Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Keddtől szélesebb körű immunizáció

Keddtől a polgárok újabb kategóriáinak oltása kezdődik meg országszerte, a vakcinációs tervvel, illetve a benne meghatározott prioritásokkal összhangban

Kényelmetlenség várható a Lánchíd felújításánál: megszólalt Karácsony Gergely

Harminckét évvel a legutóbbi felújítás után, kilenc év tétlenséget követően a Lánchíd újjászületésének folyamata újabb szakaszába lépett. A közbeszerzési eljárás lezárult, a nyertes cég nettó 18,8 milliárd forintért újítja fel Budapest és Magyarország egyik legfontosabb kulturális örökségét és szimbólumát. Az ütemterv szerint a munkálatok 2021…

Katasztrófa lett az elmúlt évek egyik legjobban várt játékából

Origo
-
 Ma 21:36Infotech

Kiderült: a Cyberpunk 2077 gyártója tudta, hogy nincs olyan állapotban a játék, hogy ki lehessen adni. Mégis megtették.

Ki hinné?! Manapság táskákat varr a korábbi küzdősportos amazon!

Nem a ringek környékén kezdte, tizennyolc éves koráig kézilabdázott a PMSC-ben és a Mezőgépben. Aztán kiderült, hogy nyitott két gerinccsigolyája, így eltanácsolták a pályáról. Sokkal nyugisabb, békésebb sportágat talált magának… – Két hónap pihi után a bátyám szólt, hogy kipróbálhatnám a kick-boxot. Heckenberger Iván volt az edző,…

Médiaközpont: racionalizálás várható

Vaol
-
 Ma 20:50Megyei

Egyelőre nem tudni, milyen megszorítások várhatók a szombathelyi önkormányzat rendszerében a tervezett költségvetés alapján. Egy biztos, a médiaközpontnál racionalizálás lesz.

A Covid-19 több mint egy évvel csökkentette a várható élettartamot

A koronavírus-járvány okozta halálok miatt 1,13 évvel csökkent az amerikaiak születéskor várható élettartama, az elmúlt 40 évben ez a legnagyobb éves visszaesés a várható élettartamban - közölték a Princeton és a Dél-Kaliforniai Egyetem kutatói.

A migránskvóta elutasításában várja a portugál soros elnökség partnerségét Varga Judit

A migrációs kvóta elutasításának fenntartását hangsúlyozta a magyar igazságügyi tárca vezetője az EU-tagországok általános uniós ügyekkel foglalkozó minisztereinek hétfői tanácskozása után a közmédiának nyilatkozva. Varga Judit ebben a portugál elnökség támogatására is számít.

Zöldfelületek és a várfalak megújításával folytatódik a Nemzeti Hauszmann Program

Folytatják a történelmi kertek és parkok rendbetételét, egészséges, nemes és fiatal fákat ültetnek a Budavári Palotanegyed várszoknyáján.

A koronavírus dél-afrikai variánsa könnyebben kapcsolódik az emberi sejtekhez

Brit tudósok és politikusok aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy a jelenleg alkalmazott, illetve fejlesztés alatt álló vakcinák kevésbé bizonyulhatnak hatékonynak a dél-afrikai variánssal szemben.

Váratlan látogató jelent meg a turista lábai között, te mit tennél a helyében?

Metropol
-
 Ma 20:20Bulvár

A túrázó épp egy fára mászott fel, hogy jobb felvételeket csinálhasson, ez az egy biztosan emlékezetes marad.

A koronavírus dél-afrikai variánsa könnyebben kapcsolódik az emberi sejtekhez

Karim erről egy tudóscsoport által az 501Y.V2 néven ismert variánson végzett kutatás eredményeinek ismertetésekor beszélt. Az említett vírusmutációt dél-afrikai szakértők azonosították, még az előző év végén. A variáns miatt a múlt hónapban újabb napi rekordot döntött a koronavírus-fertőzöttek száma, több mint 21 ezerrel. Brit tudósok és…

Hedvig Montgomery: Szülői varázslat 3. – Az óvodáskor kihívásai

Port
-
 Ma 20:05Kultúra

A Szülői varázslat 3. – Az óvodáskor kihívásai című könyvében Hedvig Montgomery választ ad azokra a kérdésekre, amiket minden óvodáskorú gyerekkel rendelkező szülő feltesz magának.

Nagy visszatérő a régóta várt Disney-film folytatásában

SG
-
 Ma 20:03Film

Patrick Dempsey benne lesz a Bűbáj 2-ben.

Ezeket a filmeket várjuk 2021-ben a legjobban a Netflixtől

GameStar
-
 Ma 20:00Film

Hetven bejelentett címből választottuk ki a tíz legizgalmasabbat, bennük olyan nevekkel, mint Dwayne Johnson, Gal Gadot, Chris Hemsworth vagy Leonardo DiCaprio.