Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lakásonként 75 ezer forintos kárt hagyott maga után a földrengés

Több mint 350 kárbejelentés érkezett a K&H Biztosítóhoz január elején a pár nappal korábbi földrengések miatt. A károk eddigi becsült összege 27 millió forint, azaz lakásonként átlagosan 75 ezer forint kár keletkezett.

Teljesen összeomlott: most először mutatta meg magát szakítása után Ben Affleck - Megdöbbentő fotók

Blikk
-
 Ma 14:59Bulvár

Az Oscar-díjas színész, rendező könnyen visszacsúszhat káros szenvedélyeibe.

Az Unió nem, de Menczer Tamás tud kínai vakcináról tárgyaló uniós országokról

Sorban állnak az országok, de az államtitkár erről nem beszélhet. Kevés a vakcina, viszont örülne neki, ha ez nem így lenne – erről Menczer Tamás beszélt az ATV Start című műsorában.  A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szerint az orosz és a kínai vakcina…

LMP: Az unió húsz legszegényebb régiójába négy magyar tartozik

Mandiner
-
 Ma 14:43Belföld

Fehér Attila szerint az egyik Csongrád-Csanádi megyei választókerületben, ahol ő akar indulni, Orbán helytartója regnál.

Biden tizenhét rendeletet hoz hivatalba lépése után

VG
-
 Ma 14:32Gazdaság

A demokrata párti elnök „ünnepélyesen kihirdeti” a Mexikóval közös határon épülő, a védelmi minisztérium költségvetéséből finanszírozott fal munkálatainak felfüggesztését is.

Az új amerikai elnök 17 rendeletet hoz hivatalba lépése után

Kampányígéreteit teljesítendő tizenhét rendelet ír alá már a beiktatása napján, szerdán Washingtonban Joe Biden megválasztott amerikai elnök, egyebek mellett országának a párizsi klímaegyezményhez és az Egészségügyi Világszervezetbe (Who) való visszatéréséről, valamint a bevándorlás kérdéséről - közölték szerdán a politikus tanácsadói.

„A jó pap holtig tanul, a jó tanár holta után is tanít” – Oláh Ica néni végtisztességéről

Oláh Imréné vitéz Domonkos Ilona tanárnőt 2021. január 16-án, szombaton délután helyezték örök nyugalomra a komáromi református temetőben.  A gyász-szertartáson a jelenleg is fennálló vírusveszély miatt csupán a legközelebbi hozzátartozók, a Révkomáromi Református Egyházközség tisztségviselői, Komárom Város küldöttei, valamint a…

Elültetik Békésen a karácsony után megmaradt gyökeres fenyőket

Behír
-
 Ma 14:11Belföld

Közel egy évtizede zajlik Békés városában az a kezdeményezés, amelynek során a karácsonyi szezon után feleslegessé vált fenyőket visszaültetik a természetbe. Idén a rászoruló családok megsegítése is előtérbe került.

Bartók Donát 1 év után távozott Spanyolországból, Császár Gábor csapattársa lesz

A 24 éves jobbátlövő tavaly januárban szerződött a Bidasoa Irúnhoz.

Biden 17 rendeletet hoz hivatalba lépése után

Kampányígéreteit teljesítendő tizenhét rendelet ír alá már a beiktatása napján, szerdán Washingtonban Joe Biden megválasztott amerikai elnök, egyebek mellett országának a párizsi klímaegyezményhez és az Egészségügyi Világszervezetbe (WHO) való visszatéréséről, valamint a bevándorlás kérdéséről – közölték szerdán a politikus tanácsadói.

Halál után is növő haj, gumiemberek, évekig keringő lenyelt rágó: 8 abszurd mítosz az emberi testről

Rakéta
-
 Ma 14:00Tudomány

Se szeri, se száma az emberi testről szóló legendáknak, például, hogy az alvajárókat tilos felébreszteni, egyedi az ujjlenyomatunk, a haj- és körömnövekedésünk pedig halálunk után is tart. A tudománynak köszönhetően persze ma már tudjuk, hogy mindez kacsa. De attól még bizarr.

Minden találkozás után fertőtlenítik az egész szobát

Sonline
-
 Ma 14:00Belföld

Egy könnyen fertőtleníthető, elkülönített helyiségben találkozhatnak családtagjaikkal a Liget Időskorúak Otthonának lakói.

Bauer Tamás: Százéves lenne apám, az ÁVH alezredese

Úgy szokták emlegetni, és ezt időnként nekem is odasziszegik ma is az utcán, hogy „a körmös Bauer”.