Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 183 hír

Azoknak, akik a tömegközlekedést használják, miért ér kevesebbet az életük?

Érdekes jelenetnek lehettek szem- és fültanúi, akik hétfő délután figyelemmel kísérték a parlamenti vitát. Molnár Zsolt szocialista képviselő felszólalásában hosszasan ecsetelte az ingyenes parkolás okozta hátrányokat. Felhívta a figyelmet a megnövekedett belvárosi forgalomra, a rendszeresen kialakuló közlekedési káoszra és az egyre emelkedő…

A 18. század Merkelje, aki tömegesen telepítette a migránsokat Magyarországra

1780. november 29-én, hatvanhárom éves korában hunyt el a Habsburg-dinasztia egyik legsikeresebb uralkodója, Mária Terézia. A szexuális életéről szóló mendemondák valószínűleg vulgáris Habsburg-ellenességnek tudhatók be, a magyarság történetére pedig meghatározó befolyást gyakorolt.

Tizenkétezer otthonápoló kimaradt a tömeges tesztelésből

5 ezer 595 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést az elmúlt 24 órában itthon. Az aktív fertőzöttek száma 148 ezer 439 fő. Elhunyt 151, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 4 ezer 8 főre emelkedett. Kórházban 7-ezer 598 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 666-an vannak lélegeztetőgépen. Az…

Újabb extra szolgáltatásokkal emeli ki a tömegből a Samsung a The Frame tévét

Örökre elveszett festmények, és válogatott, pazar fotók kerültek be a készülék exkluzív művészeti kínálatába.

A Székely Hadosztályra emlékeztek a csíksomlyói Fodor-ház udvarán

Szűk körben tartottak rövid megemlékezést hétfőn délután Csíksomlyón, a Fodor-ház udvarán felállított Székely Hadosztály-emlékműnél. Mint elhangzott: 102 éve a Kolozsváron tartózkodó székely tartalékos tisztek fejéből pattant a székelyföldi toborzás ötlete.

Járvány idején: Így utazz tömegközlekedésen biztonságosan

Bien
-
 Ma 16:31Egészség

Viselj maszkot, moss kezet, és ha csak teheted, kerüld el a csúcsforgalmat és tarts távolságot. De mi mindent tehetsz még, hogy egy világjárvány idején a lehető legbiztonságosabban használd a tömegközlekedést?

Megkezdik a tömegtesztelést Ausztriában, Európában lassan megtelnek a kórházak

Ausztria megkezdi a tömegtesztelést közel 9 millió állampolgára részvételével. Az egészségügyi intézkedés célja, hogy leteszteljék a teljes lakosságot és megmérjék a fertőzésen átesett embereknél az immunitás mértékét. December 6-án Ausztriában feloldják az ideiglenes karantént.

Bécsben átadták az újabb tesztutcát: tömeges tesztelésre készülnek

Bécsben megnyílt hétfőn a koronavírus-tesztelésre kialakított eddigi legnagyobb, a sajtó által csak "tesztutcaként" emlegetett létesítmény, Rudolf Anschober egészségügyi miniszter pedig szorgalmazta, hogy minél többen töltsék le a Stop Corona App nevű mobiltelefonos alkalmazást.

Bronzkori tömegsírt tártak fel a régészek Tiszafüreden

Szoljon
-
 Ma 11:30Kultúra

Hazánk első bronzkori tömegsírja került elő, az ásatás a napokban ért véget Tiszafüreden.

Tömeges tüntetések zajlanak Közép-Amerikában, a kormány lemondását követelik

Alejandro Giammattei elnök lemondását követelik Guatemalában a tüntetők, és ismételten több ezren vonultak utcára ez miatt a közép-amerikai ország legnagyobb városaiban szombaton

Tömegbaleset az M3-ason, sérült is van

Közlekedési baleset történt Gyöngyös közelében.

Már hétfőn reggel elestek az utak: két tömegbaleset is történt az országban

Két baleset is történt az országban a hét első napján.

Tömegesen pusztulnak a diófák - mit kellene tenni ellene?

Az előző években még főként az ország nyugati részében pusztító nyugati dióburok-fúrólégy kártételéről immár az egész országból érkeztek visszajelzések az Agroinform.hu november első két hetében lefolytatott országos felmérése során. A válaszadók mindössze egy százaléka nem találkozott még a problémával, 6 százaléka szórványosnak, 93…