Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 135 hír

A cél Szekszárd gazdaságának fellendítése

Még fitogtatja erejét a világot sújtó járvány, de már születnek kezdeményezések a gazdasági élet felpezsdítésére.

Élőben közvetítették a gimnáziumi szalagavatót a nagykanizsai Batthyány-gimnáziumban

Zaol
-
 Ma 16:29Megyei

Online szalagavatót tartottak nemrégiben a nagykanizsai Batthyány-gimnázium kis aulájában, ahol a diákok arcmaszkban, a védőtávolságot tartva, vendégek nélkül kapták meg a szalagot osztályfőnöküktől. A felemelő esemény pillanatait a szülők a gimnázium Facebook oldalán élőben követhették, s mindegyik tanulóról fotó is készült.

Így változik Szekszárdon a gyermekétkeztetés

A rendkívüli szünet, illetve a digitális munkarend ideje alatt is biztosítja az intézményi gyermekétkeztetést a szekszárdi önkormányzat.

A PINKK megizzasztotta a Szekszárd kosárlabda csapatát

Pályacserével játszották le a PINKK- Pécsi 424- KSC Szekszárd NB-I es női bajnoki kosárlabda mérkőzést csütörtök este Szekszárdon. Mind két együttes a 2020-2021 évi bajnokság utolsó előtti mérkőzést játszotta le. A PINKK február 20 óta készülődhetett a találkozóra. A KSC vasárnap Budapesten bronzmérkőzést játszott a Magyar Kupában,…

A cél Szekszárd gazdaságának fellendítése

Még fitogtatja erejét a világot sújtó járvány, de már születnek kezdeményezések a nehéz időszakban lendületét vesztett gazdasági élet felpezsdítésére.

148 aktív fertőzött van jelenleg Nagykanizsán

Zaol
-
 Ma 15:02Megyei

Balogh László, polgármester a közösségi médiában tájékoztatta a lakosságot.

Számos projekten van túl a Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.

40 lakást újított fel 2020-ban a Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt. Bár a vírus miatt kialakult gazdasági helyzet nem könnyítette meg az önkormányzati cég helyzetét, mégis jó néhány fontos városi projektet is meg tudtak valósítani. Nemrégiben kiürítették az egykori fiúkollégium épületét, lezárták a Dózsa György 73-75. alatt lévő…

A kínai vakcinával oltanak Nagykanizsán

Horváth Ágnes háziorvos beolt egy nőt a kínai Sinopharm koronavírus elleni vakcinájával nagykanizsai rendelőjében 2021. március 5-én, pénteken. Fotók: MTI/Varga György. The post A kínai vakcinával oltanak Nagykanizsán first appeared on Dél-Zala Press.

Elképesztő dolgot vettek videóra Nagykanizsa felett

Gyönyörű halókomplexumot fotóztak a Dunántúlon, Nagykanizsa környékén írja az Időkép. A fátyolfelhős időnek köszönhetően látványos halókomplexum alakult ki csütörtök délután a Dunántúlon, Nagykanizsa térségében. Mészáros Gergő alábbi fotóján (fentről lefelé haladva) zenit körüli ívet, felső oldal ívet, felső érintőt, 24°-os halót és két oldali…

Már megint Nagykanizsa: ezúttal rendkívüli égi jelenséget örökítettek meg a városban

Az utcákra tévedt szarvascsapat után a kamerák most látványos halókomplexumot vettek föl. A Már megint Nagykanizsa: ezúttal rendkívüli égi jelenséget örökítettek meg a városban bejegyzés először VIP-én jelent meg.

Csodálatos természeti jelenség alakult ki Nagykanizsa felett (videó)

Zaol
-
 Ma 10:51Időjárás

A fátyolfelhős időnek köszönhetően látványos halókomplexum alakult ki csütörtök délután Nagykanizsa térségében – írta meg az Időkép.

Két nagykanizsai férfit is őrizetbe vettek a rendőrök

A járőrök március 3-án (szerdán) 13 óra 40 perckor Bocska belterületén intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő nagykanizsai férfival szemben. Az igazoltatás során az egyenruhások megállapították, hogy a 47 éves sofőr eltiltás hatálya alatt vezette gépjárművét. Még aznap, 19 óra 58 perckor Nagykanizsán, a Magyar utcában igazoltattak a…

Festeni szekszárdi borral

„Rossz borhoz nem adom a nevem. Olyan munkát nem vállalok, hogy valaki felhív és leadja a rendelést” – mondta Czirok Róbert, aki borral, kávéval fest képeket.

Győzött a Szekszárd a női kosárlabda-bajnokságban

A feladott pályaválasztói jog miatt a tolnaiak az idegenbe kiírt mérkőzést is hazai pályán játszhatták le.