Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Téli csodavilág Eszterházán

Ahol havazott is kis hazánkban, jó eséllyel most elolvad a hótakaró. Addig is gyönyörködjenek a hófödte fertődi Esterházy-kastélyról készült videóban.

Ma megkezdi a DPC szereplését a magyar játékossal felálló Meta4Pro

Esport 1
-
 Ma 11:21Gaming

Ezen nemes esemény alkalmából pedig elbeszélgettünk egy kicsit Lowskillel, hogy miként látja az esélyeit, illetve hogyan sikerült első magyarként eljutnia idáig.

Magyar Miklós: A nők François Villon életében és költészetében

Tiszatáj
-
 Ma 11:20Blog

Ha valaki csupán Villon egyik legismertebb versét, a Ballada a párizsi nőkről című balladát olvassa el, avagy emlékszik a Franciaországban szállóigévé vált refrénjére: Nincs jobb, mint a párisi csőr!, teljesen téves képe alakul ki a nők szerepéről a költő életében és műveiben. Mint Villon sok más verse, ez is is utólag került a Nagy Testamentumba.

Ezer tőből álló kannabiszültetvényt számoltak fel a rendőrök Remeteszőlősön

A családi háztól különálló két helyiségben 903 növényt találtak, nagyobb részük virágzott, a többit a korai virágzás állapotában - írja a police.hu. A Cannabis Sativa növények mellett a teljes berendezést és több mint másfél millió forintot is lefoglaltak. A Komárom-Esztergom és Pest megyei rendőrök a rajtaütéssel "szerény becslések szerint is" al

Eltűnt borsodi fiatalt keres a rendőrség

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság 05060/766/2021. ideiglenes számon, körözési eljárás keretében vizsgálatot folytat Kolompár Dániel eltűnése miatt. A rendőrésg információi szerint a fiatal fiú 2021. január 18-a előtt bogácsi lakásukról ismeretlen helyre távozott. Ekkor látták utoljára. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Eszméletlen cickók: közszemlére tette a dekoltázsát a magyar sztáranyuka lánya

Ripost
-
 Ma 11:15Bulvár

Catherine előszeretettel mutogatja formás idomait az Instagram-oldalán.

A padláson bújt el a rendőrök elől

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki betört egy ingatlanba Tömörkényen. Eljárás indult ellene.

Magyarországon fizetnek a legkevesebbet a lakossági fogyasztók a földgázért

Tavaly decemberben, csakúgy, mint az elmúlt év egészében az európai uniós országok között Magyarországon volt a legalacsonyabb a lakossági földgáz átlagára, továbbá a villamos energia átlagára a második legalacsonyabb volt, közölte az MTI-vel a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) kedden.

Kitört az Etna – VIDEÓ

A La Repubblica információi szerint sérültek egyelőre nincsenek. 

Ficzek Ferenc nagyméretű zománcképe a pécsi Modern Magyar Képtárban

A Variációk a Színes városhoz – Zománcművészeti kísérletek a magyar képzőművészetben (1967-1972) című időszaki kiállítás (Pécs, Modern Magyar Képtár, Papnövelde utca 5.) kísérőprogramjaként a Baranya Megyei Fiúnevelő Otthonból (Pécs, Megye utca 22.) áthozva – gondos tisztítás és konzerválás után – a Modern Magyar Képtár állandó…

Sikeresek a magyar zöldkötvények Japánban

VG
-
 Ma 11:07Pénzügy

Magyarország tavaly első külföldi szuverén kibocsátóként eredményesen lépett a jen zöld kötvények piacára.

49 maffiatagot tartóztatott le az olasz rendőrség

Liner
-
 Ma 11:06Külföld

Az olasz hatóságok hétfő este 49 embert vettek őrizetbe Calabriában, a 'Ndrangheta maffia központjában.

Supka-Kovácsné: Olyan Magyarországért dolgozunk, ahonnan nem kell elmenni és érdemes hazajönni!

A Momentum célja, hogy tisztességes munkáért tisztességes bér járjon: a magyar bérszínvonalnak meg kell közelítenie a nyugat-európai szintet - jelentette ki Supka-Kovácsné Holzhofer Tünde, Sopron köztársaságpárti önkormányzati képviselője.

Alattomos népbetegség támadja a magyarokat: főleg a férfiak vannak veszélyben

Van egy statisztikai adatsor, amelyet Magyarország évek, évtizedek óta vezet, de legalábbis az élbolyban halad: az öngyilkosságot elkövetők számában. Habár a helyzet sokat javult a '80-as évekhez képest, még mindig rengetegen választják

Újabb vakcinaszállítmány érkezett Magyarországra

Szerda reggel újabb adat szállítmány érkezett Magyarországra – számolt be róla az M1 Híradója.