minisztérium államtitkára, mert részt vett egy járványügyi előírásokat megszegő rendezvényen és összetűzésbe keveredett a helyszínre kiérkező rendőrökkel - írta a helyi sajtó hétfőn. Közben kiderült, hogy pozitív lett Andrej Plenkovic kormányfő koronavírus-tesztje, de a politikus jól érzi magát.

Horvátország szigorít beutazási feltételein

A tárcavezető kifejtette: azon európai uniós országok állampolgárai, amelyek zöld besorolású tagállamból érkeznek Horvátországba, továbbra is korlátozások nélkül léphetik át a határt. Jelenleg azonban ebbe a kategóriába csak Finnország tartozik - tette hozzá. Az új protokoll alól kivételt képeznek az átutazók, az egészségügyi dolgozók, a tanulók, a

Megszegte a járványügyi előírásokat, lemondott a horvát államtitkár

Lemondott Stjepan Sucic, a horvát veteránügyi minisztérium államtitkára, mert részt vett egy járványügyi előírásokat megszegő rendezvényen és összetűzésbe keveredett a helyszínre kiérkező rendőrökkel – írta a helyi sajtó hétfőn. Közben kiderült, hogy pozitív lett Andrej Plenkovic kormányfő koronavírus-tesztje, de a politikus jól érzi magát. A rend

Horvátország szigorít a beutazási feltételeken

A horvát kormány hétfői ülésén szigorított a határátlépési feltételeken, éjféltől csak 48 óránál nem régebbi PCR-tesztel lehet beutazni az országba – idézi az MTI Davor

Horvátország 48 óránál nem régebbi PCR-tesztet kér a beutazáshoz

A horvát kormány hétfői ülésén szigorított a határátlépési feltételeken, éjféltől csak 48 óránál nem régebbi PCR-tesztel lehet beutazni az országba – jelentette be Davor Bozinovic belügyminiszter.

Koronavírus: bekeményítettek a horvátok, szigorítottak a beutazás feltételein – Itt vannak a részletek!

A horvát kormány hétfői ülésén szigorított a határátlépési feltételeken: éjféltől csak 48 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel lehet beutazni az országba – közölte Davor Bozinovic belügyminiszter.