Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 152 hír

Kulturális Örökség Napok Mosonmagyaróvár

A Kulturális Örökség Napok idei országos tematikája a szórakoztatás házait, intézményeit szolgáló épített örökségek bemutatását ajánlja.

Szüreti nap Bölcskén

TelePaks
-
  Ma 17:00 Belföld

A kisdobos elszavalta a rigmust, kihirdette a falu legfontosabb eseményeit, majd a helyi néptánccsoport mindhárom korosztálya fellépett a Bölcske Szüreti Napon. Az asszonyok és lányok házi készítésű süteményekkel kínálták az érdeklődőket. A szüreti nap bállal zárult.

Az átadások ünneppé tették Cserszegtomaj szüreti napját

Zaol
-
  Ma 16:00 Megyei

Hidat, járdát és buszmegállót avattak fel szombaton Cserszegtomajon. Az átadások ünneppé tették a falu szüreti napját.

Érik a szőlő – Köszöntsd szüreti fesztivállal az őszt!

NullHatEgy
-
  Ma 14:21 Kultúra

Az ősz beköszönte egyet jelent a szőlőszürettel, amely a régi időkben társas eseménynek számított, egy egész éven át emlékeztek és készültek rá a családok. Régen ez egész közösségek - falvak, szőlőhegyek - közös ünnepe volt, amelyet a nap végén mulatságok zártak. Manapság ezen csodás népi hagyománykör maradékának tekinthetjük a…

Police Coffee a Szekszárdi Szüreti Fesztiválon

Police
-
  Ma 13:47 Belföld

Police Coffee a Szekszárdi Szüreti Fesztiválon Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 09. 17., k - 13:47 Egy forró kávé és kötetlen beszélgetés a bűnmegelőzési szakemberekkel.

A választási bizottság szerint a szekszárdi ellenzéki jelöltet, Bomba Gábort nem lehet összekeverni a Bomba nevű ener…

Feljelentették a szekszárdi ellenzék által támogatott polgármester-jelölt Bomba Gábort, aki a beadvány szerint a Bomba! energiaital ismertségét kihasználva kampányol. A feljelentő egy magánszemély, akit történetesen pont úgy hívnak, mint az egyik helyi fideszes jelöltet – írtuk tegnap a hvg.hu nyomán.

Mammográfiai nyílt napok lesznek Hódmezővásárhelyen és Makón

Promenad
-
  Ma 13:00 Megyei

Nyílt napra várják a mi világunkban azokat a nőket, akik szeretnének megismerkedni a szervezett emlőrák szűrés kulisszatitkaival és magával a folyamattal. Erről Gyurisné Pethő Zsuzsanna, az EVP és a Makói Egészségfejlesztési Iroda programigazgatója beszélt a Rádió 7 Közös nevező című műsorában.

Szüreti napot tartottak Varsádon

Teol
-
  Ma 12:30 Megyei

Jó hangulatban és szikrázó napsütésben tartották a XVIII. Varsádi szüreti napot szombaton, számolt be Andrási Zoltánné polgármester.

A gyerkőcök sokat játszanak, kirándulnak, táncolnak és kézműveskednek e napokban

Duol
-
  Ma 12:00 Kultúra

A rácalmási cimborák tábori élményei köszönnek vissza annak a kiállításnak a képeiről, amely múlt héten csütörtökön nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt.

Tizenkét fokkal hűvösebb napok jönnek

Bama
-
  Ma 10:20 Belföld

Szeptember 15-én már elindult a fűtési időszak.

A szüreti mulatságokon is megjelenhetnek a NAV munkatársai

Bama
-
  Ma 09:10 Belföld

A NAV Baranya megyei revizorai ezen a héten Komlón, Mágocson, Nagyhajmáson, Palkonyán, Szigetváron, Villányban, valamint a megyeszékhelyen ellenőrzik a számla- és nyugtaadást, az alkalmazottak bejelentését, az online pénztárgépek használatát és az áruk eredetét.

Turisták is részt vettek a szüreti menetben Kámban

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Közösen szervezett a hétvégén szüreti mulatságot a településen a MozduljunKám Egyesület, az Önkéntes Tűzoltók és a Tündérkert Faluszépítő Egyesület.

Népes, színes, hangos és hangulatos lett a győrvári szüreti mulatság

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Az egész Vasi-­Hegyhátról, de még messzebbről is jöttek vendégek a győrvári szüreti mulatságra, amelynek hivatalos megnyitója kard- és díszpisztolyátadó alkalma lett: köszönetképp azoknak, akik sokat tettek Győrvárért.

Az ellenzék szekszárdi jelöltje, Bomba Gábor nyugodtan használhatja tovább a saját nevét

Döntött a szekszárdi választási bizottság: szó sincs arról, hogy a Bomba! energiaital ismertségét kihasználva kampányolna.

Hunyadi nap szüreti felvonulással

Két rendezvényt sikerült összehangolni, így a szüreti felvonulás és a Hunyadi napot egyben ünnepelhetjük immár hagyományosan – mondta Pünkösd Márton a Kulturális Központ igazgatója a szombati forgatagról, amelyen a nagyatádi szüreti felvonulók piactérről indultak a város utcáit érintve, és így jutottak el a Hunyadi lakótelephez.