Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 481 hír

A román cimbi Tőkés gyors nyelvcsapkodások után milliárdokat kapott Orbántól!

Tőkés László szerint a temesvári forradalmat nem lehet befejezettnek tekinteni, azt békésen és állhatatosan tovább kell folytatni. Az egykori temesvári lelkész, akinek a Ceausescu-diktatúrával való szembeszegülése indította el a diktatúra bukásához vezető utcai megmozdulásokat, az események 30. évfordulójára szervezett gálaműsoron…

Nincs kifogás: január elején a Facebook-nak ki kell fizetni az 1,2 milliárdos büntetést Magyarországnak

A Gazdasági Versenyhivatal megállapította, hogy a Facebook Ireland Ltd. jogsértő magatartást tanúsított azzal, hogy szolgáltatását éveken át ingyenesen hirdette. The post Nincs kifogás: január elején a Facebook-nak ki kell fizetni az 1,2 milliárdos büntetést Magyarországnak appeared first on technokrata.

2 milliárd forintos beruházás a Lafarge-nál

2019. december 13-án adták át a LAFARGE Cement Magyarország Kft. környezetvédelmi beruházását Királyegyházán. Az ünnepélyes átadón részt vett többek között Dr. Boros Anita Építésügyért és infrastrukturális környezetért felelős államtitkár, valamint Cobuz Marcel, a LafargeHolcim Cégcsoport Európai Régióért felelős igazgatója. „Közel 2…

A milliárdosok nagy botrányai az elmúlt évtizedből

Növekedés
-
  Ma 04:28 Gazdaság

Volt olyan mágnás, aki csalás miatt börtönbe került, más épp hogy megúszta az elmarasztaló ítéletet. Listánkon olyan milliárdosok szerepelnek, akik az elmúlt 10 évben komoly bajba kerültek.

Több mint egy milliárd forint összegű bírság a Vodafone-nak ismétlődő jogsértés miatt

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Vodafone megalapozatlanul állította piacelsőségét „Európa legnagyobb 4G partnerhálózata” és „Európa legnagyobb 4G hálózata” szlogenjeivel. A vállalkozásnak 1 milliárd 176 millió forintos bírságot kell fizetnie.

Ötöslottó: nyert-e valaki majd 3 milliárd forintot?

Promotions
-
  Tegnap 20:28 Színes

Az 50. héten is kisorsolták az ötöslottó nyerőszámait. Mutatjuk!

1,176 milliárd forintra büntette a GVH a Vodafone-t

Megalapozatlanul állította piacelsőségét a Vodafone Magyarország Zrt. a Gazdasági Versenyhivatal versenytanácsa szerint. A cég ezzel nem ért egyet, bírósághoz fordul.

Milliárdokat ért ez az öt szám

 Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

Ki vitte el a 2 milliárd 880 millió forintot? Íme az Ötöslottó nyerőszámai

Ripost
-
  Tegnap 19:30 Belföld

Az 5 ta­­lá­­la­­tos szel­­vény vár­­ható fő­­nye­­re­­mé­­nye az 50. já­­ték­­hé­­ten 2 milliárd 880 millió fo­­rint volt. Jöj­­je­­nek a nyer­­tes szá­­mok!

Íme az ötös lottó nyerőszámai: 2,8 milliárdot ér a telitalálatos

A december 14-én megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok: 28 (huszonnyolc) 34 (harmincnégy) 54 (ötvennégy) 62 (hatvankettő) 84 (nyolcvannégy) Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 64 darab, nyereményük egyenként 1 023 155 forint; 3 találatos…

A parlament elnöke is küldött anyagi támogatást az eperjesi gázrobbanás károsultjainak

Andrej Danko házelnök, az SNS elnöke 3 ezer eurós pénzadományt küldött az eperjesi  gázrobbanás károsultjainak, egyúttal adakozásra szólította fel a parlamenti képviselőket – tájékoztatta a TASR hírügynökséget Tomáš Kostelník, a házelnök szóvivője.

Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait, 2,88 milliárd volt a tét

Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: Nyerőszámok: 28 (huszonnyolc) 34 (harmincnégy) 54 (ötvennégy) 62 (hatvankettő) 84 (nyolcvannégy) Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 64 darab, nyereményük egyenként 1 023 155 forint; 3 találatos szelvény 3709 darab,…