Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 169 hír

Jubileumi előadás-sorozatra készül a Szegedi Pinceszínház

A színház a járványügyi korlátozások feloldása után a Déryné Programmal együttműködve hazai és határon túli társulatokat lát vendégül. A Kárpát-medence minden pontjáról érkeznek majd izgalmas produkciók, amelyeket ingyenesen vagy kiemelt kedvezménnyel láthatnak az érdeklődők.

Jubileumi előadás-sorozatra készül a Szegedi Pinceszínház

Az idei és jövő évadra tervezett saját bemutatók mellett különleges előadás-sorozattal – sok egyéb mellett Hobo Ady- és József Attila-estjével, Cseh Tamás-emlékesttel – ünnepli fennállásának huszadik évét a Szegedi Pinceszínház.

Szeszélyes napok jönnek

Változékony, többnyire felhős és hűvös időre számíthatunk a következő napokban.

Tőzsde – Csökkenéssel nyitottak a főbb európai piacok

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos bizonytalanságok közepette csökkenéssel nyitottak a főbb nyugat-európai részvénypiacok szerdán. A londoni tőzsde fő mutatója, az FTSE-100 index 0,46 százalékos, a frankfurti DAX-index 0,16 százalékos, a párizsi CAC-40 0,11 százalékos, a milánói Ftse MIB 0,14 százalékos, a madridi Ibex 35 index pedig…

Jubileumi előadás-sorozatra készül a húszéves Szegedi Pinceszínház

Az idei és jövő évadra tervezett saját bemutatók mellett különleges előadás-sorozattal ünnepli fennállásának huszadik évét a Szegedi Pinceszínház - közölte Kancsár Orsolya igazgató az MTI-vel.

Hobo fellép, és Cseh Tamás-emlékest is lesz a Szegedi Pinceszínházban

Az idei és jövő évadra tervezett saját bemutatók mellett különleges előadás-sorozattal ünnepli fennállásának huszadik évét a Szegedi Pinceszínház – közölte Kancsár Orsolya igazgató az MTI-vel.     A színművész elmondta, a teátrum a járványügyi korlátozások feloldását követően a Déryné Programmal együttműködve lát vendégül hazai és…

Emlékek - napok - soha többé Shoa!

Ma van a holokauszt nemzetközi emléknapja.

Ez vár ránk a következő napokban: van, ahol reggelig fog havazni

Life
-
 Ma 07:20Bulvár

Előbb havat, később pedig esőt hoz az enyhülés.

Jubileumi előadás-sorozatra készül a Szegedi Pinceszínház

A Kárpát-medence minden pontjáról érkeznek produkciók.

Virtuális valóságban működő rajzprogram forrását nyitotta meg a Google

Prog
-
 Ma 07:00Infotech

A Google kedden bejelentette, hogy öt év után leállítja Tilt Brush nevű, virtuális valóságban működő rajzolóprogramja fejlesztését. A cég ugyanakkor ezzel egy időben közölte azt is, hogy megnyitja a szoftver forráskódját, aminek továbbfejlesztésével vagy felhasználásával így mostantól bárki maga is kísérletezhet.

Extrém fordulatokat hoz az időjárás: esős, de enyhe idő váltja a hideg napokat

Blikk
-
 Ma 06:58Időjárás

Többnyire szeles, hideg napra számíthatunk a ma, a délelőtti órákban borult lesz, később azonban kitisztul az ég. Holnap is hasonló idő várható, pénteken azonban visszatér az enyhe időjárás.

Napok múlva érkezik a 13. havi nyugdíj

Az államtitkár szerint, ha az idei folyamatok a kormány tervei szerint alakulnak, akkor újra erőteljesen növekedhet a magyar gazdaság. Február 12-én kezdi meg a 13. havi nyugdíj kifizetését az államkincstár, külön juttatásként nagyjából 2,5 millió nyugdíjban és nyugdíjszerű ellátásban részesülő személy kapja meg havi járandóságának…

Napokon belül kiderülhet, előre veszik-e az olimpikonokat az oltási sorban

Infostart
-
 Tegnap 19:46Sport

A NOB minden követ megmozgat az egyes országok olimpiai bizottságainál, nagy a nyomás.

Napokig várt beteg gazdijára a kórháznál a kutya

Megható videó az újbóli találkozásról.

A Borsod Meteo jelenti: Hőmérsékleti hullámvasút, változékony napok következnek

Borsod24
-
 Tegnap 19:02Időjárás

Vasárnap délután a Genovai-Öböl térségéből érkezett hozzánk egy mediterrán ciklon, mely kezdetben esőt, majd ahogyan szivárgott be a hidegebb levegő úgy egyre inkább havas eső, havazás volt a meghatározó. A lehulló hó mennyiségét tekintve különösen a síkvidéki területeken, várakozáson alul teljesített a ciklon. Bár ezeken a területeken is…