Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 196 hír

Kábítószer-hálózatot számoltak fel Szegeden

Kábítószerterjesztő-hálózatot számoltak fel a rendőrök Szegeden, a gyanúsított férfiak elsősorban amfetamint árusítottak csaknem egy éven át – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t. Szabó Szilvia elmondta, a megalapozott gyanú szerint a 40, 41 és 50 éves férfiak társaikkal…

Tanuszodát és gimnáziumot épít Gárdony

Feol
-
 Ma 17:30Megyei

Tanuszoda és gimnázium épül a gárdonyi városrészi központban az elkövetkezendő években – jelentette be Tessely Zoltán országgyűlési képviselő és Tóth István polgármester.

Lebukott egy szegedi drogbanda

Origo
-
 Ma 16:45Belföld

Közel egy éven át árultak amfetamint a városban, mielőtt elkapták őket.

Az intézményes rasszizmusról beszél Ónodi Eszter egy kisfilmben

A romákat segítő Rosa Parks Alapítvány „Miért nehezebb a roma gyerekek élete?” címmel készített rövid animációs filmet.

Lecsaptak a zsaruk, kábítószer-terjesztő hálózatot számoltak fel Szegeden

Bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás három szegedi férfi ellen, akik az elmúlt évben kiterjedt fogyasztói kört építettek ki a városban. A Csongrád-Csanád megyei rendőrök egyszerre tartottak kutatást több szegedi, egy békéscsabai és egy mezőberényi ingatlanban tegnap. Az…

Országos döntőre készülnek a II. Rákóczi iskola tanulói

Kiválóan szerepeltek a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola diákjai a Bólyai Regionális anyanyelvi-, valamint matematikaversenyen. Az intézmény egyik csapata az alsósok mezőnyében első helyen végzett, így az országos döntőbe jutott, míg a felső osztályosok között a legjobb eredmény második hely lett.

Orbán-ellenes kisfilm nyert díjat Berlinben

Mandiner
-
 Ma 15:45Belföld

A Berlinben élő magyar rendező, Nagy Borbála rövidfilmje, a Pannónia dicsérete kapta meg a Német Rövidfilmdíjak elismerését.

A rendszerszintű rasszizmusról készült kisfilm

NLC
-
 Ma 15:05Belföld

Az előítéleteknek több száz éves gyökerei vannak a magyar társadalomban.

Kábítószerterjesztő-hálózatot számoltak föl a rendőrök Szegeden

Kábítószerterjesztő-hálózatot számoltak föl a rendőrök Szegeden, a férfiak elsősorban amfetamint árusítottak csaknem egy éven át – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t. Szabó Szilvia elmondta, a megalapozott gyanú szerint a 40, 41 és 50 éves férfiak társaikkal együtt 2019 végétől egészen…

Rájuk rúgták az ajtót a zsaruk: kábítószer-terjesztő hálózatot számoltak fel Szegeden

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a M�

Kábítószer-terjesztő hálózatot számoltak fel Szegeden

Bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás három szegedi férfi ellen, akik az elmúlt évben kiterjedt fogyasztói kört építettek ki a városban, melyben főleg amfetamint tartalmazó kábítószereket értékesítettek.