Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 394 hír

Szimulációs partnerségre lépett a Cognata és a Hyundai Mobis

autopro
-
  Ma 11:23 Cégvilág

Az izraeli szimulációs szoftver szolgáltató és vezetési segédrendszerekhez, valamint önvezető autókhoz képzési adatokat biztosító Cognata bejelentette, hogy a dél-koreai szoftvercég, a Hyundai Mobis a Cognatát választotta szoftverei tesztelésére.

Ettől tartott mindenki: Müller Cecília újra színre lépett

Ellenszél
-
  Ma 11:04 Vélemény

Csütörtök délelőtt egészen új szerepben mutatkozott be az ország nagymamája, Müller Cecília, írja a hvg.hu. A tisztifőorvos asszony Bakondi bőrébe bújt, és sajtótájékoztatót tart a

Indul a megszállás: falánk kártevők lepik el az otthonokat

BorsOnline
-
  Ma 11:00 Életmód

Az esős nyári idő ideális a rovaroknak, hogy új helyet találjanak maguknak. Egy nyitva hagyott ajtón vagy ablakon keresztül észrevétlenül bejutnak a lakásba, és tanyát vernek.

Legutóbb hat hónapja figyelmeztettek, hogy egész Bejrút felrobbanhat a veszélyes rakománytól, mégsem történt semmi

444.hu
-
  Ma 10:55 Külföld

A sokkot egyre inkább a düh követi Bejrútban, ahol sok évnyi korrupt és inkompetens kormányzás is szükséges volt ahhoz, hogy egy ekkora katasztrófa történhessen.

Pár autós úgy gondolta, mégsem áll a baleset miatt kialakult dugóban – Tolatni kezdtek az M3-as autópálya felhajtóján

 Az idő pénz szokták mondani, manapság pedig szinte mindenki siet, rohan valahova és a gyors célba érés érdekében néhány autós…

Megvan a Marvel Kapitány 2. rendezője: A Marvel újabb lépést tett vele a diverzitás irányába

IGN
-
  Ma 10:45 Film

Ő lesz az első afroamerikai női direktor, aki Marvel-filmet rendezett. Elképzelhető, hogy a Marvel Studiosnál meghallották a Sólymot alakító Anthony Mackie kritikáját? A direktor személye legalábbis erre utal.

Családi titkokról rántotta le a leplet a Barátok közt egykori sztárja: így jutottak túl férjével a mélypontokon

Deutsch Anita a férjével, Kinizsi Ottóval való kapcsolatáról és gyermekeik neveléséről is mesélt. Elmondta például, hogy a párja a szigorúbb szülő.

Lépett a Facebook az álhírek ellen, kapásból Donald Trumppal kezdték

Kreatív Online
-
  Ma 10:30 Média

A közösségi oldalon egyre nagyobb a nyomás, hogy tartsa kordában a felületén terjedő álhíreket, uszító és félrevezető tartalmakat. 

Hosszú idő után először lépett a Facebook Trump ellen egy posztja miatt

Kreatív Online
-
  Ma 10:30 Média

A közösségi oldalon egyre nagyobb a nyomás, hogy tartsa kordában a felületén terjedő álhíreket, uszító és félrevezető tartalmakat. 

Végzetes lehet a FED által fűtött infláció hatása Pomp szerint

Anthony Pompliano szerint a FED által fűtött infláció hatására mind a Bitcoin, részvény, arany és az ingatlan árak is tovább szárnyalhatnak a jövőben.   Visszaüthet a FED inflációs stratégiája a szakértő szerint A Morgan Creek Digital alapítója, Anthony Pompliano szerint a FED (Amerikai Egyesült Államok központi bankrendszere) törekvése az…

Nagyot lép előre Kőszeg közlekedése: intermodális csomópont létesül

A fejlesztés keretében három új csomópontot hoznak létre a területen, továbbá új autóbusz állásokat és 50 darab új parkolóhelyet alakítanak ki.

Mégsem kerül ki a használható szerek listájáról a mankoceb?

Az Európai Növényvédelmi Szövetség (ECPA) a mankoceb megmaradása érdekében arra kérte a tagállamok különböző szervezeteit, hogy álljanak ki a hatóanyag mellett. Ezek megkérték a nemzeti szakpolitika illetékeseit, hogy ne szavazzák meg a hatóanyag visszavonását. A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet is a…

Idegen fajfehérjéket lepleztek le a törletminták

Öt termékkategóriában összesen 26 készételt rendelt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) termékteszt programja. Pizzák, tészták, frissensültek, hamburgerek és a távol-keleti konyha levesei kerültek a Szupermenta virtuális kosarába.

A bejrúti robbanásban megsemmisült egy kórház is

Ezt az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkár mondta el, és azt is, 250 ezer ember lakhatását is meg kell oldani. Azonnali segítségre van szüksége Libanonnak a bejrúti robbanás után, ezért döntött úgy a kormány, hogy egymillió euróval támogatja az emberi életek megmentését, a kármentést és az újjáépítést – mondta a…

Több ezer nő tüntetett Törökországban azért, hogy a kormányuk ne lépjen ki az isztambuli egyezményből

Az országban évente még mindig több száz nőt gyilkol meg párja, rokona, vagy ismeretlen támadó.