Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 366 hír

Több mint 20 ezren tüntettek a rendőri erőszak és a rasszizmus ellen Párizsban

A nem engedélyezett megmozdulást eredetileg a George Floyd afroamerikai férfi halála miatt a rendőri brutalitás és a rasszizmus elleni amerikai tiltakozások támogatására szervezték Párizsban. A több mint 20 ezer résztvevő többsége a megmozdulást követően önként és rendben szétoszlott, de a Párizs északkeleti részén található bíróság…

Nemzetközi porondra lépnek

Lokál
-
  Ma 06:50 Bulvár

Angol nyelven is meghallgathatjuk mostantól az Európa 2020 című slágert. Nagy Szilárd és Ragány Misa szerzőtársaikkal az idén tavasszal Európában, így hazánkban is kialakult helyzetre szerettek volna reflektálni a nagysikerű Varga Miklós-Varga Mihály dal feldolgozásával. A szerzemény azonban minden képzeletet felülmúló sikereket ért el,…

Koronavírus: újra begyorsult a járvány Iránban, de két másik közel-keleti országban is egyre nagyobb a baj

Portfolio
-
  Ma 06:44 Gazdaság

Már keddi globális körképünkben is felhívtuk a figyelmet arra, hogy Iránban kezd megint begyorsulni a járvány terjedése, de a legfrissebb adat szerint már napi 3 ezer fölé gyorsult az új esetszám, ami csaknem új rekordnak számít és közben szintén rekord üteműre, 47-re nőtt az egy nap alatt a betegségben elhunytak száma Egyiptomban.

A fél országban bármikor bőrig ázhat ma

24.hu
-
  Ma 06:03 Belföld

A Dunántúlon heves zivatar is lehet.

Több mint 20 ezren tüntettek Párizsban a rendőri erőszak ellen

Index
-
  Ma 05:45 Külföld

A nem engedélyezett megmozdulás végén incidensek törtek ki, amelyek miatt a rendőrségnek be kellett avatkoznia.

Több mint 20 ezren tüntettek Párizsban a rendőri erőszak ellen

Az incidensekkel végződő megmozdulást egy 2016-os rendőri előállítást követően meghalt 24 éves fekete bőrű férfi, Adama Traoré családja szervezte.

Nagy az érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényének kibocsátása iránt

Kimagasló, több mint ötszörös volt a befektetői érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényei iránt, a jelentős túljegyzésnek köszönhetően a kötvényeket az eredeti árindikációnál (midswap + 240 bázispont) 50 bázisponttal szűkebben sikerült árazni - közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) kedden az MTI-vel.

Észtországban és Szamoán indult újra a nemzetközi kosárlabdaélet

Észtországban és Szamoán indult újra a nemzetközi kosárlabdaélet a koronavírus-járvány közepette bevezetett enyhítések nyomán.

Nemzetközi zöld kötvényből is finanszírozza magát az állam

Magyarország az Európai Unióban az elsők között bocsátott ki zöld kötvényt – jelentette be Varga Mihály a Facebookra feltöltött videójában. A befolyt összeget a központi költségvetés egyes zöld kiadásainak finanszírozására és refinanszírozására használják majd.

A nemzetközi befektetőknek is bejön a magyar zöld program

888.hu
-
  Tegnap 21:15 Vélemény

Elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem iránt.

Több mint ötszörös volt az érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényének kibocsátása iránt

Kimagasló, több mint ötszörös volt a befektetői érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényei iránt, a jelentős túljegyzésnek köszönhetően a kötvényeket az eredeti árindikációnál (midswap + 240 bázispont) 50 bázisponttal szűkebben sikerült árazni - közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) kedden az MTI-vel.

Több mint ötszörös az érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényének kibocsátása iránt

Kimagasló, több mint ötszörös volt a befektetői érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényei iránt, a jelentős túljegyzésnek köszönhetően a kötvényeket az eredeti árindikációnál (midswap + 240 bázispont) 50 bázisponttal szűkebben sikerült árazni – közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) kedden az MTI-vel. A nemzetközi zöld…

A nemzetközi befektetők támogatják a magyar kormány zöld programját

Az 1,5 milliárd euró értékben kibocsátott kötvényekből befolyó források kizárólag „zöld” beruházásokra használhatók fel.