Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Motoros és autós ütközött Csepelen

A baleset a Martinász utca és a Völgy utca kereszteződésében történt.

Motoros ütközött egy autóval Csepelen

Motorossal ütközött egy gépkocsi péntek kora délután Csepelen, a Martinász utca és a Völgy utca kereszteződésében. A balesetnél tart a helyszínelés, tűzoltók végzik a műszaki mentést - tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

Így vált a japán autó azzá, ami

Totalcar
-
  Ma 14:51 Autó-motor

A háború utáni szűkös évek és a gazdasági hatalommá válás között alig negyven év telt el. Ebből kaptunk el pár pillanatot.

Motorkerékpárossal ütközött egy gépkocsi Budapest XXI. kerületében

A baleset a Martinász utca és a Völgy utca kereszteződésében történt. Motorkerékpárossal ütközött egy gépkocsi péntek délután Budapest XXI. kerületében, a Martinász utca és a Völgy utca kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Újra pályán minden idők legjobb F1-es autója

Motorsport
-
  Ma 14:30 Forma1

Csütörtökön már megírtuk, hogy Bruno Senna lesz a szerencsés, aki vasárnap a futam előtt a hatalmas közönség láttára pályára viheti a McLaren-Hondát, amivel a csapat majdnem az összes futamot megnyerte 1988-ban. Egyetlen egy futamot nem húztak be abban az idényben, az Olasz Nagydíjat, ahol egy kettős Ferrari-siker…

Hogyan kell autót mosni?

Prim Online
-
  Ma 14:30 Infotech

Azt gondolhatnánk, hogy az autómosás nem bonyolult feladat, és nem kell hozzá különösebb szakértelem. Ha az valóban nem is kell, azért érdemes néhány dolgot szem előtt tartani, mielőtt nekiesik az autójának. 

Disznók szöktek meg egy autóból a Rákóczi úton

Menet közben nyílt ki egy Transporter ajtaja.

Daruval emeltek ki egy autót az árokból Mohácson

Csütörtökön délután Mohácson, a Kossuth Lajos utcában egy személyautó az árokba hajtott, a közúti forgalmat veszélyeztette.  Az esettel összefüggésben személyi sérülés nem történt, a járművet vezető személy saját erejéből elhagyta a gépkocsit.A mohácsi hivatásos tűzoltók a helyszínt terelő kúpokkal és egy habbal oltó készülékkel…

Eurostat: Romániában, Magyarországon és Szlovákiában volt a legmagasabb az éves infláció rátája októberben

A legmagasabb mértékű éves inflációt Romániában, Magyarországon és Szlovákiában jegyezték, derül ki az EU statisztikai hivatala, az Eurostat pénteken közzétett adatsorából.

Bezárta hároméves fiát az autóba egy anya és elment vásárolni – a gyerek egy órán keresztül ordított

Parameter
-
  Ma 14:15 Határtalan

Egy prágai bevásárlóközponthoz riasztották a rendőröket, miután járókelők egy autóba zárt gyerekre lettek figyelmesek. A tn.cz szerint a gyerek több mint egy órán keresztül sírt és próbált kiszabadulni az autóból. A portál szerint a gyerek meg volt rémülve, szomjas volt és vécére kellett mennie. A rendőröknek sikerült megnyugtatniuk a gyereket, az

Három autó karambolozott Angyalföldön

Origo
-
  Ma 14:11 Baleset-bűnügy

A baleset a Reitter Ferenc utca és a Kerekes utca kereszteződésében történt.

Kiderült, mi okozta Vettel autójának rejtélyes sérülését Austinban

Player
-
  Ma 14:10 Autó-motor

Az Amerikai Nagydíjon még nem tudták, hogy történhetett, de azóta már tudják.

A bagoly szárnyal: Japánból jött meg a világ leggyorsabb autója

Autó Pult
-
  Ma 14:06 Autó-motor

Noha már évekkel ezelőtt kaptunk némi ízelítőt az Aspark Owl néven életre hívott hiperautóból, végül csak most készült el a mű és – ha csak virtuálisan is, de – előttünk áll. A japánok villámmodellje természetesen elektromos hajtással érkezett, hihetetlen képességek állnak a neve mellett, elég az abszolút felfoghatatlan teljesítményre vagy a hozzá

Összeütközött három autó Budapest XIII. kerületében

A baleset a Reitter Ferenc utca és a Kerekes utca kereszteződésében történt. Összeütközött három személyautó péntek kora délután Budapest XIII. kerületében, a Reitter Ferenc utca és a Kerekes utca kereszteződésében. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

Mást mondott, de kiderült, hogy az ex-klubrádiós Pikó is szolgálati autóval jár

Józsefváros újdonsült polgármestere nemrég még arról beszélt, hogy csak BKV-val és biciklivel jár majd munkahelyére.