Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 130 hír

Hibátlan bikinis fotót mutatott magáról az ismert modell

Origo
-
 Tegnap 21:13Bulvár

Egy medence partján, hegyekkel a háttérben lazít.

Felhő nélküli exobolygót találtak

A tiszta légkörű, „forró Jupiternek” is nevezett bolygó 575 fényévre van és négy és fél nap alatt kerüli meg a Napot.

Schobert Norbi régi fotót mutatott követőinek - Egy napot sem öregedtek Rékával

Femcafe
-
 Tegnap 15:35Bulvár

A hazai fitneszvilág legismertebb párján nem fog az idő - állítják a kommentelők.

Újraélesztették az elgázolt nőt: felcsapódott a motorháztetőre, onnét a szélvédőre, majd az úttestre zuhant az asszony

Eddig tisztázatlan körülmények között egy autó elütött egy gyalogost hétfőn 13 óra körül a 20. kerületben, Pesterzsébeten, a Nagysándor József utca 205. szám előtt. Az elsődleges információk alapján a balesetben a nő megsérült. Egy középkorú hölgy indult át a zebrán A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója úgy tudja, hogy egy idős úr…

„A McLarennek nem szabad elpazarolnia a Mercedes-motort, ahogy a Williams tette!”

Motorsport
-
 Tegnap 15:00Forma1

Az elmúlt hat év során a McLaren mindent megtett annak érdekében, hogy utolérje a Mercedest, és sokáig úgy gondolták, ez csak akkor lehetséges, ha nem a német gyártó erőforrásait használják. Ez az időszak azonban bebizonyította, hogy nem a megfelelő döntéseket hozták meg, mikor korábban a váltás mellett döntöttek.Az erőforrás-csere…

Irányt mutatott a 2021-es monetáris politikáról az MNB

A kormány és a jegybank együttműködését, a mérleg növelését, illetve az állampapírvásárlások szerepéről beszélt Virág Barnabás.

Nem tartja jó döntésnek a vendéglátóhelyek engedély nélküli nyitását a debreceni szakember

Dehir
-
 Tegnap 12:53Megyei

Debrecen - A debreceni vendéglátóhelyek számára is egyre nagyobb veszteséget okoz, hogy zárva kell tartaniuk. A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség felmérései szerint körülbelül 40 százalékuk tavaszra tönkremegy, ha nem lesz változás.

A Kalasnyikov konszern új fegyvereket mutatott be

Növekedés
-
 Tegnap 12:42Gazdaság

A Kalasnyikov konszern legújabb fegyverei között található gépkarabély, géppuska, de még irányítható légvédelmi rakéta is. A gyárnak már nincs köze a Kalasnyikov családhoz, de a tulajdonosok között több ismert nevet, céget találunk. Van egy amerikai Kalashnikov nevű gyár is, amely nem tisztázott módon kapcsolódik az orosz anyavállalathoz.

Először találtak felhő nélküli jupiterszerű bolygót csillagászok

Először bukkantak olyan jupiterszerű bolygóra amerikai csillagászok, amelynek megfigyelhető légkörében nincs felhő vagy ködpára. Felfedezésüket az Astrophysical Journal Letters című tudományos folyóirat januári számában mutatták be a Harvard és Smithonian Asztrofizikai Központ tudósai. A WASP-62b névre keresztelt gázóriást először…

Fej nélküli női szobrokat találtak egy ókori sírnál

A régészek szerint az ásatási helyen valószínűleg újabb leletek várhatók.

Melltartó nélküli képpel üzent a követőinek Mihalik Enikő

Mihalik Enikőről tudjuk, hogy modellként nem szégyelős, hiszen volt, hogy meztelenül fotózták. A mostani képe mégis kicsit más írja a Life. Mihalik Enikő nemrég megmutatta énektudását a Nicsak, ki vagyok? adásában. Akkor egy interjúban úgy fogalmazott, bár önálló énekesi karrierben nem gondolkodik, de duettekben szívesen részt venne. A…

Mihalik Enikő melltartó nélküli képpel üzent a követőinek

Mihalik Enikőről tudjuk, hogy modellként nem szégyelős, hiszen volt, hogy meztelenül fotózták. A mostani képe mégis kicsit más.

21 debreceni professzor tiltakozik az egyeztetés nélküli átalakítás ellen

A professzorok írása leszögezi: nem igaz, amit az egyetem sajtóközleménye állított, miszerint “széleskörű és intenzív” egyeztetés előzte volna meg.