Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Párkányban járt a funtineli boszorkány

„A sorsot nem lehet elrendezni. A sors rendezi el az embert.” (Wass Albert) Aki kicsit is fogékony a lélekmelegítő történetekre, az november 21-én csütörtök este a párkányi Danubius moziban megtalálta a szépet egy meseszerűen gyönyörű történetben. Az erdélyi és magyarországi filmbemutatók után, a MEMORIAE PATRUM Honismereti…

Boris Johnson: Azért kellett kiírni a választást, mert a parlament megakadályozta a Brexitet

Amíg nincs vége a Brexit-folyamatnak, nem lehet a brit gazdaságot mozgásba hozni - mondta a brit miniszterelnök.

Johnson: Azért kellett kiírni a választást, mert a parlament megakadályozta a brexitet

Boris Johnson brit miniszterelnök szerint azért kellett kiírni a decemberben esedékes előre hozott választást, mert az eddigi parlament megakadályozta a brit Eu-tagság megszűnéséről (brexit) hozott népszavazási döntés végrehajtását.

Dobrev Klára brutális beszédet mondot az Európai Parlamentben

OLKT
-
  Tegnap 22:52 Belföld

Magyar Ep-képviselőként a gyomrom összeszorul, mikor látom Orbán pávatáncát. Brüsszelben megígér fűt-fát, majd hazamegy és két kézzel tiporja a jogállamot. Most éppen az ellenzéki képviselők hatáskörét akarja korlátozni. Azért dolgozom, hogy az Eu-ban is mindenkinek világos legyen: Orbán politikája hazug és kétarcú! Velem tartotok ebben a…

Nmhh: A műsorok 99,9 százaléka akadálymentes

ProfitLine
-
  Tegnap 22:00 GazdaságNMHH

Elfogadta a tévéműsorok akadálymentesítéséről készült legfrissebb kutatási jelentést e heti ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Nmhh) Médiatanácsa, amelyből kiderül, hogy a jogszabály hatálya alá tartozó műsoridő 99,9 százalékát akadálymentesítették a szolgáltatók. A grémium elvégezte egy budaörsi és egy pécsi frekvencia alaki…

Elemző: új pártprogramot kell kidolgoznia a CDU-nak

Új pártprogramot kell kidolgoznia a német Kereszténydemokrata Uniónak (CDU) - vélekedett Kiss J. László, a Corvinus Egyetem tanára az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Elemző: új pártprogramot kell kidolgoznia a CDU-nak

Új pártprogramot kell kidolgoznia a német Kereszténydemokrata Uniónak (Cdu) – vélekedett Kiss J. László, a Corvinus Egyetem tanára az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Gyöngyösi AK: összejövünk páran...

Heol
-
  Tegnap 21:26 Sport

A tavaszi idényből előrehozott 16. fordulóval folytatódik a harmadosztály idei mérkőzéssorozata. Gyöngyösön „érdekes” meccsre van kilátás.

Én terveztem az Orgonalányok borítóját – Íme pár elvetett borítóterv!

Sorok között
-
  Tegnap 21:14 Könyv

Idén több könyvhöz is volt szerencsém borítót készíteni. Ezen munkák közül kétségkívül az Orgonalányok volt a legneccesebb, ugyanis nagyon nehéz volt rátalálni a megfelelő borítóra. Elég sok terv készült, alább összegyűjtöttem őket, a poszt végén pedig megtaláljátok a végleges borítót. Úgy hiszem én is, hogy az volt a nyerő ????

Bíróság elé állítják a kiskunfélegyházi szatírt, aki a Hősök Parkjánál zaklatott egy nőt

A 47 éves férfi szeptember 7-én reggel Kiskunfélegyházán a vasútállomáson meglátott egy fiatal nőt. Megtetszett neki,  követni kezdte a Kossuth utcán, a városközpont felé.

Több száz bevándorlót akarnak partra tenni az Ngo-hajók Olaszországban

Mandiner
-
  Tegnap 20:51 Külföld

Az Aita Mari, az Ocean Viking és az Open Arms migránsmentő-hajók engedélyt kértek a kikötésre.

Egyeztetnek az ellenzéki pártok az atlétikai stadion megépítéséről

Fekete-Győr András az Egyenes Beszédben arról beszélt: a Fővárosi Közgyűlés szerdán szavaz azokról a feltételekről, amelyekről a hét elején konszenzusos alapon döntenek az ellenzéki pártok.

Figyelem! Új parkolási rendszert vezet be a győri egyetem

Átalakítja parkolási rendszerét a Széchenyi István Egyetem.