Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 187 hír

ITM: zöld rendszámot kaphatnak a tisztán elektromos motorok is

Világoszöld alapszínű rendszámot használhatnak augusztustól a kizárólag elektromos meghajtású motorkerékpárok is. A környezetkímélő járművek üzemeltetői a hatályos előírások alapján többféle adó- és illeték megfizetése alól mentesülnek – jelentette be pénteken az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). A közleményben…

Zöld rendszámot kaphatnak az elektromos motorok is

Az újonnan forgalomba helyezett alternatív járművek száma az uniós tagállamok közül hazánkban nőtt a legnagyobb mértékben, az új előírások augusztus 11-én lépnek hatályba.

ITM: zöld rendszámot kaphatnak a tisztán elektromos motorok is

A környezetkímélő járművek üzemeltetői a hatályos előírások alapján többféle adó- és illeték megfizetése alól mentesülnek.

Zöld rendszámot kaphatnak a tisztán elektromos motorok is

Világoszöld alapszínű rendszámot használhatnak augusztustól a kizárólag elektromos meghajtású motorkerékpárok is. A teljes anyag Zöld rendszámot kaphatnak a tisztán elektromos motorok is címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

Miért kaptak előbb Pfizer-vakcinát az Audi dolgozói, mint a szoptató kismamák?

Ugytudjuk
-
 Tegnap 18:59Megyei

A szoptató kismamákat hónapokig nem engedte a nekik megfelelő vakcinához jutni a kormány.

6,75 millió forintot is kaphatnak a taxisok villanyautóra

Miként arról , korábban is rebesgették, hogy hamarosan újra igényelhetővé válik állami támogatás a villanyautók vásárlásához, ennek előszele lehet a

Félmillió forinthoz közelednek a négyzetméterárak a fővárosi agglomeráció legdrágább helyein

Felpörgette a járvány az agglomerációban lévő használt családi házak iránti érdeklődést. A legdrágább környékeket közel félmilliós négyzetméterárak jellemezték, de az olcsóbb helyeken is 5-10 százalékkal emelkedtek az árak tavalyhoz képest.

Sokan elfogadták a Schaeffler dolgozói közül a felkínált oltást

Dehir
-
 Tegnap 17:35Megyei

Debrecen – Pénteken a nagyvállalatnál is koronavírus elleni vakcinához jutottak a regisztráltak. A védettséget jelentő vakcinát most 76-an kapták meg, de a tervek szerint folytatják az üzemi oltást a cégnél.

Ha lecseng a járvány, elönti a szemét a fővárosi utcákat?

Index
-
 Tegnap 16:52Gazdaság

Az Index körképe arról, hogy mi lett mára az év elején kezdődött drasztikus köztéri kukaleszerelés eredménye.

El kellett altatni Norbit, a fővárosi állatkert 18 éves tigrisét

Az idős szibériai tigris életét a korral járó gyógyíthatatlan betegségek az elmúlt időszakban már nagyon megnehezítették.

Maszturbációs szünetet ad a dolgozóinak egy cég, még egy külön szobát is létrehoztak számukra

Az Erika Lust Films dolgozói minden nap félórás szünetet kapnak, hogy egy külön erre a célra létrehozott helyiségben önkielégítéssel töltődjenek fel.

Szoros eredményt jelez az Iránytű Intézet az előválasztáson a fővárosi 18-as választókerületben

Az MSZP-s Molnár Gyula fej-fej mellett áll a momentumos Tóth Endrével.

Fontos változás jöhet a minimálbérnél: adómentességet kaphatnak a melósok

Kedden benyújtotta a kormány az egyes adótörvények módosításáról szóló T/16208. számú törvényjavaslatot. A tervezet szerint beépülne a szakképzési hozzájárulás a szociális hozzájárulási adóba, amely újabb költségcsökkenést eredményez a vállalatoknál. Az adótörvény módosítási csomag a fentieken túl inkább jogtechnikai változtatásokat…