Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 53 hír

Karácsony utasította az érintett fővárosi cégeket, hogy a hideg miatt fokozott figyelmet fordítsanak a hajléktalanokra

A főpolgármester arra kéri azon fővárosaikat, akinek jogában áll közterületen tartózkodni este 8 és reggel 5 óra között, hogy legyenek a főváros segítségére a "legelesettebbek" egészsége és élete megóvásában.

Karácsony Gergely utasította az érintett fővárosi cégeket, hogy a hideg miatt fokozott figyelmet fordítsanak a hajléktala…

A várható hidegre tekintettel Karácsony Gergely főpolgármester utasította az érintett fővárosi cégeket, hogy fordítsanak fokozott figyelmet az utcán élő hajléktalan emberekre.

Ausztria is jelentős mértékben érintett lehet a brit koronavírus-mutáció által

Az osztrák egészségügyi miniszter szerint 70-100 gyanús esetet találtak a napokban.

MNB: újabb fogyasztóbarát termékek

Szon
-
 Tegnap 15:47Gazdaság

Az új termékek összehasonlíthatóak, ami megkönnyíti a lakossági döntéseket.

Ezekre figyelj, ha most vásárolsz elektronikai termékeket

A termék árához igazodó, akár kétszer-háromszor hosszabb jótállással, egyértelmű javítási és cserehatáridőkkel, az elektronikus jótállási jegy bevezetésével erősítik a fogyasztók jogait az újévben hatályba lépő szabályváltozások.

Zengő Zoli futotta csapata legjobb körét a Dubai 24 órás időmérőjén

A magyar csapat a nyolcadik helyről indul az este hatkor rajtoló versenyen

Diétás köret főzőbanánból

Édenkert
-
 Tegnap 06:49Életmód

Egyszerű diétás köretet készíthetünk főzőbanánból. Krumpli helyett is jó választás, ha meg akarunk szabadulni néhány kilótól.

Híres és szokatlan termékek logó nélkül! Felismeri a gyártót?

Origo
-
 Tegnap 06:25Infotech

A gyártó logója nagyon fontos a márka azonosításához. De vajon minden terméknél így van ez?

100 millióra bírságolták a MyProtein termékeket forgalmazó céget

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 100 millió forint bírságot szabott ki a MyProtein márkájú étrendkiegészítőket és ruházati termékeket forgalmazó Nagy-Britanniában bejegyzett The Hut.com Limited cégre – közölte a hivatal csütörtökön honlapján. A tájékoztatás szerint a GVH vizsgálata megállapította, hogy a Nagy-Britanniában bejegyzett The…

Ízletes köretek a főfogás mellé: garantált siker lesz a családban

Blikk
-
 21.01.14 16:28Bulvár

Dobjuk fel ételeinket különleges köretekkel.

Hiába tiltották be 12 éve, továbbra is árulnak elefántcsont termékeket eBay-en

HVG
-
 21.01.14 13:38Gazdaság

A kereskedők könnyedén meg tudják kerülni az online platformok különböző illegális vadállat-kereskedelemre vonatkozó szabályait.

Az USA többé nem engedi be a kényszermunkával készült kínai termékeket

Az amerikai kormány bejelentette, hogy megtiltja a kínai Hszincsiang régióból származó gyapot- és paradicsomtermékek behozatalát. Az import korlátozásával az amerikai kormány nyomást akar gyakorolni a kommunista pártra, hogy hagyjon fel az etnikai ujgurok és más kisebbségek elleni kampányával.

Letartóztatták a pécsi buszperben érintett volt vezérigazgatót

Csengő András, a Pécsi Sörgyár volt vezérigazgatója, tiszteletbeli konzul, aki diplomata rendszámú autójában egy bőröndnyi pénzzel megállás nélkül átszelte fél Európát, most Magyarországon rács mögé került egy nappal azt követően, hogy a bíróság elrendelte letartóztatását.

Vámkötelessé váltak a Nagy-Britanniából érkező, és az oda tartó termékek

Vámkötelessé váltak a Nagy-Britanniából érkező és az oda tartó termékek, mivel az Egyesült Királyság 2020. február 1-jén kilépett az Európai Unióból, január elsején pedig elhagyta az EU vámunióját is - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).