Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 159 hír

Autómentes, valós városi övezetekben teszteli önvezető autóit a Volvo

A városi környezetben folytatott tesztüzem lehetőséget ad a Volvo számára, hogy felgyorsítsa az elektromos és önvezető járművek technológiai fejlesztéseit.

Új logót szeretne a városi könyvtár

Teol
-
 Tegnap 18:10Könyv

A Solymár Imre Városi Könyvtár új logóterv elkészítésére biztatja a lakosságot.

Sportlövészet: Győrik Csaba került az Issf edzői bizottságának élére

NSO
-
 Tegnap 15:09Sport

A Nemzetközi Sportlövő Szövetség (ISSF) edzői bizottsága legutóbbi online ülésén Győrik Csabát, a magyar válogatott szövetségi kapitányát választotta a testület elnökévé.

Rendhagyó irodalomórát tartottak Balfon – Szerb Antalra emlékeztek a soproni Líceum diákjai

Kisalföld
-
 Tegnap 14:51Megyei

Hetvenhat éve, 1945. január 27-én halt meg Balfon a magyar irodalom egyik kiválósága, Szerb Antal. A Líceum magyar faktosai Tölli Balázs igazgatóval rendhagyó irodalomórán emlékeztek tragikus sorsára.

A másodfokú bíróság is indokoltnak tartotta Bige László bűnügyi felügyeletét

Szon
-
 Tegnap 14:18Belföld

A Nyíregyházi Törvényszék másodfokú tanácsa 2021. január 13-án meghozott végzésével helybenhagyta az elsőfokú bíróság döntését azzal, hogy B.L.T. gyanúsított hetente egy alkalommal a mindennapi élet szokásos szükségleteinek biztosítása érdekében elhagyhatja otthonát.

Az Európai Parlament bizottsága előtt a Benes-dekrétumok

Index
-
 Tegnap 14:05Külföld

A második világháború után hozott rendeletek alapvető jogaiktól és vagyonuktól fosztották meg a Csehszlovákiában élő kisebbségeket.

Az Európai Bizottság határozott kiállását kérik a Beneš-dekrétumok jogfosztásai ellen

Nyolc év után ismét napirendre tűzte az Európai Parlament Petíciós Bizottsága (PETI) a Beneš-dekrétumokhoz kapcsolódó két petíciót. Az ülésen az RMDSZ képviseletében Vincze Loránt és a fideszes Kósa Ádám szólaltak fel a felvidéki magyarság érdekében, az őket immár hetven éve sújtó Beneš-dekrétumok jogsértései ellen. A…

Félsiker az EP-ben: a Beneš-dekrétumok ügye továbbra is nyitva marad, a szakbizottság mélyreható vizsgálatot kér az …

Az Európai Parlament Petíciós Bizottsága (Peti) nem zárja le a Beneš-dekrétumok ügyét, az ezzel kapcsolatban benyújtott két petíció továbbra is nyitva marad, a Peti pedig egy mélyreható vizsgálatot kért az Európai Bizottságtól az ügyben - derült ki az EP szakbizottságának mai ülésén. 

Butának tartották, mégis milliárdos lett a self-made man, aki épp most bukik bele az Epstein-botrányba

Forbes
-
 Tegnap 13:15Gazdaság

Azt mondták róla, nincs elég esze és karizmája ahhoz, hogy sikeres legyen a Wall Street-en, ehhez képest Leon Black az egyik leghatalmasabb tőzsdecápává nőtte ki magát. The post Butának tartották, mégis milliárdos lett a self-made man, aki épp most bukik bele az Epstein-botrányba first appeared on Forbes.hu.

Erdészekkel és vadászokkal közös akciót tartottak a rendőrök a Bakonyban

infoVáros
-
 Tegnap 11:50Megyei

A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai ajkai rendőrökkel, valamint erdészekkel és vadászokkal együtt ellenőriztek.

Olasz Kupa: Városi derbi Milánóban! - ugye tudjátok, mi következik?!

Hathárom
-
 Tegnap 10:35Foci

Milánói házi derbi az elődöntőért, itt már aligha lesz lazsálás vagy alibifoci.

Lepattant a 13 uniós ország kérése az Európai Bizottságról

Magyarország sürgős intézkedéseket sürgetett a sertéságazat helyzetének javítására az Európai Unió mezőgazdasági és halászati minisztereinek hétfőn tartott videokonferenciáján.

Kovács András: Nyílt levél Ursula von der Leyennek, az Európai Bizottság elnökének!

Önnek most eljött a lehetősége arra, hogy a magyarok és az európai polgárok bizalmát visszaszerezze! Kérem éljen ezzel a lehetőséggel!

Az Európai Bizottság megtiltana minden nem elengedhetetlennek minősülő utazást

Az Európai Bizottság hétfőn, január 25-én azt javasolta a tagállamoknak, hogy szigorítsák beutazási szabályaikat, hogy csökkentsék a koronavírus és mutációi terjedését az unióban. A javaslatok értelmében a tagállamokba az unión kívüli országokból csak az indulás előtt 72 órával elvégzett negatív teszttel lehetne belépni, 10 és 14 nap közötti…