Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 480 hír

A megyei önkormányzat is támogatja a vírus miatt árván maradt gyerekeket

Sokkoló családi tragédiák – Sokkolták az országot azok a családi tragédiák, amelyekben életerős családfőket, édesanyákat veszítettek el egyik napról a másikra családok a koronavírus-járvány harmadik hullámában. Ezeket az árván maradt gyermekeket nem hagyhatjuk egyedül, így most van itt az idő az összefogásra. Ezért is…

A gyermekorvosok szerint egyre több kisgyermeket fertőz meg a vírus

A tinédzserek mellett most már a legfiatalabb gyermekek közül is egyre többen fekszenek kórházakban.

Poszt-Covid ambulancia nyílt a Nyírő Gyula kórházban azoknak, akik a vírus mentális utóhatásaitól szenvednek

A koronavírus mentális utóhatásai, mint a szorongás vagy a depresszió, a fertőzésen átesettek 30 százalékát is érinthetik.

Egy indiai járaton ötvenhárom utasánál mutatták ki a vírust

Egyetlen, Delhiből Hongkongba közlekedő repülőgép legalább ötvenhárom utasánál mutatták ki a koronavírust - jelentették be a hongkongi hatóságok kedden.

Az oltóorvoson múlik, mikor kapják meg a víruson átesettek az vakcinát: az orvosé és a páciensé a felelősség

Az Egészségügyi Világszervezet még nem tett konkrét javaslatot a koronavírus-fertőzésen átesettek oltására, csak szakmai ajánlások vannak – ezt mondta az ATV Híradó kérdésére az országos tiszti főorvos. A virológus szerint: a tünetek megszűnése után három héttel már bárkit be lehet oltani. A háziorvosok döntő többsége viszont betartja a…

Békés megyében nyomoznak a Szegedi Tudományegyetem takarítási ügyében

HVG
-
 Ma 17:44Gazdaság

Háromszoros áron, közbeszerzés nélkül takaríttat a szegedi egyetem egy Fidesz közeli céggel. Most a rendőrség nyomoz az ügyben.

Három mutató, amellyel Magyarország a vírus elleni harc élvonalába tartozik

A világon beadott 200 vakcinából egyet Magyarországon adtak be – derül ki a Századvég Gazdaságkutató Zrt. elemzéséből.

Nógrád megyében nőtt a legjelentősebben a betölthető állások száma

Nool
-
 Ma 16:45Megyei

A megyék közül Nógrádban és Baranyában hirdették a legtöbb állást. Baranya megyében 59 százalékkal, Nógrád megyében pedig 78 százalékkal nőtt a betölthető állások száma.

Jóval kisebb kockázat az AstraZeneca, mint a vírus, így ajánlja az Európai Gyógyszerügynökség

Az Európai Gyógyszerügynökség (Ema) és több tudományos szakértő is javasolja a vakcina használatát annak ellenére, hogy igen kevés esetben vérrögképződésről számoltak be az oltás után – írja a hvg.hu.

Az Orbán-kormány miatt haltak bele ennyien a vírusba

Igazán jó lett volna, ha a politikai vezetés most nem akar unortodox választ adni, nem a saját hasznát keresi és nem háborúsdit játszik – mondja Barabás Richárd, Újbuda alpolgármestere!

Lezuhant egy vadászrepülőgép Maros megyében

Nyitókép forrása: a Ministerul Apararii NAtionale, Romania fb-oldala   Lezuhant Szászrégen közelében egy MIG 21 Lancer típusú vadászrepülőgép kedd délután. A pilótának sikerült katapultálnia, túlélte a szerencsétlenséget – számolt be a szekelyhon.ro.   Mint írják, a román védelmi minisztérium megerősítette, hogy Maros megyében,…

Lezuhant egy vadászrepülőgép Maros megyében

Lezuhant Szászrégen közelében egy MIG 21 Lancer típusú vadászrepülőgép kedd délután. A pilótának sikerült katapultálnia, túlélte a szerencsétlenséget.