Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 4 hír

Digitális útravaló a szakmának a Google-től

Turizmus
-
  19.06.17 13:13 Utazás

Iparági trendek, ingyenes Google-eszközök, online stratégia, kampánytervezés, a mérés és elemzés fontossága és módszerei, Google Ads és Google my Business – mindez benne volt abban a képzeletbeli batyuban, amelyet a résztvevők hazavihettek a Turizmus.com és a Google közös edukációs workshopjáról.

Dalszövegek lopásával vádolják a Google-t

Index
-
  19.06.17 10:29 Infotech

A Genius Media ügyesen vízjelezte a szövegeket, és azt mondja, hogy lebukott a keresőóriás.

Game Builder - Kód nélküli játékfejlesztő játék a Google-től

Prog
-
  19.06.14 07:00 Infotech

A Google csütörtökön egy új olyan játékfejlesztő eszköz kiadását jelentette be, ami jelentős mértékben eltér megszokott társaitól. A Game Builder ugyanis maga is egy játékot képez, amit más játékok készítésére lehet felhasználni - szinte a legcsekélyebb programozási ismeretek nélkül is.

Tökös lépés a Google-től: Twitteren mutatták meg az új Pixelt

Androgeek
-
  19.06.13 15:38 Mobiltech

Egy-egy új technológia megoldással kapcsolatban ma már nem újdonság a szivárogtatás, sokkal inkább elvárás a fogyasztói társadalom részéről, ezt azonban a Google most megunta, saját maga mutatta meg az új Pixel mobilt. A kecske is jól lakott és a káposzta is megmaradt elvet követte a keresőóriás, így #kover#kicsit sejtelmes...