Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 226 hír

Merkely Béla elmondta, milyen veszéllyel jár az oltás

Az oltás egy nagyon modern technológián alapszik. A vakcina beindítja a szervezet immunrendszerét, ezért a beadást követően tapasztalhatunk enyhe bőrpírt és hidegrázást, de jelentős szövődményeket extra ritkán okoz. Utóbbiak is mind gyógyíthatók – erről beszélt a Semmelweis Egyetem rektora a kormány legújabb, oltással kapcsolatos…

Te tudod, hogy milyen illat illik hozzád? Íme a parfümválasztás kisokosa!

Ha jól választunk parfümöt, akkor az egy titkos fegyverünk is lehet: lehengerel, elrejt, de akár befolyásolhatunk is másokat a döntéseikben.

Izgalmas futamokkal zárult a Cyclo-cross kupaszezon

Bringázás
-
 Ma 05:26Sport

Iszakszentgyörgyön az elit férfiaknál Lehmann Csongor ért célba a leggyorsabban, Rózsa Balázs lett a második, míg Ferenczi Balázs harmadikként zárt a napot.

Milyen időt tartogat még számunkra a január?

Éjszaka egy mediterrán ciklon érte el hazánkat, amelyből sokfelé hullott csapadék az országban. Egész héten folytatódik a változékony idő, többfelé várható havazás, a déli területeken eső, ónos eső is.

Milyen jelei lehetnek a progeszteronhiánynak?

Számos tünete van annak, ha nem termelődik elegendő progeszteron a szervezetben.

AM: közös nyilatkozattal zárult a 13. Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világfórum

Közös érdek, hogy az agráriumban és az élelmiszeriparban dolgozók megélhetése és társadalmi elismertsége biztos legyen.

Király Linda megmutatta, milyen sminkkel és anélkül

A különbségek beszédesek, független attól, hogy az énekesnő smink nélkül is egy szép nő, és semmi oka arra, hogy elrejtse magát.

Milyen fogkrémet vegyek?

Egri Sztorik
-
 Tegnap 17:52Belföld

A fogaink épségének megőrzése az egyik legfontosabb feladatunk, hiszen nagymértékben függ ettől az egészségünk és...

Hiánypótló! Milyen hőmérsékleten fogyasszuk a különböző borokat?

Ragazze
-
 Tegnap 17:48Egészség

Az már nem számít újdonságnak, hogy az elfogyasztott ital hőmérséklete befolyásolja az ízét is. Nincs ez másképp a boroknál sem, de vajon mi a tökéletes hőmérséklete a kedvenc borunknak?

Hódi Pamela eldöntötte, milyen nevet kap a második kislánya

Origo
-
 Tegnap 17:39Bulvár

Korábban a rajongóktól kért segítséget.

Milyen volt a 2021-es középiskolai felvételi? Vélemények és tapasztalatok

Eduline
-
 Tegnap 16:30Karrier

Titeket is megkérdeztünk arról, hogy milyennek éreztétek a középiskola felvételit. Könnyűnek vagy nehéznek, melyik tűnt egyszerűbbnek, a matek vagy a magyar.

Kiderült, milyen mély a Szaturnusz Titán holdjának legnagyobb metánóceánja

Liner
-
 Tegnap 15:59Tudomány

A Titán kétségkívül a Naprendszer egyik legérdekesebb holdja, ugyanis rengeteg óceánnal és folyóval rendelkezik, amelyekben nem víz, hanem folyékony metán csörgedezik.

Minden jó, ha jó a vége... de milyen jó lett!

Duol
-
 Tegnap 15:30Megyei

Kiemelkedő esztendőt zárt a Dunaferr SE tornaszakosztálya. Kovács Zsófia és Makovits Mirtill remekelt a felnőttek mezőnyében, felújították a tornacsarnokot, és az utánpótlásnak sem volt oka szégyenkezésre 2020-ban.

Szárhegyen zárult a Kájoni-emlékév

Székelyhon
-
 Tegnap 15:23Határtalan

Emlékkonferencia, a munkásságának dedikált régizene fesztivál és kiállítások alkották többek közt a Kájoni János születésének 390. évfordulójára szervezett eseménysorozatot. A Kájoni-emlékévet Gyergyószárhegyen zárták le a szervezők.

Milyenek lesznek a lakásaink 2050-ben?

Portfolio
-
 Tegnap 12:55Gazdaság

Időről időre születnek koncepciók arról, hogy milyenek lesznek az otthonaink a jövőben. Az a jó ezekben az előrejelzésekben, hogy amint elérjük az adott évet máris ellenőrizhető, hogy mi valósult meg az elképzelésekből és mi maradt továbbra is fikció. Több város is van a világon, ahol a 60-as, 70-es, 80-as évek jövő városának elképzeléseit egy-egy