Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Családi tragédia, a nagypapa temetése után szörnyethalt az édesapa is

Egy nappal apja temetése után tragikus körülmények között vesztette életét egy férfi. A család nagyon nehezen dolgozza fel, hogy ilyen rövid idő alatt két szerettüket is elveszítették.

Karikó Katalin: El kellett hagynom Magyarországot, hogy magasabbra jussak

ATV
-
 Ma 07:18Belföld

Karikó Katalin, a Pfizer/BioNTech-vakcina szabadalmát kidolgozó kutató az Európai Parlament szerdai online sajtószemináriumának vendégeként mesélt gyerekkoráról és magyarországi éveiről.

Rohamosan öregszik a személygépkocsi-állomány Magyarországon

Magyarországon a személygépkocsik száma 2010 és 2019 között 28 százalékkal, 828 ezerrel, 3,8 millióra emelkedett, miközben az autók átlagos életkora három évvel meghosszabbodott – közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. az MTI-vel.

Hét nagyon rosszul öregedő politikusi idézet a koronavírus-járvány első egy évéből

Gyurcsány tavasszal lélegeztetőgépek beszerzését követelte, Orbán ősszel biztonságos V4-es szigetet vizionált: a járvány első évfordulóját mi mással lehet ünnepelni, ha nem ezekkel az idézetekkel!

Ekkor tetőzhet leghamarabb Magyarországon a harmadik hullám

Liner
-
 Ma 07:08Életmód

Ferenci Tamás biostatisztikus az RTL Híradónak beszélt arról, hogy szerinte mikor tetőzhet leghamarabb a harmadik hullám Magyarországon.

Nagy pofont kaptak a taxisok, messze még a kilábalás

Napi.hu
-
 Ma 07:07Belföld

A budapesti taxisok közel harmada adta fel hivatását a koronavírus-járvány tavaly tavaszi kitörése óta, és nem igazán bíznak a közeli újraindulásban. A vállalkozáshoz beindításához komoly tőkebefektetés szükséges, közben az üzemanyag, a biztosítás és a szerviz is drágul.

Nagy az aggodalom: nyoma veszett a 16 éves Adriennek

A lány 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, hosszú, barna haja és barna szeme van.

A nagyböjti tartósélelmiszer-adományokkal Cirenei Simonok és Veronikák lehetünk

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

Nagyböjt harmadik vasárnapjától egy héten át tartós élelmiszereket gyűjtenek a katolikus templomokban.

70 millió forintot fizetett ügyvédjének az ismert húsipari nagyvállalkozó, hogy befolyásos kapcsolatai felhasználásával „e…

Befolyással üzérkedés gyanújával őrizetbe vettek egy ügyvédet és egy üzletembert - közölte a Központi Nyomozó Ügyészség. Az ügyben eddig négy gyanúsítottat hallgattak ki. A kecskeméti ügyvéd, dr. Horváth Ákos, valamint a megvezetett húsipari nagyvállalkozó, Piero Pini bűnügyi őrizetben van.

Szabad szemmel: Nagyon rosszul járhatunk Orbán "hősködésével"

Az Európai Néppárt éveken át pajzsot tartott Orbán Viktor elé, de most megszűnt a védettsége.

Újabb támadás a magyar gazdák ellen

A jelentés éppen csak a kis- és közepes méretű gazdálkodók javára biztosított támogatási rendszer eredményeire nem tér ki.

A vállalatok 38 százaléka tervez idén létszámbővítést Magyarországon - Mutatjuk, milyen szakemberekre van leginkább …

Magyarországon a közepes és nagyvállalatok 38 százaléka tervez idén létszámbővítést, például IT-szakemberek, fizikai dolgozók és a gyártás területén dolgozó alkalmazottak felvételét tervezik - derül ki a Randstad munkaerő-közvetítő MTI-hez eljuttatott felméréséből.

Tömeges testképzavar jellemző a magyarokra

Az elhízást esztétikai problémaként kezeljük, pedig valójában betegségről van szó, ami komplex kezelést igényel. Ma, az elhízás világnapján nézzük meg, mi a helyzet Magyarországon az elhízás terén.