Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sok lett a krumpli – Túlsúly és rossz műszaki állapot miatt kapcsolták le a rendőrök

Jelentős túlsúllyal és nem megfelelő műszaki állapottal vett részt a közúti forgalomban.

Súlya miatt bántották Hajdú Steve-et - Kegyetlen játékot találtak ki társai

Life
-
 Ma 13:30Életmód

Hajdú Steve is áldozata lett anno a gyerekkori csúfolódásoknak. A műsorvezetőt az oviban túlsúlya miatt bántották.

Beoltották azt a kismamát, akit korábban műtüdőre kellett tenni a fertőzés miatt

HVG
-
 Ma 13:25Életmód

Merkely Béla oltotta be a súlyos betegségen átesett nőt.

Végveszélybe kerülhetnek a Duna tokhalfajai az orvhalászat miatt

Egyes példányok akár több mint hétméteresre is megnőhetnek, tömegük pedig meghaladhatja az egy tonnát. A tokhalkaviár ára az egekben van.

Figyelem! A havazás miatt veszélyes kirándulni a Mecsekben!

A Mecsekben nagy mennyiségű havas csapadék hullott, ezért a magasan fekvő erdei utakon a közlekedés balesetveszélyessé vált!  A fák frissen kifakadt lombja, ágai a nedves hó súlya alatt megtörhetnek, a felázott talaj miatt, a széllökések hatására akár egész fák is kifordulhatnak a földből. Az erdőgazdaság…

Felsőpatonyban és Dunaszerdahelyen is szükség volt a tűzoltókra az erős szél miatt

Lelkes István, a dunaszerdahelyi járási tűzoltóság vezetője érdeklődésünkre elárulta, hogy az erős szél ellenére szerencsére nem volt nagyobb bevetésük. Szerdán déli 12 óra körül Felsőpatonyba riasztották a tűzoltókat, ahol egy útra dőlt fát kellett eltávolítaniuk, és ugyanilyen okból volt rájuk szükség kedden is a dunaszerdahelyi Bécsi úton. Az es

Jaksity Kata aggódik az iskolanyitás miatt

NLC
-
 Ma 12:34Bulvár

Jaksity Kata aggodalmát fejezte ki a jövő heti iskolanyitással kapcsolatban.

Ez van, április derekán: havazás miatt veszélyes kirándulgatni a Mecsekben

A Mecsekerdő felhívja a Természetjárók figyelmét, hogy a Mecsekben nagy mennyiségű havas csapadék hullott, ezért a magasan fekvő erdei utakon a közlekedés balesetveszélyessé vált.  A fák frissen kifakadt lombja, ágai a nedves hó súlya alatt megtörhetnek, a felázott talaj miatt, a széllökések hatására akár egész fák is…

Eltűnés miatt keressük Németh Laura Rozalindát

Eltűnés miatt keressük Németh Laura RozalindátFejér Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 14., sze - 12:23 A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Eltűnés miatt keressük Németh Dominikot

Eltűnés miatt keressük Németh Dominikot Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 14., sze - 12:19 A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

4 érv, ami miatt megéri hibrid vagy elektromos autóra váltani

Hosszú távon egyre jobban megéri a hibrid vagy elektromos autó használata. Ez csupán az egyik érv, amit a benzines autók elhagyása mellett sorolunk fel.

Eltűnés miatt keressük Németh Cintia Amandát

Eltűnés miatt keressük Németh Cintia AmandátFejér Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 14., sze - 12:14 A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Csányi Sándor: "Véleménye miatt senki sem kerülhet hátrányba"

"Tudomásul kell venni, hogy minden közösségben, a munkahelyeken és a sportegyesületeknél is, világnézeti és értékrendbeli kérdésekben eltérő vélemények léteznek.