Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 55 hír

Ennyit érnek a fertőtlenitő szerek - tesztelték a Magyarországon kapható termékeket

Majdnem 70 fertőtlenítő hatásúként kínált termék közül csak kettő bizonyult teljesen hatástalannak - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szombaton az MTI-vel.

Újabb szerelem házon belül a Tv2-nél? Nyilatkozott az érintett

Blikk
-
  Ma 11:09 Életmód

Nem volt annyira határozott a tiltakozás.

ITM: tesztelték a fertőtlenítő hatásúként kínált termékeket

Az Élelmiszer és Vegyipari Laboratóriuma összesen 69 féle kézfertőtlenítőt, antibakteriális szappant, és tusfürdőt, felületfertőtlenítőt ellenőrzött.

Európai Bizottság: a COVID-19-járvány leküzdéséhez importált termékek után nem kell vámot és importáfát fizetni – Or…

A harmadik országból az Európai Unióba, a COVID-19-járvány leküzdéséhez importált termékek után nem kell vámot és importáfát fizetni, döntött az Európai Bizottság. A határozat az állami szervezetekre és a nevükben eljáró importőrökre is vonatkozik, az illetékes hatóságok által jóváhagyott egyéb jótékonysági vagy emberbaráti szervezetekre…

3 dolog, amit nem tudtunk az öregedésgátló termékekről

Napidoktor
-
  Tegnap 17:35 Életmód

A rossz használat ártalmas lehet Ahogy idősödünk, alaposabban megválogatjuk a bőrünkre használt termékeket – nem érdemes azonban vakon követni a hirdetéseket, ha ugyanis nem a nekünk megfelelőt használjuk hosszú időn át, kárt is okozhatunk vele. Számos öregedésgátló termék van a piacon, napjainkban bőven van belőlük választék.…

A hazai magyar termékek védelme a gazdák szempontja is egyben

Agrotrend
-
  Tegnap 14:21 Gazdaság

A Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatójával, Wágner Józseffel beszélgettünk gazdasági társaságukról, valamint a magyar termékek előnyeiről.

Ezért kell az érintettnek tisztában lennie azzal, mire allergiás

Videoklinika
-
  Tegnap 12:39 Egészség

Az allergiás tünetek okának felderítése nélkül elképzelhetetlen a hatékony védekezés.

Hasznos tanácsok otthonra: Rakja karanténba a megvásárolt termékeket

BorsOnline
-
  Tegnap 11:00 Színes

Az élelmiszer és egyéb áruk beszerzésénél most biztonságosabb a házhoz rendelés, mint a boltok polcai közt mászkálni. Azonban a jelenlegi helyzet miatt a virtuális vásárlás is kissé megváltozott. 

Megkezdődött a vitorlás versenyrendszer felülvizsgálata – érintett a Balaton

Megkezdte működését a koronavírus miatti veszélyhelyzettel kapcsolatos teendők kezelésére és koordinálására létrehozott munkacsoport a Magyar Vitorlás Szövetségben. Az alakuló ülésen meghatározták a három főtémakört mellyel a munkacsoportnak foglalkoznia szükséges.  Vizsgálják a szezon indulásának elhalasztása miatt szükségessé…

Százezrek állása vált bizonytalanná Európában: Magyarországon tízezrek érintettek

Pénzcentrum
-
  Tegnap 09:00 Gazdaság

Magyarországon nagyjából harmincezer autóipari dolgozó esett ki a munkából a járván miatti leállások alatt. Európában nagyjából 1,1 millióra tehető a számuk. Az autóiparban legalább 1,11 millió fizikai munkát végző dolgozó...

Koronavírus-fertőzött betegek ellátására jelölték ki a Megyei Kórházat –Megkezdték a felkészülést a COVID-19 fertőzés…

A Kiskunhalasi Kórház után a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban is felkészülnek a koronavírus-fertőzött betegek ellátására.

Speciális generátorral fertőtlenítik a koronavírus által érintett épületek helyiségeit

Nagy teljesítményű ózongenerátorral fertőtleníti a koronavírus által érintett épületek helyiségeit a Magyar Légi Tűzoltó és Életmentő Egyesület, a vegyszermentes eljárás hatékony eszköz a járvány elleni harcban – írta az infostart.hu az InfoRádió nyomán.

Nem maradnak egyedül az autizmussal érintett családok

Hiros
-
  20.04.02 20:01 Megyei

Ma van az autizmus világnapja, melynek alkalmából Kecskeméten minden évben több programot szerveznek. Ezek a rendezvények az egész országban, így nálunk is elmaradnak. Azonban az autizmussal élők és családtagjaik nem maradtak magukra.

A kecskeméti kórház megkezdte a felkészülést a koronavírus-fertőzéssel érintett betegek fogadására, izolálására, ellátás…

A Nyíri úti 9 emeletes Hotel épületben továbbra is a nem koronavírus betegek ambuláns és sürgősségi ellátása történik.