Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ezeknek az embereknek garantáltan rosszabb a napjuk, mint a tiéd

Life
-
 Ma 18:10Életmód

Mindenki életében vannak rosszabb napok, időszakok, amikor azt érzi, hogy semmi nem sikerül, semmi nem jön össze és a jelenlegi helyzetnél rosszabb már nem is lehetne. Idén gyakrabban is érezhetjük ezt, a koronavírus-fertőzés miatt kialakult helyzet miatt, a kilátástalanság, bizonytalanság sokak életébe szomorúságot, borúlátást csempészett.…

Meglepő, hogy ezek az ételek tejet is tartalmaznak

Nosalty
-
 Ma 18:07Életmód

Akik allergiásak vagy érzékenyek a tejre, valószínűleg tudják, hogy érdemes alaposan tanulmányozni az élelmiszerek csomagolásán található figyelmeztetéseket. Szerencsére a fogyasztóvédelmi törvények miatt bevezetett címkék segítségével ma már mindent megtudhatunk az összetevőkről.

Különleges csillagászati esemény jön, 60 év múlva láthatunk újra ilyet

Decemberben a Jupiter és a Szaturnusz olyan mértékben fogja megközelíteni egymást, hogy ha valaki egy kicsit rövidlátó, szabad szemmel egy nagy fényes csillagnak fogja látni az égitesteket.

A legenda feltámadt: újra zenél a CroMagnon's Coke

Koncert.hu
-
 Ma 17:45Zene

Az alternatív és más zenészkörökben is legendává vált zenekar feltámadt – és cédét is kiadott, s tették mindezt 28 év szünet után és a még a katasztrofális 2020-as év beköszönte előtt. Sajnos, megmutatni már nem tudták magukat az ismert okokból.

Újra növekedni fog a fertőzöttek száma Szlovákiában?

Emelkedni fog az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma. Szlovákiában 0,9-ről valószínűleg 1-re emelkedett a reprodukciós szám. A fertőzöttek számának napi középértéke 1326-ról 1811-re emelkedett. A kórházban kezelt betegek száma és a 14 napos előfordulási gyakoriság enyhén csökkent – mondta Marek Krajčí (Oľano) egészségügyi…

Egy hét alatt közel 100 alkalommal vették igénybe a Könyv(tár)Pont és a Házhoz megy a könyv szolgáltatást Vásárhelye…

Továbbra is folyamatosan érkeznek új könyvek a Németh László Városi Könyvtárba. A bibliotéka szolgáltatásainak hála, nem maradunk olvasmányok nélkül.

Játszva is lehet az újrahasznosításról tanulni – “Kukasulit” nyitott a MiReHu

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét programjához csatlakozott Miskolcon a MiReHu Nonprofit Kft. is. Első lépésként pályázatot hirdetett miskolci alap és középfokú oktatási intézmények részére belső szelektív hulladékgyűjtő edényzet beszerzésére, melyre ezen e héten várják a pályázatokat az iskoláktól. A programot kiegészítve a…

Guy Ritchie és Jason Statham újra együtt forgat

Guy Ritchie és Jason Statham húsz év után ismét összeáll egy filmre.

Újra ringbe lép Floyd Mayweather Jr.

10perc.hu
-
 Ma 17:18Sport

A korábban öt súlycsoportban is profi vb-címet szerző, veretlenül visszavonult amerikai bunyós ismét Japánban tér vissza a szorítóba.

Újra gyászol az Omega: elhunyt Mihály Tamás

A legendás zenekar basszusgitárosa, Mihály Tamás meghatározó alakja volt a hazai rockzenének, az Omega mellett szólólemezei és színpadi művei is maradandóak a hazai zenerajongók számára.

Morata újra Olaszországban játszik

10perc.hu
-
 Ma 17:18Sport

A Juventus labdarúgócsapat bejelentette, hogy kölcsönvette Alvaro Moratát az Atlético Madridtól.

Korlátozottan újra repülhet a Boeing 737 MAX

Visszavonta az Egyesült Államok légügyi hatósága a Boeing 737 MAX újgenerációs keskenytörzsű típus repülési tilalmát, míg a többi ország még nem adott repülési engedélyt.

Újra nyitnak a francia zsinagógák

Neokohn
-
 Ma 17:15Külföld

Szombat reggeltől ismét lehet imádkozni kisebb közösségben, a francia kormány hónapokkal az egészségügyi zárlat kezdete után engedélyt adott a nyitásra.

Ezek a virtuális programok tényleg különlegesek

Travelo
-
 Ma 17:05Színpad

Színházi programok és interkatív játék az angolszász területekről.